23

Анонимен

преди 5 години

За Сапио дали е писал?

22

33 000 000 000 ЕВРО

преди 5 години

33 000 000 000 ЕВРО ВЪНШЕН ДЪЛГ ОТ ГЕРБ ДА ПЛАЩАТ МЛАДИТЕ РОБИ СЪС ЗАПЛАТИ 500ЛВ И ПЕНСИОНЕРИТЕ СЪС 300ЛВ

21

Анонимен

преди 5 години

За Златни пясъци дали е писал За Славчо Христов дали е писал За едни хотели и едни апатраменти дали е писал За едни земи дали е писал Крадец !

20

Анонимен

преди 5 години

За кръга "Олимп" писал ли е нещо в книгата?Ще цитирам Петър Стоянов - Иване, кажи им, те ще те разберат!

19

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е че Костов направи приватизацията и народа го няма .Останаха партиите .

18

Анонимен

преди 5 години

КОСТОВ НАПРАВИ СЪДБОНОСНА ГРЕШКА,ЧЕ НЕ НАПРАВИДЕКОМУНИЗАЦИЯ,АКО БЕШЕ Я НАПРАВИЛ,НЯМАШЕ ДА ИМА ЦАРЯ,БОЙКО ДОГАН,СТАНИШЕВ,ПЕЕВСКИ,***....ЖИВОТ БЕЗ КОМУНИСТИ,ЖИВОТ МЕЧТА!!!!!!!ААА,СЕГА ЩЕ ЧАКАМЕ ВЪНШНИ СИЛИ ПАК ДА НИ ОПРАВЯТ!!!КОСТОВ С КОМУНИСТИТЕ ШЕГА НЕ БИВА,ДОБЪР КОМУНИСТ НЯМА!

17

Анонимен

преди 5 години

Дали е описал продажбите на БГА Балкан, Нефтохим Бургас и Булбанк?За всяко едно от тях трябваше да е подсъдим.

16

ПроСоТо

преди 5 години

НАГЛИЯ "управленец на кризи" изпълзява наближат ли избори..Но той никога няма и да намекне дори,че сегашната "политика" е ПЛОД НА ИЗМАМНИЯ "ПРЕХОД",който беше измамен И заради НЕГОВОТО АКТИВНО участие.....Но от преподавател по Политикономика по времето на Живков,какво да очакваме ?

15

Анонимен

преди 5 години

Кому беше нужен този преход ?Не и на народа,който днес иска не много,а една партия да има ама да осигури безплатно здравеопазване ,сигурност и справедливост и работа за всички .Всичко ,което отнехте в този преход и излъгахте ,че е за добро .Това е измамата .

14

дон педро

преди 5 години

Този *** няма право да си отвара устата и въобще да не се появява по медиите и да бълва глупости. Живял съм по време на неговото управление и не искам повече никога да чувам нищо за него. Ей няма срам че и книга пише на всичко отгоре. КРАДЕЦ !!!

13

Петър

преди 5 години

Няма да чета нито неговата книга, нито тази на Бареков. Достатъчно ми е,че съм живял по времето на Костов в БЪЛГАРИЯ. Помня приватизацията, натиска върху медиите, съсипването на ключови предприятия , излъчването на Хъшовете от мазе, мизерните заплати, смяната на министри без никой да каже защо ги сменя, фондацията на жена му.Спрете да го показвате тоя , защото ми се повръща.

12

Анонимен

преди 5 години

Да му се дава достъп до медиие антидържавно .

11

тя

преди 5 години

А за Косьо Самоковеца ,писа ли ? А за "костовчетата" писа ли ?

10

Анонимен

преди 5 години

Всичко политически трупове излязоха да дрънкат глупости преди изборите вместо да лежат по затворите.

9

тя

преди 5 години

А написа ли в книгата с колко милиона ощети българският народ ?!

8

Сандо

преди 5 години

Костов е единственият политик които си построи бункер под къщата - толкова по въпроса какво мисли за бъдещето

7

леля Пена

преди 5 години

Всичко ли си каза,Иване, или само което ти е удобно?

6

ВЪЛК В ОВЧА КОЖА

преди 5 години

Драги деца........ Вижте хубаво този чичко от снимката...... НА ВРЕМЕТО ДРУГАРИТЕ МУ НАРЕДИХА КАТО ОТРАКАН ПАРТИЕН ЧЛЕН ДА ПРЕВЗЕМЕ И ОГЛАВИ ПЪРВОТО ПОЯВИЛО СЕ ДЕМОКРАТИЧНО ДВИЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ - СДС И СЛЕД ТОВА ЗАЕДНО С ЪС СИВИЯ СИ КАРДИНАЛ МУРАВЕЙ РАДЕВ ДА ХАРИЖАТ АКТИВИТЕ НА ДЪРЖАВАТА В СИГУРНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЪЦЕ И КУФАРЧЕТА. НЕ СЛУЧАЙНО И ДРУГАРКАТА НИНОВА Е ВИДНА НЕГОВА УЧЕНИЧКА И ПОСЛЕДОВАТЕЛКА.......

5

koko

преди 5 години

А затвор кога?

4

Какви измами бе !

преди 5 години

***! Вашата клика разби икономиката, ликвидира селското стопанство , образованието, здравеопазването и изгони хората от страната! Вие расипахте страната , а не "***"! Това което комунистите построиха за "45 години стигат" вие още не можете да го окрадете и кражбите продължават вече 30 години! *** такъв, "политикономист" жалък... Така ли постъпиха другите държави - например Румъния! Некадърник жалък!