82

BG

преди 4 години

До СоциопатСаркози взе назаем един милиони от Кадафи за предизборна кампания и после поде кампания за ликвидирането му.Хитро арменче....Не обиждай арменците - този е унгарски евреин.

81

ПЕНКО

преди 4 години

В БЕНГАЗИ УБИХА "ГЛАВНИЯ АМЕРИКАНЕЦ" /УЖ СИ ОТМЪСТИЛИ САЩ/ ? ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА ВИ ПИСАХ ,КАКВО ПРАВИ РУСИЯ В СИРИЯ -НО КОЙ ДА СЛУША ! НЯМА ШАНС "МЕЖДОНАРОДНАТА ОБЩНОСТ НА ДОЛАРА" !!! КИТАЙ ЗЯВЛЯДЯВА АФРИКА -РУСНАЦИТЕ ОХРАНЯВАТ И СА КОМБИНА !!! ЩЕ СТИГНАТ И ДО БРИТАНСКИТЕ НЕФТЕНИ КЛАДЕНЦИ В НИГЕРИЯ И ... !!! ЕДИНСТВЕННО КАНАДА НЯМА ДА ПОСТРАДА -ТЕ СА- "КРАЛСКАТА КОННА ПОЛИЦИЯ " !?!?

80

НеСоросоид

преди 4 години

До Империя на злотоТи видя ли в статията двата противостоящи лагера? Значи единият "диктатор", а ислямистите ангелчета ?!?!? защо не отидеш да вътртиш сюнети на ислямистите и в Либия и спреш да пишеш глупости..........

79

Диабло

преди 4 години

Все някой трябва да озапти полу- човеците, без бой няма да стане!!!

78

Социопат

преди 4 години

Саркози взе назаем един милиони от Кадафи за предизборна кампания и после поде кампания за ликвидирането му.Хитро арменче....Сега се чудим как да спираме Африканците да не ни идват на гости за постоянно.

77

АК-47

преди 4 години

Когато Западът и САЩ не одобряват някого, това означава, че това е точният човек на точното място. След САЩ и НАТО, където и да са се намесили, винаги остава пустиня и стотици хиляди унищожени човешки съдби.

76

Анонимен

преди 4 години

Ама нали не мислите, че Хафтар не е съгласува всичко с Русия и Китай, защото му е пределно ясно, че като тръгне да чисти терористите целия Запад ще ореве орталъка, а ако имаш Русия и Китай на твоя страна не ти пука какво ще кажат трето половите.

75

Анонимен

преди 4 години

Демек Запада не иска да има една подредена държава, както беше при Кадафи, ред, дисциплина, безплатно образувание, безплатно здравеопазване, жилища на символични цени, за които западните граждани даже не могат да сънуват, трябва "демокрация" =хаос.

74

Анонимен

преди 5 години

Ако този Човек , плюе в западните *** и прави това което смята ,че е добро за неговия си народ , въпреки натиска .МОИТЕ УВАЖЕНИЯ.Той е по добър от всички калинки и физкултурници взети заедно.

73

Марин

преди 5 години

Откакто свалиха Кадафи бреговете на италия се пълнят с икономочески имигранти. И западът отново си затваря очите пред истината инрешението на проблемите.

72

Анонимен

преди 5 години

Роналд Рейгън, най-мразения американски президент...............дори повечето американци го мразят, но мръсната гадина пукна от Алцхаймер, за щастие на прогресивните хора по целия свят!!!

71

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрах каква позиция има БГ-правителство за конфликта в Либия ??Е.............то е ясно , БГ-правителство нямат позиция, ами чакат какво ще им разпоредят от Брюксел и Вашингтон!!!Екатерина Захариева защо не изкаже мнение??Да ни разсмее малко с тъпите си умозаключения!!

70

До Империя на злото

преди 5 години

Империята на злото сега с казва САЩ................това го разбраха и китайци, и руснаци, и Си Дзинпин, и Путин !!!

69

Анонимен

преди 5 години

До Империя на злотоВеликият Рейгън.................хаха.................един *** и третокласен холивудски артист беше Рейгън, той и дъртата вещица Маргарет Тачър излъгаха простия колхозник Горбачов да предаде социализма и СССР!!!

68

Империя на злото

преди 5 години

Където има гаден режим или диктатор, винаги Русия стои зад него. А после се сърдят, че великия Рейгън ги нарече Империя на злото.

67

Анонимен

преди 5 години

Франция нападна Либия за да свали Кадафи, а сега подкрепя на власт да дойде нов Кадафи. Железна жабарска логика.

66

българин

преди 5 години

На запада..Всички е крайно време/Да му теглят по една майна.И всяка държава.Да си тръгне по пътя.Като свободна и демократична страна! И се развива.Без диктат от Америка И от когото и да било! НАТО да си се прибира в Америка! А Европа.Има нужда от Европейска армия.За защита на самата Европа! Срам и позор е за Европа като континент.Друг такъв да я "пази"! Чрез своето НАТО.Америка КОНТРОЛИРА ЕВРОПА! СЪБУДИ СЕ ЕВРОПА!

65

Анонимен

преди 5 години

Значи Хафтар иска:-да обедини страната-да въведе ред-да изгони марионетките, за да могат либийците сами да решават съдбата си-да върне експлоатацията на богатствата на страната Ей, много лош тоз Хафтар бе...

64

Анонимен

преди 5 години

Московската Орда подкрепя само изпортени режими !

63

Анонимен

преди 5 години

"Големият демократ" Никола Саркози с нищо не е по-добър от "диктатора" Кадафи!!Искате ли доказателства колко гадости и мръсни номера е правел Саркозито????