51

Анонимен

преди 5 години

Преди седмица беше промоцията на една уникална книга за този атентат, написана от Велислава Дърева. Не мога точно да назова името но книгата, но я прочетох на един дъх и съм дълбоко впечатлен. Прочетете я и после можете да обсъждате онези събития, идеолозите, извършителите, последствията. Не искам да внушавам никому нищо!

50

Анонимен

преди 5 години

Няма по-крадливо същество от българския комунист.

49

До 28

преди 5 години

Най хубаво си живеехме при бай Тошо. Хората бяха добри. Сега хората са най омразното нещо на земята. Колкото по далече толкова по добре. Живота трябва да е щастие за всички хора ,а не за единици.

48

Анонимен

преди 5 години

"Мандраджиите" друго могат ли ?

47

Кой го каза това

преди 5 години

Клаха собствения си народ както турци не са го клали.

46

Бсп са гадове

преди 5 години

Комунистите са ИЗ.РОДИ. И сега.

45

Чичо

преди 5 години

Знаех си - можело е да се разчита на партията-майка!

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Ах как лъжеш, подметко долна. Всичките ще си платите някой ден!

43

историк

преди 5 години

Десни фашизоиди - НАРОДА ИМА ЗАКОННОТО ПРАВО ДА СЕ БОРИ С ТЕЗИ ИЗВЪРШИЛИ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ И ИЗБИЛИ ЗАКОННИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ И ОЩЕ 25 000 ЧОВЕКА. ВСЕКИ ДЕН ПРИ БЕЛИЯ ТЕРОР СА ИЗБИВАНИ СТОТИЦИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ВМРО - ПРЕВЪРНАТИ В ШАЙКА ЗА СМЪРТ НА КОБУРГОТСКИЯ ДИКТАТОРЗАТОВА ПЪК СЛЕД ДЕВЕТИ СПТЕМВРИ СА НАПЪЛНИЛИ ТРАПОВЕТЕ, ЖЕНИ СА ГИ КЛАЛИ , ЗА ДА ОТМЪСТЯТ ЗА ИЗБИТИТЕ СИ МЪЖЕ.

42

Червенко

преди 5 години

Атентатът е извършен от БКП (сега БСП) с пари от Москва и Коминтерна.БСП и сега продължават да са синджира на Москва, а госпожа Нинова е вицепрезидент на Социалистическия интернационал (каквото и да е това нещо)Пък вие чакайте да се оправим!

41

Прочети

преди 5 години

До Анонимен Пише катедрален храм ;)

40

катастрофа след ката

преди 5 години

ГЕРМАНИЯ Е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ - ПЪРВО поддържа политически и въоръжава Османската империя срещу поробения български народ, а това е било ужасно робство - все едно сме живяли в ИДИЛ. После освободени с народно възстание, зверски потушено и са намесата на Русия, ни орязват в Берлин и ни слагат за княз не българин-патриот а немския поданник Батенберг, последван от немския поданник Фердинанд Лисицата - Бекаса. Следват войни в които ВИНАГИ сме на страната на нещастните мегаломански немци и пра

39

Истината

преди 5 години

Не само, че направиха този терористичен акт, но и доведоха сегашна БГ до пълна разруха! Защото не гербаджии или патриоти управляват , а това са децата или внуците на бившите комунисти ! Тези хора с умелата си политика, ще ни заличат като нация! Защо комунистите , като партия, са забранени от закона в много напреднали и проспериращи страни? Защото хората там са разбрали отдавна, откъде идва злото!!!

38

Анонимен

преди 5 години

Затова ли ни е освободила Русия, да ни бъдат натрапени НЕМСКИ ПАТРИОТИ - НО НЕ НА БЪЛГАРИЯ А НА НЕМСКИТЕ МЕЧТИ ЗА ИМПЕРИЯ И ПОДЧИНЕНИЕ И РАЗЕДИНЕНИЕ НА СЛАВЯНСКИТЕ НАРОДИ ЗА ДИНАСТИЯДРЕМЕ МИ ЧЕ ПРИДВОРНИТЕ ЛАКЕИ СА НАМАЛЕЛИ С 20040 ГОДИНИ ПРЕДИ ТОВА ТЕ СА ИЗБИВАЛИ И РУСОФИЛИТЕ СА ИЗЧЕЗВАЛИ БЕЗСЛЕДНО, КАТО ЗАПОЧНЕМ ОТ НАПРАВИЛИТЕ СЪЕДИНЕНИЕТО ГЕН ДАНАИЛ НИКОЛАИВ И ДРУГИ И ТЕЗИ СПЕЧЕЛИЛИ СРЪБСКО-БЪЛГАРСКАТА ВОЙНА ПОДБУДЕНА ОТ АВСТРИЯ

37

Анонимен

преди 5 години

Щом монарха е цар всички са длъжни да го хранят и да му служат и да го поят със луксозно уиски и да му робуват също и да го тъпчат със сужуци и да му строят дворци това е демократичнор а да го взривиш и да строшиш оковите не е демократично да си искаш свободата.

36

Анонимен

преди 5 години

Първо гледам, че пише катедрала Света Неделя. В православна България НЯМА катедрали, има църкви и духовни храмове. Катедрали има при падретата католици-*** дофили.

35

Анонимен

преди 5 години

Нееееее, няма да ви вкарам в кауша:)))) Има време за всичко. Кауша е нещо много тривиално....

34

Анонимен

преди 5 години

На 9 юни е извършен не атентат а кървав преврат, като министър-председателя Стамболийски е клан и дран жив. Избити са не 200 *** А ХИЛЯДИ ЧОВЕЦИ. УЛТРАДЕСНИТЕ ОЛИГАРХОСАЙТОВЕ НА 9 ЮНИ САМО СИ КЮТАТ. кАКТО СИ КЮТАТ, ЧЕ ИВАНЧЕВА не е взимала подкуп, вече казано и от съдията. Някой казал че си била искала. Значи аз и ти ако се наговорим на сересета можем да кажем, че сме световни шампиони по джудо.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Заплаха ли отправяш към хората, изразяващи мнение във форума? Опитваш се да сплашваш и да отнемеш правото ни на свобода на изразяване ли? Така ли да разбираме поста ти за ИП- тата? Ще ни проследиш и ще ни вкараш в кауша?

32

Анонимен

преди 5 години

Съдът признава Иванчева за невинна за подкуп, че е взела и я осъжда, че е искала. Доказателства - йок. Ботев беше написал - примери от турското правосъдие. Ако беше жив, щеше да напише и от българското.