6

Анонимен

преди 5 години

Във всеки град се знаят хората които се занимават с това и местата, където се провеждат боевете. Въпросът е, че никой няма интерес да се спре. Полицаите, защото повечето боеве са в неделя и никой няма да им плати извънредни, а и само допълнителни разправии.

5

Анонимен

преди 5 години

Доколкото знам Питбулите за забранени във Великобритания

4

Анонимен

преди 5 години

*** те са добри кучинца, никак ни хапят!То мойто кучинци ни хапи!

3

Коце кмета

преди 5 години

Тия мутренски номера бяха поизчезнали, ама след 10 години начело с мутра миналото ни застигна. Скоро очаквам да възстановят СИК като държавна институция и освен рекет да им плащаме и заплати.

2

У

преди 5 години

А пък аз питам, кога ще забранят със закон отглеждането за домашни любимци питбули,стафоршири, родвайлери, дого аржентино и други бойни породи! Кога най после ще се регламентират тези неща!? Много хора пострадаха и още колко трябва да пострадат??? Питам Вожда Тиквата за 10 години толко ли нема време да се регламентира отглеждането на домашни любимци

1

сладкокисел сос

преди 5 години

Това ако е вярно- БРАВО! И НАЙ-ПОСЛЕ! Сега да види какви ще са наказанията! Да осакатяваш куче, да правиш от най-добрият приятел на човека- убиец, трябва да се равнява поне на казуса, когато изготвяш запалително устройство (огънят и той е добър приятел и служи вярно) с цел да го ползваш за тероризъм! Мен ако питат, хубавички присъди щях да им лепна ле_кенцата! Уранови рудници и оня, как беше - Газдов за най-добър другар!