127

Няма манипулация

преди 5 години

И Иванчева и Банева и Йончева ще ги избираме за евродепутатки. Трябва да се легализира преместването на пари в багажници, офшорни сметки, източването на банки и откровеното крадене - това може да стане само чрез Европарламента.

126

Анонимен

преди 5 години

Тоя е по-смахнат и от Тикв***та, а само как му подражава.

125

Васил Левски

преди 5 години

паднат ли от власт герб, Гешев и Ваклин отиват директно в реката.

124

ИВАН

преди 5 години

тази прокуратура трябва да се закрие , а злоупотребилите със служебното си положение в затвора

123

хохо

преди 5 години

Ей куклата на конци , а кога ще разследваш тези държавни чиновници от ДФЗ ? Не ми говорете за морал и норми , защото не са ви познати...

122

eva32

преди 5 години

Той Гешев още много неща ще види ...

121

Анонимен

преди 5 години

сигурно доста сте обработили оригиналното изказване на макака. Той толкова смислени изречения и граатически верни при това той не може да навърже! Защо манипулирате изказванията на *** олитици и магистрати? Дайте ги в суров вид! И така ще сте различна медия с голяма публика! Но това не ви е важно, важен ви еавансът , който ви плащат...

120

прев е,

преди 5 години

делото е манипулирано отвсякъде, от самото начало с постановката...Докато тоя, Шопара и такива като тях са фактори в правосъдието, справедливост няма да има и ще сме все африканците в Европа!

119

Анонимен

преди 5 години

Пробитата от шайката на герб съдебна власт не арестува богати хора. Тя арестува богати хора, ткоито не са спонсори и не се отчитат на Шайката. Това мисля, че е ясно за цяла България. Някои от тях, докато бяха гербави *** ги бяха оставили да си правят каквото си искат. Вижте Цветан Василев - той беше толкова срадснал се с герб на реши да прави собствена партия и го смазаха, и него и банката му и вложителите... Аз на герлбавото правосъдие не вярвам то е ЗЛОУПОТРЕБА СЪС ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА

118

Анонимен

преди 5 години

за информация на незопазнатите украинския клоун Зеленски не е човек на Путин а е човек на укропския олигарх Коломойски, който според независими медии има пръст в убийствата на мирните протестиращи в Одеса. И човек на Сороса, както и Макрон - такива ментета се пускат, за да отвратят избирателите от истинската промяна в политиката. А Слави Трифонав - диктаторския му нрав и простотията ги виждате всяка вечер в клоунадата му, същия е като командира си Боко, неслучайно се скъсва да оплюва президента.

117

Анонимен

преди 5 години

Не може да слагате Баневи и Иванчева под общ знаменател. Иванчева се опита да спре застрояването на Младост и да направи нещо за жителите на квартала, но това не се хареса на озверелите за пари мафиоти. А Банева е самозабравила се алчна хиена, която не осъзна новата ситуация и реши, че може да работи както преди, без да дели. И двете бяха за назидание и пример. Но с ареста на Баневи си вдигнаха рейтинга, а с ареста на Иванчева предизвиката отвращение.

116

Анонимен

преди 5 години

Как Слави Трифонов не е патерица на ГЕРБ - кой ще го държи иначе в тая гербава телевизия, където ИЗГРАДИХА ОБРАЗА НА БОРИСОВ КАТО ЕДИН ФАЛШИВ ГЕРОЙ, КОЙТО ДА МЯЗА НА ИСТИНСКИ. ГЕРБ КУПИ И СЪСИПА ВСИЧКИ ПАРТИИ, И В БСП Е ПЪЛНО С ТЕХНИ АГЕНТИ НО КОРНЕЛИЯ НЕ СЕ ДАВА И ЩЕ ОДРЕЖЕ ГЛАВАТА НА ТРИГЛАВАТА СВИНСКА ЛАМЯ, КОЯТО Е УЗУРПИРАЛА ВЛАСТТА В СТРАНАТА.

115

Анонимен

преди 5 години

Така е, Гешев! Манипулация има. Но това е манипулацията на прокуратурата, която със зъби и нокти се бори да изпълни поръчката на строителната мафия (и не само на нея), която иска да има зрелищна присъда за назидание на всички, които искат да се спазват законите!!! Доказателствата, които така и не се намериха за цяла година, не са от значение за вас.

114

Анонимен

преди 5 години

До бгЗащо да не гласуваме за БСП да гласуваме като украинците за клоун като Слави Трифонов ли... и да стане патерица на ГЕРБ - единствения ни шанс да се отървем от ГЕРБ е да гласуваме за много по-малкото зло БСП.

113

До 77

преди 5 години

Много си ***

112

Анонимен

преди 5 години

Гешев,ти си срам за прокуратурата!

111

Анонимен

преди 5 години

усмивката пред закона е неуважение към самият усмихващ се

110

Анонимен

преди 5 години

Тоя е пътник

109

абяснение

преди 5 години

Не е проблем прокуратурата.Проблем е съда,който не е независим и решава под натиск.

108

бг

преди 5 години

До Искаш лиА не! Точно пък за БСП хич не призовавайте да се гласува! Точно комунистическите номера,техните ДС сътрудници,които управляват в сянка-пример Доган,децата и внуците им са окупирали властта! Напротив не гласувайте за БСП,нито за тези,които досега са управлявали,а си отваряйте очите и ушите,когато избирате