74

Анонимен

преди 5 години

Никой не може да се сравнява с военното, културното и цивилизационното величие на Франция! Това е нация от естети с нюх към красотата. Сигурен съм, че ще я направят още по-красива и величествена! Иначе Франция си има достатъчно добри реставратори!

73

Заглавието

преди 5 години

Плащаме реставратори да помагат ртрдам.

72

Хитруване на дребно

преди 5 години

Разбира се, Франция няма да покани български реставратори, тъй като те нямат опит и квалификация с католически църкви. Бойко Борисов се опитва да заобиколи призива на Доналд Туск всички европейски държави да се включат във възстановяването. Тъжно е да се хитрува на дребно. По-достойно би било да се даде една макар и скромна сума, вместо да се обещава нещо ненужно

71

Смешник

преди 5 години

Направо нз нямам думи със толкова интелигентни премиери незнам как сме толкова назаде . Ние нашите културни ценности не можем реставрираме ... и да как ще им се плаща по 300? месечно ли нали сме против плана макрон

70

ДЕставратор

преди 5 години

В България културното наследство се руши- горят царски обори и тютюнева фабрика! Строят се молове.. Продават се къщи на видни възрожденци....... Няма ли какво да се реставрира тук, та ще пращаме реставратори във Алжирският, френски халифат ? Или за тук наредбата е да се затрие всичко ?! Явно е така!

69

Анонимен

преди 5 години

Да прати реставраторите от Графа. Тогава франсетата ше съжалят, че Нотр Дам не е изгоряла нацяло.

68

Анонимен

преди 5 години

Франсоа Анри Пино и хора от неговия калибър вече са осигурили финансиране, както и специалисти за това. Какво ще праща Бойко? Той с един Артекс не може да се оправи.....Нотр Дам ще жали.

67

АНОНИМЕН

преди 5 години

Ние Българите си имаме двама баш виртуози в строителството , които са наша гордост- Ресен Плевнелиев и Лилето Павлова. Даваме им ги безплатно на франсетата и да знаят ,че тези къде пипнат по реставрирането да знаят ,че е пипнато. Ако не стане от първи път от втори твърде вероятно е да бъде завършено реставриране на раставрираното . Ако трябва и Веждичката ще викнат на помощ.

66

АНОНИМЕН

преди 5 години

Прави му чест на Бащицата ,че обяви на всеуслушание ,че ще помагаме финансово на Макрон, защото ние пак щяхме да помагаме , но да скрием новината . Президент на френски футболен отбор ще дари 100 милиона , а ние ще се пишем на помагачи на гол *** чифте пищови.

65

Картофката

преди 5 години

Пращаме реставраторите на Графа.

64

Анонимен

преди 5 години

Да Бойко,изпрати фирмата която така хубаво оправи Графа,нека помогне и на французите!

63

До Георгиев

преди 5 години

ама толкова рушащи се тук църкви и културни паметници имаме,Това е вярно, оставяйки политиката на страни, защото дали има лява или дясна политика, това е по важно.Имаме 7 милиона българи които трябва да покажат и направят нужното за поддръжката на тези обекти, за щастие много обекти вече са реставрирани благодарение на български граждани на които им пука за това.

62

Анонимен

преди 5 години

Вярно е, G.P. Group зарязват настоящите проекти и отиват там.

61

Georgiev

преди 5 години

Извинявайте, ама толкова рушащи се тук църкви и културни паметници имаме, чуждите ще спасяваме. Но пък...политиката е друго нещо.

60

iceblast88

преди 5 години

Да бяха командировали Тиквонии и да го бяха пуснали с кратуната надолу в пламъците от 2 километра височина. Хем като се размажеше щеше да изгаси пожара, хем ние щяхме да се отървем от пословичната му олигофрения! Когато Франция иска да съсипе и без това едвам кретащите български транспортни фирми не им дремеше за нас, когато ни дават цени за изработка на дрехи колкото струва едно кафе там не им дреме за нас, а сега на нас да ни дремело и да плащаме за техните им проблеми? Абе тикво проста, ***!

59

До 50 активист на бс

преди 5 години

Имаш Интернет, не бъди толкова не информиран, двата проекта са европейски а Франция е член на ЕС.

58

реалист

преди 5 години

Бойко, възстанови Бисер и Аспарухово след наводненията, Хитрено след пожара и сега е ред на катедралата. Истински европеец и родолюбец.

57

Активист на БКП

преди 5 години

Кой ще плаща разходите ?! Партията ГЕРБ ли ? Значи бедна България да плаща заради богата Франция ?! Франция помогна ли за възстановяване на Царевец и Трапезица ???!!! Защо не ни прати тогава тя реставратори и строители ???

56

Анонимен

преди 5 години

А от това може само да се учим. България има история има и исторически обекти за които обикновените хора като нас може да да кажат на нас ни пука за тях и можем да допринасят с малко труд за подобряване им. Анеда се оплакваме че на нас не ни пука, но и на държавата не и пука.

55

Анонимен

преди 5 години

Но Франция си помага сама защото и пука, и естествено които окаже помощ е оценена.