28

Анонимен

преди 5 години

Доставчика няма нужда от бисквитки. Той знае къде отива трафика ти и от къде идва. Можеш да се скриеш от него с някаква ВПН услуга, но тогава ВПН - а ще знае всичко за трафика ти. Разбира се ако не е пробит ВПН протокола или софтуера, който използваш. Тогава доставчика пак ще знае... Създателя на операционната ти система знае със сигурност. Вероятно и този на мрежовото ти оборудване. А и процесорите се оказаха с бакдори разни, преднамерени или не... Такъв е живота. Големите така стават големи.

27

Анонимен

преди 5 години

Наблюдението и следенето са на всички нива. Като се тръгне от локален компютър, мрежа, онлайн услуги и сервиси, всичко се наблюдава. Биг датата и анализа и са толкова напреднали, че няма измъкване. Интернет е такава форма на свързване, в която всеки вика и всички го чуват. Какво те интересува, с какво с занимаваш, какъв ти е капацитета, с кого и свързан и още много знайни и незнайни параметри. Когато трябва да бъде проверен някой за нещо няма лимити. Естествено, това важи само за големите.

26

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимен няма начин да не се събира.Самия "интернет" е "РАЗГРАДЕН ДВОР". Ако някой си мисли,че е възможно да остане анонимен там,просто се лъже...Впрочем,"доставчиците" ЛЕГАЛИЗИРАТ шпионството си ,ПРИНУЖДАВАЙКИ ви да дадете съгласието за "бисквитките",както те ШЕГОВИТО наричат следящата си практика!

25

Анонимен

преди 5 години

До 25Има и начини, да не се събира, ама хората ги мързи, да си запомнят паролата вече ...

24

Reptile

преди 5 години

Всичко се събира и продава. Не се заблуждавайте - чат, разговори, снимки - всичко от всяко устройство, което е свързано с нет.. това е. Ако не ви харесва - не ползвайте!

23

Анонимен

преди 5 години

До дедо виПо-лесно е от за употреба от Slack или Discord, защото почти всички го имат. А по телефона, не винаги е уместно. Ти имаш, нещо да ми казваш, но аз нямм време, да те чуя. Прщал ми съобщение и когато мога (или искам), аз ще ти отговоря.

22

Анонимен

преди 5 години

До 21Тоя оправдание ли е?

21

Анонимен

преди 5 години

Който няма фейс, е задръстен!! Да ви е ясно. Плюете нещо мн полезно

20

Анонимен

преди 5 години

С всяка лична информация може да се злоупотреби, това става не само във Фейсбук, но и в другите социални мрежи, напр. Туитър!Това е само един от негативите на глобализацията и технологиите!!!

19

Гошу Коняра

преди 5 години

Ко става бе майна???Кон бе кон...ушат кон и забад ))

18

Хахахахахаха

преди 5 години

Аз затова си изтрих профила във Фейсбоклyк преди 2 години още, изтрих всички снимки, групи, приятели, публикации и информация ред по ред, остана само един кух профил с име и фалшив мейл, това е.

17

кой е тоз гoвньo

преди 5 години

? Кривонос и с особена форма на черепната кутия...

16

дедо ви

преди 5 години

Има ли хора дето ползват още такива глупости? Говорете си по телефона,или излизайте на живо с хората в лице и контакувайте като нормални същества.

15

внимание

преди 5 години

До ИнаАз не искам някой познати да могат да влязат и да видят какво си пиша или да пишат на някой от мое име. Пък за данните ми не ме интересува.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------или си ***, или не си родено в България .!

14

Ина

преди 5 години

Аз не искам някой познати да могат да влязат и да видят какво си пиша или да пишат на някой от мое име. Пък за данните ми не ме интересува.

13

Анонимен

преди 5 години

скоро и аз ще напусна ФБ

12

\m/

преди 5 години

Дано се отдръпнат рекламодатели, че цените почнаха много да скачат.Няма да стане де, само си мечтая за Facebook пълен с потребители и без много рекламодатели

11

Слънчарски

преди 5 години

Е не са продавали информация. Само са я давали безплатно. Това обръща всичко. Цукербург е напълно невинно агънце.

10

внимание

преди 5 години

АНТИСОЦИАЛНИ МРЕЖИ !!!

9

М даа

преди 5 години

А ЗНАЕХТЕ ЛИ ЧЕ Е РЕПТИЛ.