32

ПЕНКО

преди 5 години

БОЛИВИЯ И КОЛУМБИЯ ПРОИЗВЕЖДАТ КОКАИНА /БОЛИВИЯ ПО-КАЧЕСТВЕН/ !!! И ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ОТ САЩ ЗА ВОЙНАТА ИМ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА ПОД НАДСЛОВ : " ПЕТРОЛА ДАЙ...ПЕТРООЛА ДАЙ ...И ПОВЕЧЕ НЕ МЕ ТЪРСИ " !?!?

31

haha

преди 5 години

ЦЦН нещо пак се е объркал явно от многото кокаин. Колумбия е много по-близо до Хондурас от Венецуела. Всеки ***.от ще избегне ненужното пресичане на граници. Тоест трафикантите немат нужда от Венецуела. Пак с го поръчали Мадуро... ама защо на нас тия небивалици... https://google/maps/place/Colombia/@12.6800608,-87.2538405,4.95z/data=!4m5!3m4!1s0x8e15a43aae1594a3:0x9a0d9a04eff2a340!8m2!3d4.570868!4d-74.297333

30

Анонимен

преди 5 години

А после другите самолети със златото къде отиват...

29

11

преди 5 години

Ако нямаше балъци да го купуват нямаше да се продава. Така,че не мисля , че хората които го внасят са виновни.... никой не те задължава на сила.

28

Истината

преди 5 години

Каква е тази стара статия? American made- филм, показваш как властите си правят канал за дрога ...значи нищо ново за сега

27

Синджир=Ланец

преди 5 години

Американците могат да се спасят само по един начин да превземат Мексико да избият цялото му население и по тоя начин ще използват водната преграда.

26

Аса

преди 5 години

Гугъл транслейт яко 😊😊

25

Едмон Дантес

преди 5 години

Работещата по статията *** Христова иска да калкулира в сметката си лесни краварски пари. Жалко.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен20Де е черно море, де е косово?

23

Страхил

преди 5 години

" Сега, през 2018 г.," .......==============================================Тази статия откога е ?

22

Анонимен

преди 5 години

kнещо за кокаиновата магистрала афганистан саштия нахални кравари търсят повод и оправдание да влезнат във венецуелатака арестуваха панамския президент дето организира панамците за преминаване ан канала в ръцете на панамаимат най-голямата мафия в света и се пъчат със ФБР ЦРУ и други служби и грамадна армия която нищо неможе да направи на мафиятаако приеме че кокаина е от венецуела то венецуелците ли го управляват в сащако искат могат да прихванат всички мафиоти но не искат- нужни са им

21

Опааа

преди 5 години

Пълня тъпня. Само нераЗбрах рибарите гмуркат ли се или коката си плува по реката??? Бедни и гладни ама си взимат по 150 000долара на курс ,*** бедняците.

20

Анонимен

преди 5 години

А нещо за кокаиновата магистрала от Черно море ,Косово , Черна гора ,Европа ???

19

Анонимен

преди 5 години

Ехаааа, а за Куба кога ще го измислите кокаина?

18

ба си

преди 5 години

много яка статия,ще пия една бира да я осмисля

17

бай х

преди 5 години

Защо не напишете какво превозват от Афганистан американските военни самолети ?За капак нашите наемници /войници/ охраняват летището ....

16

Ха ха!!!

преди 5 години

Ами то ако Венецуела печели 39 милиадрда от кокаин за какво и е да се мъчи с добиването на нефт?Нещо ни пързалят тук!

15

Анонимен

преди 5 години

Че откъде има милиарди пентагона? Правителство,конгресмени,ФБР,цру и много други,които нищо не произвеждат,а само лапат? Какво американско производство има в европа или в домовете на хората? Нищо.Но оръжия,наркотиците,роби,органи-има,всички държави така си попълват бюджета..Всички.Особено "големите".Откакто свят светува..

14

АТАКИСТ

преди 5 години

Мъж влиза в заведение във Варна и си поръчва порция цаца с една бира. След известно време клиентът иска сметката и келнерът му я носи. Мъжът чете касовата бележка и вика на келнера: - К'ва е тази цаца за 200 грама 100 лева???- Г-не, цацата е черноморска и е бъкана с кокаин. Та за това.

13

Вярно ли

преди 5 години

Наркотика се правел в Колумбия , пък за това били виновни венецуелците . Смешници