16

Анонимен

преди 5 години

изобще е по-лесно да няма престъпници от колкото да има честна триуфиратея

15

оле за преданните

преди 5 години

Тази дълбоко мотивирана, добре конструираня и перфектно поднесена за ухото на редовите българи от Новият Прависъден, за поред път доказва, че българският дух не само не спи ами е професионално бъден, човешки насочен и готов за непреклонно спазване на бетона на закона. С хора като новия министър, врът непройдьот! Отново пролетта ще грейне в стъклата на прозорците ни, птиците на чисто ще се съешат а вратите на домовете ни ще са отворени до късно в ноща когато без ключ службите ще ни навестят

14

Анонимен

преди 5 години

Това е добра идея.

13

Само питам

преди 5 години

Защо не го напишете "тройка на разсъмване" , ами ги прекръстихте на "тримата големи?

12

ай сиктир

преди 5 години

Треска ги тресе властимащите не се знае до кога ще имат удобни хранени хора по възловите места в кривосъдието и сега се правят на големи демократи видите ли да разследват тримата някакви си. Цялата далавера е, ако все пак се намери някой който да реши да ги въдвори където им е мястото да могат да му стъжнят живота по законов път.

11

Анонимен

преди 5 години

съдебната система не работи, тя само обслужва определени кръгове

10

Анонимен

преди 5 години

По-лесно ще е една промяна в КРБ и директно да се предвиди шефът на управляваща партия да си назначава еднолично министри, шеф на НС, народни представители, шефове на магистратури, областни управители, кметове, шефове на всякакви агенции, дирекции и т.н. Абе може да се закрият всички служби и той да си управлява еднолично. Даже по-лесно е.Даже може брачни свидетелства да разписва, че някой може да сбърка и да се бракосъчетае с неподходящ партньор. Бащата на нацията за всичко трябва да мисли.

9

Анонимен

преди 5 години

Може ли линк към препоръката на ЕС?Понеже аз от години не вярвам ни на продажни журналисти, ни на шефовете им политици.Разделянето на властите е гаранция на демократичната държава. Партията си присвои прокуратурата. Направи си части /специализирани/ съд и прокуратура. Сега е ред и на съдилищата да сложи ръка и - пей сърце, слагайте в джоб необезпокоявано ръчички! Какво де жа ву! Тоталитаризмът си е жив и никъде не си е ходил.

8

Анонимен

преди 5 години

Абе направо да махнем разпоредбата за трите власти и да направим ... ми то си я имахме вече, бе, просто ще препишем от комунистическата конституция - вся власт советом и ръководната роля на партията - тя да си коли, тя да си беси и който не е с нея е против нея.Няма да ни е сефте, я!

7

бай ганю

преди 5 години

думам ти дъще сещай се снахо...Христо Иванов е човекът за съдебна реформа и постоянно за точно този контрол върху прокурори говори но кой ли иска да го чуеЕК ни го набива в канчетата в няколко доклада но отново *** балкански избира да си я кара както до сега без напън за дълбока реформасега този човечец и той си прави устата ама файда няма да има никаквапрекалено силно е лобито на тези които не искат прокурори да се отчитат и сменят преди изтичане на мандата имаз знам за кого ще гласувам

6

Анонимен

преди 5 години

Не виждаме независима съдебна система, а точно обратното!

5

факт

преди 5 години

Кога най после ще проумеете че зад грабежа на България по"законен път"стой така наречената съдебна система която се е обградила с привилегии и лукс невиждан никъде.

4

Джедай Мастър

преди 5 години

ЕС е препоръчало ГЕРБ да премахне разделението на властите?

3

Анонимен

преди 5 години

Кои са тримата големи в съдебната система, защото в статията никъде не се споменава.За Цацаратурата е ясно - той е на ср ан отвсякъде.Но да не би ЕС да иска да се разследват и другите две момченца за мръсни поръчки на Тиквата - клоунът Гешев и другият клоун Пацо Терасата ?

2

Анонимен

преди 5 години

Само голяма корупция се вижда. Професионализъм и честност - нулеви!

1

Недосегаемите ГРОБ

преди 5 години

E как така - КОЙ ще го разследва ?Та нали ТОЙ сам си го избра !