14

Ф.С.В.

преди 5 години

Така трябва - хазната е празна - всички третокласни второкласни пътища и горски пътеки и всякакви пътеки-трябва да се плаща !! После ще асфалтират няколко пътчета и готово! Вдигнете още таксата - че накрая да ви спретнем едно ГОЛЯМО ГАБРОВО и да си бягате по родните места САЩ Испания Франция -където имате замъци,Хубаво е и тези от КРИБ да разберат че политическият ДЕМОН който е в момента е създаден и от ТЯХ! Плюха си на работниците нарекоха ги търтеи обвниняваха държавата за всичко- Сега плачат

13

Анонимен

преди 5 години

Те и сега турските камиони не плащат

12

Анонимен

преди 5 години

И какво от това, че турският трафик щял да не минава през България?! Така пътищата ще останат по-здрави, а и няма да минават най-опасните шофьори по българските пътища - турските шофьори. Колко човешки живота ще бъдат спасени и колко катастрофи ще бъдат избегнати.

11

Сп??нс - мдааа

преди 5 години

Това ви го казах още миналата седмица и то без да съм експерт.

10

Стига сте...

преди 5 години

...ревали. като е висока таксата,да не минават,пък били те турски или български тирове. На запад като карате вътрешно под 1000 евро тол такси месечно не падате и си мълчите. И тук ще мълчите. Двуличници

9

Анонимен

преди 5 години

А защо никой експерт не говори как ще се отрази тая глупост на джоба на българина? Какво ме интересува турския трафик, ако може да не минат от тук още по-добре, и без това са шумни, мръсни и карат като откачени. Обаче покритие от 70% на тол-система го няма НИКЪДЕ по света. Това е някаква пълна гавра. Как пък в другите страни са глупави и не го правят така, слагат такси само на магистралите, а ние тук ще слагаме на третокласен път такса представете си! А за какво са винетките? ГЕНОЦИД, това е!

8

Анонимен

преди 5 години

Много ще се изкефя ако всичкия трафик от Турция започне да минава през Гърция и нас ни подминат. Тогава нашите остават с пръст в г...То не беше крадене, то не бяха простотии, запада го е измислил ние преоткриваме колелото ... аман от ***

7

Анонимен

преди 5 години

Супер, направете ги петорно. Връщаме се към робовладелческия период. Кой откъдете е и никакво мърдане. Каручките ще са на мода пак.

6

Можещ

преди 5 години

Нека. Възприемам нормално.

5

Анонимен

преди 5 години

Сръбските тол такси случайно да не са по ниски?

4

Анонимен

преди 5 години

ТОЛ система трябва да има само за чужденците дето минават от тука, ние сме вложили пари и сме плащали данъци за да се построи вече сме я платили таксата Ако са строили качествено ще издържи 10 години и от чуждите автмобили ще се сберат пари за подръжка ако са крадили и не са строили качествено значи знаят след една година ще зейнат дупките и трябват много пари.

3

Анонимен

преди 5 години

Хайде,тия освен и за нас "потребителите" се загрижиха и за Турският трафик.Така че вие(Криб)си платете пък нас нас сиромасите така или иначе ще ни дерете с по високи цени!

2

Професор

преди 5 години

Нормално е да са по-високи!Трябват пари- ГЕРБ строи бъдещето на България!

1

Анонимен

преди 5 години

Е нормално , Геноцида продължава