6

лекар

преди 5 години

След униженията които преживяхме всички-лекари,сестр,фелдшери и други сега и по 10 000 лева на месец да дадат никой вече не е луд да се занимава с медицина.Никой не иска да учи нито за лекар,нито за сестра.И тези които завършват бягат в чужбина.Положението е неспасяемо.След няколко години няма да има никакви медицински работници-нито лекар,нито сестри.В болниците ни всички които работим сме над 55-60 години.След няколко години ще ударим катинара и толкоз!

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4---------------------------А всъщност реалната цена е тази на която Цоко и останалите думбази са си купили апартаментите-под 600 Е/кв.м.

4

Анонимен

преди 5 години

Много се забавиха сестрите с исканията си! Отдавна трябваше да тропнат по масата.За тяхното състояние голяма вина имат лекарите, защото те са ръководители навсякъде в здравеопазването.Дано да имат успех.

3

Идеалист

преди 5 години

И да повишат заплатите, вече няма физически лица. Тази година касата увеличи лимитите на болниците, но цената на клиничните пътеки остана същата. Сега болниците приемат всеки, който пожелае да прекара няколко дни в болницата. Персонала не прави нищо съществено, освен да приготвя изрядни медицински документи за касата. От мерките на касата за ограничение на хоспитализациите се получи обратния ефект. Такива са управляващите, такива са им решенията. Пари не отиват при мед. персонал

2

мед сестра

преди 5 години

Цялата система е сбъркана! Този който ми дава заплатата мислите ли ,че няма да вземе и за себе си увеличение-разбира се, че така и стана в болницата в която работя, Увеличиха се заплатите на сестрите с 25%,но с толкова си вдигнаха и лекарските и каква стана тя?Гърмя се трещя се и накрая намазаха пак докторите. Затова стягам куфара и в чужбина!Омръзна ми да ме правят на *** и да ми се подиграват разни мързеливци,които едно кръвно не мерят и дори болните си не поглеждат!

1

ВЪПРОС

преди 5 години

Не разбрах - защо някакъв Лекар не е Съгласен с увеличението на Заплатите на Сестрите и Акушерките до нивото на Касиерка в Квартален Маркет ?За какво я е Яд тази стара жена с титла от Соца ?