23

Анонимен

преди 5 години

На тия не им стига всичките територии и суровини на земята! Не са лакоми, просто искат всичко . Основният им поминак от векове е война и грабене.

22

Анонимен

преди 5 години

Никакви паспорти няма им дадат. Щото ако им дадат ще избягат от там и ще останат само украинците. А това не е изгодно за Путаka, който се стреми да поддържа колкото се може по-дълго конфликта там.

21

Анонимен

преди 5 години

Да ама Русия не ги иска :) поне Путин така каза :)

20

Анонимен

преди 5 години

Тоя Харалан продължава линията на НБУ.Ислямът е мирна религия-Евгений Дайнов .Сега пък тоя -нямало е турско робство.Ех Бога ми нашите Каравелов,Левски и Ботев са се объркали нещо .А Вазов направо е лъгалКакви абсурди и глупости ражда този университет.

19

Анонимен

преди 5 години

Путин прави етническо прочистване в Донбас по сталински образец !

18

Анонимен

преди 5 години

Костовистите губят Украйна.

17

Анонимен

преди 5 години

Харалан Александров: Имало ли е руско робство над украинците ?Отговор: Не е имало робство, а украинците са били "освободени" от руснаците в продължение на няколко века, през което са се получили колатерални загуби от порядъка на 5 млн украинци !

16

бай ганю

преди 5 години

интересно дали заблудените овце в тези 2 конфликтни области осъзнават че те са просто буфер на кремъл и нищо повече,никой в кремъл не го е грижа и е по добре да се поддържа конфликтаслед като получат руски паспорти на чия социална система е правилно да увиснат руската или украинската? москва им забърка качамак от който скоро няма излизане и много скоро ентусиазмът на хората към коя нация принадлежат ще се изпари

15

Анонимен

преди 5 години

До 15фактически според последни изследвания, само ръководното тяло в тия две фантомни "републики" е за присъединяване към раССия, докато хората там все повече започват да се колебаят!затова джуджето изпреварващо бърза докато трае този вакуумен период в украйна да есента, когато ще има нови избори.

14

Анонимен

преди 5 години

Зеленски е подставено лице на запада и на олигарха Коломойски, който е толкова омазан в Одеските събития, че е доста по-зле от Порошенко. Украинците скоро ще разберат, че отново са измамени от запада. Накрая сами гще влязат в Руската федерация и ще спре мизерията им под западен ботуш, сега бвп в Украйна е 2099 долара а в Русия 10668, затова всички драпат за руски паспорти и милиони работят в Русия. Другото ви е сорососмешната пропаганда. Според нея сърбите още не са свалили Стелта, нали знаете

13

АнонимеН

преди 5 години

ПРОБЛЕМА НА УКРАЙНА Е, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА ФАЩ СА ИЛИ СТРАХЛИВИ ИЛИ РЕПУБЛИКАНЦИ КОЕТО ЗНАЧИ КОМУНИСТИАЗ АКО СЪМ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ ИМ ДАВАМ 1 МЕСЕЦ НА ВСИЧКИ РУСНАЦИ ДА НАПУСНАТ ДОНБАС, ЛУГАНСК И КРИМ И КОЙТО ОСТАНЕ ГО ИЗБИВАМ ДО КРАК!;-----------------КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РУСНАЦИ НЕ РАЗБИРАТ ОТ НИЩО ДРУГО ОСВЕН КУРШУМ В ГЛАВАТА!

12

тя

преди 5 години

Не разбраха ли тия политици , че хората няма да те харесат ,ако си злобен , *** , алчен ! Харесват умерени политици с балансирана политика , умни ,мислещи за хората и не на последно място с харизма !

11

Анонимен

преди 5 години

Кремъл смята да предоставя руско гражданство по облекчена процедура на хората от самопровъзгласилите се Донецка и Луганска--да, защото съгласно последни изследвания, хората в двете фантомни републики са започнали "да обръщат палачинката" и да искат старото време на спокойствие в рамките на украйна! това лично го гледах в тубата!затова фашиста бърза, бърза ... защото "връчвайки" "краснокожая паспортина" ВЕЧЕ ще има морален картбланш, "да защити" "руските" граждани!подговя се война!

10

тя

преди 5 години

Голямата тиква никой не харесва !

9

Анонимен

преди 5 години

Донбас на 80%, Крим на 100%. Как е натовци, свикнахте ли?

8

Калеко Алеко

преди 5 години

Че от кога вестник "Комерсант" стана достоверен източник на случващото се в Украйна, за доизясняване на ситуацията там, може би трябва да цитирате и Комсомольская правда, Московские новости, както и Независимая гЪзета ... !!!

7

Анонимен

преди 5 години

един артист (визуално видимо, че е чи. фут) изигра най-голямата си роля в живота , благодарение на която и със спомоществователството на "деревянный рубль" - стана преЦедент !украинците, масово отвратени от порошенко , напук бръкнаха в чу.вала на тъмно... и гласуваха за един фантом, който виждаха само по тв - без платформа, без дебати, без програма, без да знаят хората ,с които ще той работи, без да са го чували да върже "две приказки на кръст" в диалог ... избраха АРТИСТ и ще живеят в сериал!

6

Анонимен

преди 5 години

Не им ли стига на руснаците- територия имат колкото искаш- ще им излезе солено това високомерие и агресия.

5

АнонимеН

преди 5 години

СЛЕД КАТО ФАЩ ИЗМАМИ УКРАЙНА, ЧЕ ЩЕ ГИ ЗАЩИТАВА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ТАКА ЩЕ Е!ФАЩ Е ПОДПИСАЛ 1994-ТА , ЧЕ ЩЕ ЗАЩИТАВА УКРАЙНА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ПРИ ВСЯКАКВИ ОПИТИ ЗА КРАЖБА НА ЗЕМЯ ОТ УКРАЙНА!А КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ Е ПОДПИСАЛА, ЧЕ НЯМА ДА КРАДЕ ЗЕМЯ ОТ УКРАЙНА ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА 1994-ТА ГОДИНА!!!КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ПРИКЛЮЧИ ЗА ВИНАГИ И СА ЖИВИ САМО , ЗАЩОТО ФАЩ НЕ СИ ИЗПЪЛНИ ПОЕТИТЕ АНГАЖИМЕНТИ!

4

Анонимен

преди 5 години

Порошенко и Гуайдо са слуги на САЩ, тепърва ще се разследва със какви пари Порошенко е дошъл от село с една скъсана чанта и е придобил заводите за захарни изделия.