98

Пепката

преди 5 години

Всеки ден ми се налага да минавам през това кръгово и не виждам нищо опасно!

97

Лидия

преди 5 години

Гневни са шофьорите, които не могат да карат!

96

Кикатааа

преди 5 години

Еми научете се да карате! Никой не ви е виновен, че пътя е под наклон..

95

Симеон

преди 5 години

То бива бива, ама чак пък толкова... След всеки ремонт който се направи започват тъпите ви коментари!

94

Ради

преди 5 години

Вие адекватни ли сте? Щом са го направили така, значи така е трябвало да бъде. Големи инжинерни строители станахте всички!

93

Систъра

преди 5 години

Не се намери един да каже ''БРАВО!', само платени репортажи!

92

Mikoo

преди 5 години

И отново доказваме колко неблагодарен е българина!

91

Стамат

преди 5 години

Е да много ясно, че ще има недоволни, сега най-добре ново кръгово да се направи, ама тогава за друго ще се мрънка!

90

Иван Колев

преди 5 години

Просто има много некъдърни шофьори, които се оплакват от такива работи.

89

Милчо

преди 5 години

Все недоволни бе, все недоволни! Все космоса им крив на някои. Ще се види къде е истината и кой е крив, и кой е прав! Но тези протестанти са абсурдни

88

Лейла

преди 5 години

Община Варна и кмета нямат никаква вина! Реално погледнато за някои шофьори това може да е добре, за други не е. Но да се хвърля така кал по кмета не е окей. Ще се направи проверка и ще се види

87

Варненец

преди 5 години

Това е най добрия град за живеене!!! Тези фирми крадът от 20 години и няма кой да ги спре. Във Варна няма МОНОПОЛ да не си помислите!!!

86

Я па я..!

преди 5 години

И какво като е под наклон ? Да не ги бутат тия коли ? Много взискателни станахме.

85

до 88

преди 5 години

Ти верно ли???? Съвсем доказваш, че неможе да има промяна и ще си караме ей по такЪва кръгови. Коментирам влаковете 80-те години да видиш колко сме изостанали, защото ти твърдеше ча са били ОК. Сега все още неможеме да наваксаме, защото всичко се движи все още от хора с лошо образование, но павярвали си. Справка виж Графа, или ей туи кръгово и т.н. То затова повечето кадърни като не им отърва и заминават по чужбина пък тука го карайте на приказката за варенето на шопската глава и павето.

84

Анонимен

преди 5 години

Писна ми от гнусни хора. Или са самозабравели се мутрополитици или са някакви всезнаещи хипстърчета, дето си мислят, че като изкарат половин сместър в СУ и се излъжат един път на театър, изведнъж стават умни специалсити над всички и над всеки.

83

До 85

преди 5 години

Не разбрах защо коментраш влаковете във Франция, а не коментираш влаковете в България, както го беше отпочнал, но вече не ти отърва, защото сега влаковете се движат доста по-бавно в сравнение с преди 1989 година.

82

???

преди 5 години

До 83Казваш, че това кръгово е с диаметър поне 150 метра. Така ли?

81

БГ дизайн

преди 5 години

Ееее..това е нищо, ние в нашия град имаме триъгълно кръгово и ако не си минавал от там ше се шибнеш като заблудена ракета пършинг в нещо си...важно е кинтите къде са пуснали котва!

80

до 76

преди 5 години

Ето затова говоря, всички учили по онова време са дървени глави и непризнават нищо. Тая кооперация която са строили 57г, е проектирана от хора учили преди 44г., и затова не се е различавала от предишните. След 60г. завършилите вече са по допотопна и сбъркана СССР-ска система. А относно влаковете 1981г между Париж и Лион пускат TGV движещо се със над 300км/ч, в Германия края на 80-те има линии движещи се с над 400км/ч, той нашия велик соц. кадър ходел с средна 75км/ч. до пловдив и е горд от това

79

селЯнин

преди 5 години

Туй не е проблем за за моя мОсквич.