63

Крим не е руски!!!!

преди 5 години

До za RUИма 140 народа под руско иго .Васил Левски: Който ниосвободи, той ще ни пороби!Из заветите на Васил Левски: Когато се освободиБългария, аз ще да отида в Русия да съставлявам комитети, защото там , макар ида няма ***, но народът е притиснат от нас повече.!!! русофобията е резултатна провежданата от Русия и СССР политика на репресии, насилие и кражби !!!18май 1944 г. Сталин депортира 185 000 кримски татари.Един от най-жестокитепристъпи на комунистическата ненавист към вътрешния враг в СССР са бруталнитерепресии срещу българската общност .7 милиона в Русия казаха:

62

Adam

преди 5 години

До 5 години окраина ще влезе в състава на Русийската Федерация а ФАЩ ще са фалирали и изгонени от цял свят:)

61

Крим не е руски

преди 5 години

Малко ли му е на алчното джудже окупирана от руската империя територия на 140 народа та ламтее за още да я превърне в пустееща земя и *** ? Не случайно 41% от младите руснаци и скат да емигрират при "врагът" -ЕС и САЩ..ха.ха.ха Като Русия няма друга,тъй коварна на света!!! "руснак" -вече по целия свят звучи ПОДЛО!!!

60

да ви светна малко

преди 5 години

До 5 години Украйна ще влезе в НАТО, така че мераците на чичко Путин ще ударят на камък. А пък и халал да му е разорената от самия него Източна Украйна, има да налива грешни пари там заради собствения си инат, докато руснаците не се надигнат и го изритат.

59

абс

преди 5 години

воината запали сащ като им даде 3 мил..долара за цветната революция след преврата киев забрани празника 9 май-ден на победата и руски да се говори.а в украйна има над 20мил. руски говорящи това югоисточна украйна власта взеха наследниците на стефан бендера-фашистите.и започнаха масови убииства които говори руски.от тука започва воината.донбас и луганск никога няма да се върнат към киевската управа

58

za RU

преди 5 години

Крим е руски, но скоро 1/2 от Украйна също ще стане руска............Донбас, Донецк, Луганск , ДНР и ЛНР, Одеса и др.!!!

57

До Абе 62

преди 5 години

Мястото на България е в Евразийския съюз заедно с Русия и Китай!!!Защото в ЕС България винаги ще е на трета скорост............така, че в един момент ще дадем на задна скорост и ще се махнем от тъпия и западащ ЕС , командван от масоните в Германия и Франция!!!Казвам ти го като истински патриот!!!

56

Абе

преди 5 години

Абе то според родоизменници като вас и мястото на България сигурно е в Русия, ама няма да стане.

55

Анонимен

преди 5 години

Крим е част от Русия, окончателно и завинаги!!Свикнаха ли западните лицемери в Англия, Франция и Америка и слугите им в България??

54

za RU

преди 5 години

Мястото на Донбас, Донецк, Луганск , ДНР и ЛНР е в Русия.............за причините може да се напишат цели книги!!!

53

Анонимен

преди 5 години

"" Руски издания: Донбас е вече 80% на Русия! ""..................то е като една отходна яма да се хвали, че вече 80% от околността се е превърнала в отходна яма.

52

Анонимен

преди 5 години

и Крим и Украина са руски

51

Анонимен

преди 5 години

Близостта с Русия може да ни докара само трагедия като в Украйна.

50

Анонимен

преди 5 години

Крим е признат за руски само от 6 държави: Афганистан, Сирия, Куба, Венецуела, Северна Корея и Никарагуа. За Донбас няма информация.

49

Анонимен

преди 5 години

Руски издания: Донбас е вече 80% на Русия!Доста скромно. Донбас вече е на 99% руска кoчина.

48

Анонимен

преди 5 години

Дрън, дрън руски глупости. Порошенко бил запалил войната и тем подобни руски лъжи и демагогии. Войната я запали Путин още през февруари 2014, тогава Порошенко не е знаел дори че ще стане президент. Путин ще отнесе дървото накрая а покрай него и великия агресор Русия.

47

Анонимен

преди 5 години

Донбас - маргиналната територия, която никой не ще!

46

Руски феик

преди 5 години

Дърво за ***

45

Вожда164см

преди 5 години

Слава Украйна! Стига руски кражби Грузия, Украйна, Китай, Финландия, Молдова, Курилите

44

Анонимен

преди 5 години

До 45ТРЕТИ ПЪТ НИКОЙ НЯМА ДА ДОЙДЕ ДА НИ СПАСЯВА!--ха дано!опазил господ от "спасяване" , което ще те пороби !