12

Анонимен

преди 5 години

$37.3 млрд. са 32.8 млрд евро.100 млн от 32.8 млрд са 0.3%Това е все едно бабичките, които хвърлят по 10 000лв през прозореца да дарят 30лв.

11

Анонимен

преди 5 години

Е така, кой има - дава. Явно толкова много пари се правят с интелект.

10

Анонимен

преди 5 години

Колко пък да е богат, Джев Безос, създателя на една интернет книжарница, миналата година имаше лично състояние от 140000000000$.

9

Анонимен

преди 5 години

Някога и тука е имало такива богати дарители, (братята Евлоги и Христо Георгиеви) и тогава нацията е била в подем, а днешните олигарси ти плащат колкото да съществуваш и въобще не им пука, че утре България няма да я има.

8

Пълни френски...

преди 5 години

смешници! Този си мисли, че е достатъчно богат, за да подпомогне възстановяването на " Парижката Св. Богородица". Изгубеното няма цена г-н милиардер. Нито твоите, нито парите на целия ционистки световен финансов " елит " ще възстановят изгубеното в тази катедрала! Изгоря една от най-хубавите резиденции на Исуус Христос, а той не си помръдна и малкия си пръст да си я запази! Исуус Христос или не е никакъв Бог, или се е самозапалил, за да прибере застраховка-все пак е еврейн, нали?

7

Георги

преди 5 години

Къде беше Франция когато падаха и сриваха Християнските храмове в Ирак и Сирия и още къде е Европа когато избиват християни в Нигерия? Господ праведния съдия ще съди справедливо.

6

жабата

преди 5 години

Тоя да не е измислил лекарство против РАК или СПИН...?! Или е измислил РАК и СПИН, че има толкова пари? "Жълтите жилетки са само началото ! Очаквайте включване от мосю Гилотен.

5

Анонимен

преди 5 години

у нас дрогарите биха се скрили, ако трябва да дават пари за църква, биха взривили още една, може да плюят премиера, но по негово време са оправени най-много църкви и манастири

4

Ива

преди 5 години

Шшт! Млък, *** безродни!

3

Анонимен

преди 5 години

Да бе да прехвърчат едни милиони, и накрая от джоба на обикновения работник!

2

Анонимен

преди 5 години

И откъде гнусният крадли дъртак има толкова милиарди ?

1

Бозо

преди 5 години

Имал-дал. Да можех и аз да дам толкова, ама на.