20

Отново г'лупост

преди 5 години

Бойко ръси г'лупости както винаги. Ще пренася енергия с фериботи (сигурно в кашони или в консерви). И щедро раздава подкрепа за ЕС и НАТО, защото това не му струва нищо - празни приказки. Естествено САЩ нямат нищо напротив да направят една военноморска база в Грузия. Въпроса е, ние имаме ли интерес от трупане на оръжие в Черно море. Това няма да означава по-голяма сигурност, а по-голяма несигурност от конфликт, който може да започне от дребна провокация, но да завърши твърде зле...Но това

19

Николай

преди 5 години

Вчера, с комсомолски патос бе анонсирано, че България ще купува 2000мегавата зелена енергия от Грузия. Питам-как ще се доставя? С ферибот, а после ще приносителите ще разтоварват газовете в хъба или как? Бойко защо си мисли, че в държавата живеят ***? То реално погледнато си е така си е така, след като вече 10 години е на власт.

18

Анонимен

преди 5 години

Тези фериботи какво ще превозват ще пренасят "чалъми" вероятно от Грузия до България и от там по непостояната магистрала до къде?

17

Анонимен

преди 5 години

До Този е българинГрузинците са няколко много близки народа, които са много древни, може да се каже, че са автохтонното население на Европа. Практически нямат родствени народи, освен някаква бегла прилика с баските, друг остатък от доиндоевропепейското население на Европа. Имат уникална песенна и танцова култура. Срещат се много красиви индивиди.Ще е голяма беля, ако ги вкарат в НАТО! Русия ще реагира много остро. Грузинците пазят добри чувства към руснаците.Войната 2008 бе дело на Саакашвили!

16

Smurf

преди 5 години

*** защо се стиска по десетина ферибот ана ден да тръгват от утре

15

ЛЯВ

преди 5 години

До Не е ефективноФерибот до Руски порт ще даде възможност за пътуване с кола до Крим, Сочи, Волгоград, Москва

14

1

преди 5 години

След азерския газ,вече тръгнаха и грузинските фериботове на нашето слънце,за пъбове,вече никой не говори.

13

Анонимен

преди 5 години

Ти от ефективност не разбираш .В кухата глава има само русофобия .Русия е на седмо място веднага следГермания в момента по икономика .Италия и Германия смятат да изхвърлятамериканските антируски санкции защото им опустушават икономиките . Българскитегерберунгелчета се правят че не знаят нищо .Най-голямата тайна на герп е как гласуватевродепутатите им и какво е отражениетовърху българската икономика .

12

Не е ефективно

преди 5 години

И какво ще превозва този ферибот от Русия ? Лади, които никой не купува или газ или нефт? Там нищо друго което търсят хората не се произвежда ( добива ) ..........

11

Анонимен

преди 5 години

Амбициите на *** бойкоса безкрайно бреме за българскияданъкоплатец , който се явява и негов работодател . Крайно време е да бъде уволнен за несправяне ,безстопанственост , разхищения ,служене на интереси на чужда ,вражеска на България държава .Тази същата държава има за целда предизвика война в Черно море .А българското олигофренче ангажираБългария да сътрудничи на нато към тази цел .

10

Анонимен

преди 5 години

Искаме фериботи до Русия ,а предателя бойко в белене .

9

ЛЯВ

преди 5 години

Вместо да поснат ферибот до Руски порт те към бандитите.

8

Анонимен

преди 5 години

То много има какво да се носи от и до Грузия,те такива скъсаняци,освен бандити и контрабанда за друго не стават.Нали навремето пак имаше линия до Поти , толкова грузински бандити имаше по черноморието и нито един свестен бизнесмен.

7

Анонимен

преди 5 години

Герберотъпчета не правете повече далавери .Видите на въже от луксозни тераси , заедно с КОМПИР и ЦАЦАРАТАТА !

6

ПЕНКО

преди 5 години

ПРИТЕЖАТЕЛЯТ НА ТИТЛАТА : " ГЪЗОЛИЗЕЦ ХРАБЪР" ЗА ПОСЛЕДНОТО ДЕСЕТИЛЕТИЕ - НЕ Е НАЯСНО ,ЧЕ НЯМАМЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ВРЪЗКИ С ГРУЗИЯ -/НАРЕЧЕНА ФРГ ,КОГАТО БЕШЕ С СССР / ,НО В ГРУЗИЯ ИМА " ВИСОКИ СИНИ ПЛАНИНИ " !!!

5

Този е българин

преди 5 години

Този грузинец прилича, почти едно към едно с моят братовчед. Ама абсолютно същия. Не знам грузинците какви корени имат, но този прилича на чист българин.

4

Анонимен

преди 5 години

На партията вярност - за народа вода студена

3

Анонимен

преди 5 години

Сега и кабел ли ще опъвате по дъното на Черно море.Аааааа,и в моретоАмчи няма само жужанка да опъва тръби!

2

Анонимен

преди 5 години

И като настане един трафик между Грузия и България, че ум да ти зайде...

1

Я

преди 5 години

Сега и кабел ли ще опъвате по дъното на Черно море.Аааааа,и в морето няма да можем да влизаме,за да не ни удари тока.Утече се,Ангелкова,спиш ли?