83

Анонимен

преди 5 години

На кого му пука за умрелите от глад руснаци?

82

123

преди 5 години

Къде с явна агресия, къде с пълзяща анексия, къде с подкрепа на сепаратисти... Русия - най-добрият съсед, за какво ни е НАТО?!

81

привет от Германия

преди 5 години

Новият кандидат дори да спечели ,дори и да е *** , украинският народ няма да търпи рубладжии и ще ги сваля ако трябва и с бунтове ! Украинците съвсем логично мразят Русия , само по времето на Салин са избити милиони невинни и мирни украинци и още няколко милиона бяха подложени да гладомор , умряха от глад заради това ,че руснаците им крадоха реколтата и добитъка ! Сега руската агресия над украинският народ продължава ! Украинците са патриоти и ще се борят до край !

80

внимание

преди 5 години

ПОТрошенко продаде родината си както нашия /плювню/повтарят грешката на България !!!сега ще подхвърлят едни бюлетини, напечатани на западния бряг + 1 пале с доларчетакато помощи и ........т.н.НАСКОРО се почна такова''спонсориране'' и в Сърбия, за протести срещу Вучич !!!ами Венесуела/Сирия/Ирак.....

79

1

преди 5 години

do 81,,,,,стига не пиши простотий...Русия е велика,..ние сме една вяра и една кръв с Руснаците,,,

78

Факт

преди 5 години

Порошенко бе изоставен от Запада още преди година,а украинците откровено го мразят.Цяло чудо беше,че стигна до втори тур,най-вероятно с шашми.Няма нужда повече да се обсъжда тоя политически труп.В Украйна интригата е как Коломойски ще управлява през Зеленски.Щото особняк си пада "малко".

77

Анонимен

преди 5 години

Социални експлоции се случват навсякъде, само не и в Русия. В русия хората ако си сменят ръководителя по-често от веднъж на 30 години се объркват, защото нямат достатъчно акъл да запомнят името на новия.

76

Анонимен

преди 5 години

Донбас яде ли се ?

75

Анонимен

преди 5 години

Саморазпадането на Руската империя върви със пълна сила. След края на Първата Световна война тази империя на злото се опита да се запази под формата на СССР но процеса е необратим.

74

Анонимен

преди 5 години

До 76Путин разпали войната там за да държи Украйна вън от нато--само, че се говори вече за проманя на това "правило" на нато ... така, че съвсем скоро и украйна и грузия може да са със друг статут...

73

Анонимен

преди 5 години

Ефектът на американските санкции ще бъде разпарчетосване на украйна .А след това и на самите сащ .

72

Анонимен

преди 5 години

До vatkodizelaka***gmail. Братле, по времето на Киевска Рус днешните рашки още не са били изпълзяли от подмосковските блата бе. Чети нормална литература а не кремълски сайтове.

71

Анонимен

преди 5 години

Проблемът с Донбас е че никой не го иска, най малкото пък Русия. Путин разпали войната там за да държи Украйна вън от нато, Донбас е дотиран регион, там няма никаква индустрия и икономика, единствено мародерите от проруската хунта разграбват остатъка от заводите и ги изнасят в Русия. Ако Донбас премине към Русия, то тя ще трябва да го издържа напълно без никаква възвращаемост.

70

Анонимен

преди 5 години

До za RUМястото на Донбас, Донецк, Луганск , ДНР и ЛНР е в Русия.............за причините може да се напишат цели книги!!!---.!.

69

Крим не е руски

преди 5 години

До рускиняКрим не е руски-ТОВА Е ФАКТ. КРИМ Е ОКУПИРАН ОТ РУСНАЦИТЕ ПРЕДИ 200Г БЪЛГАРИЯ Е ОКУПИРАНА -500Г ОТ ТУРЦИТЕ. БЪЛГАРИЯ ТУРСКА ЛИ Е !!!!!!! РУСНАЦИТЕ СА ГОСТИ НА КРИМ И ИЗГОНИХА МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЪЛГАРИ.

68

ZZ

преди 5 години

А за Жечпосполита да сте чували, която повече от 220 години е обединявала териториите на сегашните Полша, Литва, Белорус и Украйна?Така че не ми говорете за това, че Украйна винаги е била руска.По времето на Кубрат цялата територия от Карпатите до Каспийско море е била БЪЛГАРСКА.

67

рускиня

преди 5 години

Крим е руски. Това е факт и го казвам без патос. Ако ще връщаме исконни земи на техните собственици, то Крим ще отиде към Турция, но територия на България ще трябва да бъде върната на траки. А българи да се заселят зад Урал.И ще настъпи време на справедливост

66

vatkodizelaka@gmail.

преди 5 години

Разбирачи,да сте чували за Киевска Русь.Никога е нямало Украйна.Всичко това са руски земи.

65

РУСКИНЯ до 67

преди 5 години

"Има 140 народа под руско иго"?? Какви са тези народи? да не би визираш якути,ненци, евенки, чеченци, ингуши? Всички тези народи имат собствена административна територия, тяхната писменост е съхранена, техния език и култура също? Население на тези народи се увеличава. Това ли иго? Ако си ***, недей да го демонстрераш публично. Апропо , дали е съхранена култура на индианците в САЩ? И колко вече коренни жители на този континент?

64

ognyanz

преди 5 години

До Крим не е руски!!!!: Ти си го ударил на свободни съчинения. Левски не е назвал нито "Който ни освободи, той ще ни пороби", нито че ще ходи в Русия да осводождава там някого. Първото си е чиста спекулация (няма нито едно документирано свидетелство за такива думи) а второто си е просто променено: Левски е казал, че ще отиде да работи и за освобождението на съседни народи.Срамно е да се използва името на Левски за подобни спекулации. Не че има връзка с темата. Или с Крим.