9

Анонимен

преди 5 години

Едно не е ясно, бойко ли е идвал в сандански на гости или този мамулев е идвал на джамбурето в симитли под форма на каре карти.

8

Пазаржик

преди 5 години

Герб победа,доло комунистите

7

Анонимен

преди 5 години

КЪДЕ Е МАДАМ БОЙ КА?дА НЕ СЕ Е ПОКРИЛА ОТ НАДИГАЩАТА СЕ ДИКТАТУРА?!

6

Анонимен

преди 5 години

Горкият той, все негои го били нападали- за жената, която е прегазил и убил с колата си през 2012-та, за бизнеса му с Маджо, Пашата и Баретата, а сега и за вилата с басейн, която си е построил с източване на еврофондовете. Хич не мислят за семейството му, ей!

5

Анонимен

преди 5 години

лов няма, има бягане от отговорност. подават се едни оставки, но няма съд, няма справедливост. никой не връща каквото е заграбил и откраднал. след като отшуми се назначават на друга службица и продължават да си безчинстват и да си крадат докато отново ги хванат. какъв морал, какви пет лева? физкултурника стана щатен сътрудник, само и само да се набута пак в парламента. това ли е морала?

4

Анонимен

преди 5 години

Вещицата МаноЛев се уплаши да не бъде уловена и избяга с метлата на Шабаш да си прави вятър на устата.

3

анализатор

преди 5 години

Правилно и вече вън от властта.Целия Сандански знае,че това е твоя лична къща,е не търговски обект.Не ни навирай документите,там сте се "справили".Дай да видим списък колко гости са преспали и платили за нощувки.Никой.Ти затова говориш за документи.Но фактическото положение о обратното.

2

Анонимен

преди 5 години

Поредната вещица от гроб

1

Анонимен

преди 5 години

Значи така, всеки крадльо като го хванат по бели ***, казва че това било Атака от медиите, подава Оставка, но откраднатите милиони не връща.Морал по герберски.