42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42Ислямска държава беше създадена от западните служби, масони и политици............на Англия, Франция и САЩ!!!!

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Американците пък са наследници на най-големите престъпници, избягали навремето от Европа, освен това те не са нация, ами са смес от чернокожи (негроси), латиноси, ирландски и италиански емигранти и т.н...........освен това много бели престъпници и масони!!!

40

Анонимен

преди 5 години

Явно е време да загърбим хуманизма и да натикаме плъховете по дупките - Анадола, Сибир, пустинята и т.н. Явно не разбират от човешки добродетели!

39

Анонимен

преди 5 години

До 33Сега Московската Орда е единствената наследница на Ислямска държава и с това напълно затвърди прозвището си на "империя на злото" !

38

Сата НАТО

преди 5 години

Защо американците да имат право да правят цветни революции и да сменят правителства и президенти, а руснаците да нямат такова право???Защото русняцте са просто една фашизирана гмеж от татаро-монголски ***. Добавям - из мет.

37

za Syria

преди 5 години

Башар Асад е единственият законен президент на Сирия.............голям патриот и голям мъж се оказа Асад, не се огъна пред натиска на Ислямска държава и ще унищожи и последните остатъци на ИДИЛ!!

36

Анонимен

преди 5 години

Турция може да е регионална сила, но региона и е точно източното Средиземноморие.

35

Анонимен

преди 5 години

"Западните демократи" направиха Либия една от провалените държави........заедно с Украйна, Сирия, Венецуела, Ирак.....................сигурно има и други провалени държави в Африка и Азия!!

34

Анонимен

преди 5 години

Да живеят Запада и Америка, а комунистите да се пукат.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Турция не е фактор в световната политика и никога няма да бъде фактор, като САЩ и Русия!Турция ще си остане само една регионална сила, въпреки напъните на лудия диктатор Ердоган-султан!!!

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Империята на злото сега се казва САЩ.............това го разбраха и руснаци, и китайци!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Доколкото разбрах от тоя кремльовски бълвоч, САЩ, Турция и ЕС са срещу Хафтар. Познайте дали скоро няма да му пробият главата с някой проектил.

30

Анонимен

преди 5 години

САЩ е велика сила, Русия също е велика сила!!Щом американците имат право да свалят правителства и президенти, то това право имат и руснаците!!Елементарна логика!Гео-политика е това!!

29

Анонимен

преди 5 години

Московската Орда подкрепя само диктатори и военни режими и затова заслужено носи прозвището "империя на злото" !

28

Анонимен

преди 5 години

Защо американците да имат право да правят цветни революции и да сменят правителства и президенти, а руснаците да нямат такова право???Я да кажат западните лицемери и защитниците на двойните стандарти??

27

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали е вярно, но ако е така, БРАВОС НА БРАТУШКИТЕ!!!! Хи-хи.....да "сбъркаш" играта на краварията в Сирия и да ги накараш да си тръгнат с подвити опашки; да им "сбъркаш" играта във Венецуела, да ги "сбъркаш" в Египег, Либия, Ливан........започва да се наблюдава някаква закономерност и ТОВА НЕ МОЖЕ ДА НЕ РАДВА!!!

26

Анонимен

преди 5 години

Кога масовите убийци Барак Хюсеин Обама и дъртата вещици Килъри-Хилъри Кинтън ще бъдат осъдени от международен съд за масовите убийства в Либия, Сирия и Украйна???Но както беше казал един западен политик:"Да убиеш един - е убийство, да убиеш милиони - е статистика!"

25

Анонимен

преди 5 години

Либия си има столица и в нея Правителство, а този кремълски динозавър води война срещу международно признатото Правителство !

24

Анонимен

преди 5 години

Защо "западните демократи" не изправиха пред международен съд Кадафи, ами го убиха като куче??Така разпореди дъртата вещица Килъри Клинтън, нали?Ако го бяха съдили в Хага...........тогава щяха да лъснат мръсните номера на много западни политици, най-вече на тези в Италия и Франция...........единият от тях е Саркози!!!

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Ха..........че това отдавна е известно на хората, които поне малко могат да мислят! А за останалите, ако това не ни засягаше, щеше само да ми е жал, но сега това е трагично! Защото паднахме жертва на тия под-ле-ци, ли-цеме-ри и псевдо-демократи! И не се знае след колко време ще успеем да се измъкнем от това блато!