7

Перко

преди 5 години

Толкова ли не може да си проверявате текстовете преди да ги публикувате. Ако не за достоверност, поне за правопис . "относно спортните въпроси с фискалните устройства" То верно, че ще е спорт за НАП :) , ама не знам какъв - някакво тичане или отстрелване

6

Коренът на злото

преди 5 години

Не е проблемът в приходите на бизнеса, а в разходите на държавата.А те са в доста случаи лишени от здрав разум.При протести на хора с увреждания - закупуване на билети за хиляди долари.Европредседателство. Посрещане на папата. Листът е безкраен.Извод - който допринася, си го отнася. Чрез свръхтегулации, данъчно бреме, монополи, дотиранв на непроизводителните.

5

Анонимен

преди 5 години

Всичко става въпрос за пари.Кой произвежда тези апарати???Няма продажби напоследък,защото малките магазини не правят обороти от 50000лв годишно.Евентуално няма нужда от тези апарати.Всичко се прави да върви големия бизнес а средния и малкия да затворят.Напълно неадекватна политика във всяко едно отношение.Няма оправия

4

Анонимен

преди 5 години

Основно конкурентно предимство на БСК и българския велик бизнес, е .... евтиният труд на българина. Печалбите са за работонаемателите на евтин труд. Правят бизнес на гърба на евтиния труд.

3

Анонимен

преди 5 години

Наредба 18 ще е погребалната плоча на ГЕРБ. Не БСП не изборите а наредба 18. Много хора включително Горанов и Борисов не осъзнават каква бомба са си пуснали в гащите. А всичко е пределно просто, НАП трябва да раздели използването на СУПТО и фискалните устройства. Фирмите да имат възможност да избират или да работят със СУПТО или с фискално устройство както е по целия свят. Вместо това Горанов и ГЕРБ налагат да се работи едновременно и с двете което ще изяде главите на ГЕРБ.

2

Анонимен

преди 5 години

Тия НАПстери трябва да се пошляпват по-редовно и от докторите от бърза помощ.Четат Н18 като дявол евангелие.

1

Анонимен

преди 5 години

Атакува парата май ама нейсе