32

Анонимен

преди 5 години

До ВасиленаНа мен ми е странно съществуването на секта кучелюбци като теб с полирани мозъчета, за които кучето е най-важното нещо на света. Колко кучета имаш!? 2-3 или повече? Обръщаш се към тях с мамо, нали? Такива като теб са тотално скъсали с реалния свят - едно животно не може и няма да е равнопоставено на хората, едно животно не може да замени децата, семейството, приятелите и въобще човешкия контакт.

31

Анонимен

преди 5 години

Това не са хора, а ***.

30

Наблюдател

преди 5 години

Мислех че тези зверства са приключили преди доста години, но явно има голям брой примитивни хора, които обитават все още нашите улици и не живеят в 2019-та а в 1996 понеже мозъците им са забравени и пренебрегнати от еволюцията.

29

Я па я..!

преди 5 години

По добре кучетата да се хапят по между си , вместо да хапят хората. А и бизнес има , касов апарат...

28

Василена

преди 5 години

Много ми е странно, че има хора, които смятат че трябва да се съчувства само на човек и понеже сме християни ще прибегна до цитат от Библията.В " Праведният се грижи за душата на своето животно,а милосърдието на злите е жестоко.( Притчи 12 : 10). Което ще рече, че милостта е милост, независимо към човек или животно.Или мислите че на тия с ланците, които организират боевете им пука за гладуващите пенсионери. Който съчувства на животните, той съчувства и на хората.

27

Анонимен

преди 5 години

Какъв язовир Искър?! Панчарево не е над язовир Искър!

26

Анонимен

преди 5 години

Бил съм на такова събитие като ученик. Докато кучетата се бият, треньорите им подвикват и ги насърчават. Полиция не си спомням дали идва, но със сигурност са знаели за провеждането. Тогава обаче бяха по-други времена и някои неща се подминаваха с лека ръка. Тази практика едва ли ще се прекрати, но лошото е, че заплашва да се превърне в цяла култура, а не в епизодично явление. Преди само хората с пари и възможности си позволяваха да гледат питбули, а сега всякакви комплексари го правят.

25

Анонимен

преди 5 години

Е то у Бургас има и с хора, ама е с ао за богатите и влиятелните хора, да ходят там. Случайни човеци не пускат.

24

Анонимен

преди 5 години

Това е безбожие! Сурово наказание трябва. Всичките тея 59 да ги вържат на площада и народа да ги линчува

23

Анонимен

преди 5 години

До SSА Ккво общо и ат MMA боевете, особено ако са проведе и в някакъв асоциация, където има лекари, съдии и много ясни правила?

22

Анонимен

преди 5 години

До 19Но много хора са ЗЛИ!

21

Анонимен

преди 5 години

До БауЕ те някой хора, там смао гледат.... Ся па па толкоз...

20

Простотия до шия

преди 5 години

Жалко че дишам същия въздух с диви селяни и чалгари.Като чуя че някой е заминал в чужбина много се радвам.Един дивак по-малко в Бг-то.

19

Бау

преди 5 години

Минимум солидни глоби трябва на всички присъстващи. Човека е решил, че е голяма работа и може да мъчи всичко живо. Независимо от това дали това "всичко" има някакви чувства ... Същите тези хора ще го правят с други хора ако нямаше закони ...

18

Анонимен

преди 5 години

Що за хора са тея дето организират подобно нещо, пожелавам им същото да им се случи

17

Анонимен

преди 5 години

Хората са лоши и трябва да се изтребят, кучетата са супер и трябва да се боготворят - официалната на позиция на сектата Четири лапи и нейния пророк за България Явор Гечев, амин.

16

Анонимен

преди 5 години

Закон за забрана на бойни породи

15

SS

преди 5 години

Колкото и да ги обсъждаме,този вид спорт няма да изчезне.Така както ММА боевете.Повярвайте ми зрелището е голямо.Освен това да те поканят да присъстваш е вид доверие,чувстваш се специален.Много хора отглеждат бойни породи *** и печелят нелоши пари.Има и залагания.

14

Анонимен

преди 5 години

Ам чи тъй де, с Питбули трюфели ли да търсят!

13

Анонимен

преди 5 години

До ГеоргиГоше защо не си биеш шута в гората и не ни освободиш от жалкото си съществуване? Хората били лоши, а ти какъв си - за куче ли се мислиш сектанте? Побъркани човечета, но пък със самочувствие на богове - човешката глупост не познава граници е казал един умен човек.