40

1286

преди 5 години

Да излезем на протест, стига са ни мачкали тия.Не се спряха :(

39

Анонимен

преди 5 години

Гербавите бандити разплакаха дете в майка!Вече и до тоалетната не ходят от алчност!

38

Анонимен

преди 5 години

Ами как на какво основание?! Тея морално остарели ТЕЦ-ове, които са престъпление срещу държавата и околната среда, иначе няма да изкарват милиони печалба годишно. Всичко е навързано и хората си патят, заради продажниците, които от алчност и майките си биха продали.

37

.

преди 5 години

На какво основание искат вдигане на тока. Махайте ги от България тези монополи.

36

ПроСоТо

преди 5 години

споко,това са блъфовете на "Системата"...Ако останат СЕГАШНИТЕ,увеличението ще е15-20 процента...Ако видят че сдават властта,набързо,за няколко часа,ще "гласуват" поне 50 проц. увеличение,та тия след тях да оберат негативите....Така е,когато на някаква територия БЕСНЕЯТ ПРЕСТЪПНИ ИНТРИГАНТИ,а населението..блее...

35

Един от Навалицата.

преди 5 години

България - единствената държава във Вселената, Галактиката и Космоса със цени за ПРЕНОС, ПРЕВОЗ, ДОСТЪП, ТОВАРЕНЕ , РАЗТОВАРВАНЕ И ТРАНСПОРТ на електрически ток! Ако Никола Тесла беше жив и видеше разкладката за електроенергия за месец на домакинство в България, щеше да ви прегризе високоволтовите кабели със зъби, след което, ритуално да си изгори дипломите и да се самоубие по възможно най-жесток и болезнен начин!!!

34

Комунист-злодей

преди 5 години

Ние, комунистите, сме виновни за всичко. Виновни сме и за това. Ако някой некомунист се окаже виновен, ще му дадем партиен билет, за да е комунист и да е виновен и той.

33

Анонимен

преди 5 години

Трябва 5лв за kw /h

32

Анонимен

преди 5 години

Тока трябва да се увеличи най малко с 300 % . Тогава ще се получи поне временно насищане с пари за гадните капиталисти. Управляващите имат слънчеви и вятърни централи и трябва хубаво да се напечелят от нищото. А да вземат да построят АЕЦ-Белене не искат защото тогава няма да могат да вдигат цените. Аз лично обмислям да си купя лампа като на Аладин да гора мокри дърва, стари автомобилни гуми, парцали напоени с отработено масло, говежди изсъхнал тор и други лесно достъпни горива. Не им искам тока

31

Анонимен

преди 5 години

А бе джанъм ,какви въстания и оставки са ви в главите?Ами ЕРП-тата са частни,хората си гледат интересите!Каква я мислите, доходите ви да растат,а тока да е на цени от соца?Е, няма как,така ще се върви към светли бъднини!

30

Анонимен

преди 5 години

Продавам бъбрек, малко използван...Трябва да си платя тока.

29

Анонимен

преди 5 години

Кат продадат ЧЕЗ-а на мутрите,е тогаз не 50% повече,ами 500% нема да им стигат.Ай хаирлия да е!Мутрата ще вкара мутрите и в домовете ви.Туй с лепенките по автомобилите през 90-те ще ви се струва като лек пролетен бриз.

28

Професор

преди 5 години

Тока трябва да се увеличи поне с 500%. Никакъв ток за комуниста! Само фураж, сено, вода от локвата и 18 часова работа по плантациите.

27

Анонимен

преди 5 години

От племето казаха няма проблем - те неплащат от поне 20г така че може и 100% увеличениеДържавата цирк, Сомалия на Европа

26

внимание

преди 5 години

второ робство.ВРЕМЕТО Е НАШЕКОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕНЕЙВИ ДЕМОКРАЦИЯ !!!! честито

25

Професор

преди 5 години

Не може да има постоянен подем и увеличаване на доходите а цените да седят на едно място. Нормално е с увеличение на доходите на населението да има увеличение и в цените. Така плавно се получава изравняване с в европейския стандарт. Все пак сме страна член на Ес.

24

Смирен депутат

преди 5 години

Минималната заплата нали е 560лв,българина няма да усети поскъпването на тока дори да е сто процента.

23

Анонимен

преди 5 години

На западна България и отива.По-точно на Софиянци. Честито.

22

изпитана марка!

преди 5 години

аха, подготва се сценарий за политически натиск, щом като другите действиа досега не дават особен резултат. Ще ни гасят тока, да сменят правителството, после цените ще останат високи!

21

Анонимен

преди 5 години

Тези в Марица-Изток да не са се друсали с екстази случайно?