31

Франкофил

преди 5 години

Французите са си е добре. Имат едни от най-високите заплати в света, най-кратката работна седмица, ниска пенсионна възраст, най-доброто здравеопазване. Франция е велика нация и люлка на цивилизацията. Франция ще възстанови съкровището си! Тревожи се за краварите, които бачкат денонощно-роби без живот, управлявани от човек на Путин. Между другото черните в Сащ са 60 милиона, а латиносите - 70 милиона. Въпрос на вриме е тази сбирщина да се разпадне и да отърве света от себе си.

30

Велика Франция

преди 5 години

До AirborneА какво му е великото на Тръмпи Мошенника? Сенилен старец, лъжец и човек на Путин. Макрон е интелигентен млад човек с визия за бъдещето и за Европа, а на пeруката му е смее цял свят! Велика Франция ще преживее това. Неведнъж Републиката се е изправяла пред трудности. Сигурен съм, че французите ще възстановят блясъка на Великата Катедрала и даже ще надградят защото са нация от естети с нюх към красивото!

29

Airborne

преди 5 години

До АнонименИ какво му е великото на Макрон? Какво постигна за 2 години управление? Безработицата ли спадна, французите ли забогатяха? Макрон донесе само бедствия на Франция и ще бъде запомнен като президента по чието време изгоря Нотр Дам. Арогантното му и безчувствено поведение и желанието лу да изгърбва френския народ с нови и нови данъци, предизвикаха най-големите протести от 50г. във Франция. Глобалист и либерал, живеещ в измислен свят и откъснат от реалните проблеми на хората.

28

Франкофон

преди 5 години

Лично Боко помпиера го е изнесъл на ръце от сърцето на огъня!

27

Анонимен

преди 5 години

Малииии, голема новина ! олекнами на сърцето

26

Толерасти жалки

преди 5 години

милиони го гледаха филмчето на което се вижда "бежанец" с исламска шапчица да обикаля скелето 30 минути след като пожара беше забелязан а тези юдо-масонски слуги се праят че видите ли случаино точно на връх Великден изгоряла катедралатастращно нещо е юдо-масонската толерастия и безродие !!!

25

за петела

преди 5 години

Емо Костадинов е виновен.

24

Анонимен

преди 5 години

До 24Това показва колко ти е акъла. По-добре си трай и не се изказвай по въпроса, че се излагаш.

23

Анонимен

преди 5 години

малко взе да ми втръсва тая тема с НОТР...

22

Анонимен

преди 5 години

До 11Стига обвинява него за всички проблеми...

21

Анонимен

преди 5 години

Ето точно за това попитах. Статуята с отсечената глава е на свети Денис, пазителя на Париж, който взел главата си и я понесъл на север от Монмартър.

20

Анонимен

преди 5 години

Макрон е най-великият лидер на света децата във Франция пеят хвалебствени песни за Маршал Макрон, а хората като го видят по улицата и се засилват да го целуват и прегръщат. Макрон е спасителя на Франция и на ЕС трябва да му направим паметник !

19

Ми2

преди 5 години

Екстра сега могат да си направят курбан да не се случва пак.

18

Анонимен

преди 5 години

Франция е велика Макрон е по-силен от всякога ЕС най-вeликото нещо на света Путин нека си седи в Крмъл и да си завладява територии на Антаркика и да спасява Венецуела. Българина обича Макрон и мрази Путин.

17

Анонимен

преди 5 години

НБУ да дари Харалан Александров .

16

Шафрантия

преди 5 години

Франция е дала на света френската любов аз скърбя зa Франция.

15

Анонимен

преди 5 години

Тя Франция ще пламне, те няква дървения

14

Анонимен

преди 5 години

Само във Франция съм се чувствал като дивак пред местните. Франция е дала на света Малкият принц, Просия - Павлик Морозов.

13

Анонимен

преди 5 години

Тоя венец издържал 2000години от какви тръни е?То бива суеверия ама един пожар им ги разкрива фалшификатите.Да бяха охранявали по-добре сградата като е ценна вместо да разчитат на реликви, кости и прочие.

12

Анонимен

преди 5 години

Само за 2018 година във Франция имат стотици запалени църкви.