23

Аналлибераст

преди 5 години

Няма как да е нормална, като е непрекъснато в санкции.....наложени от краварите.И няма два президента а един - Мадуро.Другият е самозванец, никому неизвестен.

22

Енгелс

преди 5 години

как да е нормално като са им наложени тежки санкции

21

Анонимен

преди 5 години

Комунизъм, Сър!Нормално е да няма ток...

20

Анонимен

преди 5 години

Приказките за лошия диктатор Мадуро не вървят вече. Този филм сме го гледали: Садам Хюсеин беше лош, Кадафи беше лош, Асад в Сирия и той лош, Путин и той. Само американците са добри и който има петрол, но не им скача по свирката все е лош. Като са толкова загрижени да пращат помощи в Йемен, че там наистина има жестока хуманитарна криза и 22 млн. души са заплашени от гладна смърт. Но Йемен хич не ги интересува - няма петрол.

19

Анонимен

преди 5 години

ВЕНЕЦУЕЛА ИМА САМО ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ И ТОВА Е НИКОЛАС МАДУРО-ЗАКОНО ИЗБРАН ОТ НАРОДА НА БОЛИВАРСКАТА РЕПУБЛИКА ДРУГИЯ САМОЗВАНЕЦ0 ХУАН ГЕЙидо Е НИКОЙ , ТОВА Е ИСТИНАТА ЕЛЧЕ,ОСТАНАЛОТО СА КАШЕРНИ ШОРИШКИ НОМЕРЦА. ВПРОЧЕМ ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ АВТОРКАТА ,КОЯТО Е ИЗВЕСТНА ТУК С ТОВА ,ЧЕ НАЙ РЕДОВНО ПУСКА АНТИ РУСКИ ПАСКВИЛИ,ЗАТОВА ДА Я ПИТАМ ЗАЩО НЕ ПУСНА НОВИНАТА ЗА РУСИЯ СВЪРЗАНА С ТОВА ,ЧЕ МАГУЧАЯ ПУСНА НА ВОДА ПОДВОДНИЦА С ВЪОРЪЖЕНИ С ЯДРЕНИТЕ ТОРПЕДА ПОСЕЙОН ДЕТО КАРАТ КРАВАРИТЕ ДА СИ ГОВОРЯТ САМИ

18

Анонимен

преди 5 години

Е нали искахте социализъм? Ей ви на!Бил съм там (в социализъма) седял съм на тъмно. Сега е ваш ред.

17

Русия=Психиатрия

преди 5 години

Роснефт ще изгубят много пари във Венецуела. Този тарикат Мадуро дори дължи пари на просяците от Куба. Невероятно но факт!

16

Анонимен

преди 5 години

Да си саботираш народа само и само да станеш президент.. е тва е крайна наглост

15

Анонимен

преди 5 години

Ко *** интересува венецуелци те!?Мадуро да им дава да ядът руски калашници и да пият изгоряло самолетно масло...!

14

115

преди 5 години

"кой е виновен за шокиращия упадък на страната"Виновно е наличието на петрол.

13

Анонимен

преди 5 години

Американците са царе на Шменди Капелето и Пунта Марата та и наш Бойко е понаучил нещо от тях...

12

Анонимен

преди 5 години

Венецуела има един президент - законно избраният Мадуро. Другият е навлек, спуснат насила от САЩ. Точно като в Украйна. И той с господарите си създава проблеми на народа и държавата.

11

АНТИ

преди 5 години

Да наблягат на бананите ... без ГМО ...

10

гост

преди 5 години

Като в България! Има 250 депутата, хиляди държавни институции, но на практика няма държава! Нормална държава!

9

Анонимен

преди 5 години

Кой и кога е избрал подлогата Гуайдо за президент?

8

Анонимен

преди 5 години

Заплатата ми при г-н Виденов беше 12$. А $ беше стигнал до 4000 лв. за да може да изчезнат кредитите на съпартийците му. Така че не ми говорете за него, аз лично съм го преживял ...

7

Демокрация требе

преди 5 години

Венецуела има двама президенти, защото САЩ не могат да позволят президентът Мадуро да им пречи на външните работи във Венецуела. Поради това и ток няма да има Хитлер ряпа да яде ...

6

Циник

преди 5 години

Изберете си ***....и вие ще опитате от "благинките на социализЪма" през XXI век!Няма вода ... няма и ток ( някои излезли от пубертета ) още помним....2 телевизионни канала - първия - Масковски рупор....втория повторения на първия.... тоалетната хартия беше или от Разбойническо дело или от Овдовял фронт - нарязани на късове..бананите и портокалите - бяха "новогодишно събитие"....класови врагове от "гнилия запад"

5

ай сиктир

преди 5 години

Ало драскачите Венецуела има един президент законно избран на избори признати от цял свят, а това че е неудобен на краварите е друг въпрос така, че аре ако обичате да не пишете глупости. Между другото сигурно ви е ясно кой чрез санкции и блокиране на сметките на страната по банките докара страната до това положение, но не ви отърва да го пишете.

4

Анонимен

преди 5 години

Глупавият премиер Виденов плати 2 милиарда външен дълг на американски банки за 2 години. А когато поиска заем, за да овладее спекулата с долари, му отказаха, за да падне от власт. Днешните политици са хитри и не плащат външните дългове, а ги револвират. Затова не падат от власт. Вече никой няма за цел да върне външния дълг на България.