124

Анонимен

преди 5 години

БСП РАБОТИ ЗА ХОРАТА,А ГРОБ ЗА ПОГРЕБЕНИЕТО ИМ...

123

Перко

преди 5 години

Другарете иначе не ходят на работа, ама за екскурзията и кьор софрата са пълен състав! Освен ако някой не се шляе по ловни изложения. Че и питат кой ка кого работи

122

Анонимен

преди 5 години

Що бе, БСП за кого работеше, когато беше на власт? И за кого ще работи, ако (не дай си Боже) пак дойдат на власт?

121

Авс

преди 5 години

Неправилно зададен въпрос! За себе си или за "своите хора" е по правилно, нали ?!!!

120

Доло БСП

преди 5 години

Как и текат лигите на *** да заграби властта. Как ненавижда Сергей който я уволни за корупция. Сега се опитва да хвърли своята вина на други заедно с другата шаманка от БСП.

119

Анонимен

преди 5 години

и розите, и герберите и шалварите, работят за себе си, за родата си, за приятелите си, някои дори за чужди държави, но всички разсипват цяла държава и народ от алчност и некадърност!

118

Анонимен

преди 5 години

Точно, пък БСП да пита...Връх на лицемерието и безочието...

117

Анонимен

преди 5 години

Политиците от БСП като Нинова ,Кирил Добрев и всички от Позитано 20 работят за себе си . Бойко Борисов и ГЕРБ работят за народа.

116

Пак копи-пейст?

преди 5 години

До "Нинова-какво става ?" Пак ли ти с това копи-пейст. Луд (и ***) умора няма. Заради Станишев БСП няма да се разцепи (колкото и да им се иска на гербаджиите). Включиха го в списъка на кандидатите, но дали ще го изберат, ще видим. Може и да отпадне при преференциите, и, ако стане така, ще бъде шамар от избирателите, не от Корнелия Нинова.

115

Анонимен

преди 5 години

Само Грабим Европа Рушим България/ГЕРБ/

114

Анонимен

преди 5 години

И никога не си зададоха този въпрос,докато бяха на власт!

113

Анонимен

преди 5 години

Отговорът е във въпроса-първата част !!

112

Анонимен

преди 5 години

ДО ПИТАЩИЯ!!! ТИЯ В ПАРЛАМЕНТА ГОВОРЯТ НА РУСКИ ЯЗЬК И ИГРАЕТЬ НА ГАРМОШКЕ,ПОНИМАЕШ ТОВОРИШ!!

111

А аз питам

преди 5 години

кому принадлежи държавата на нас хората или на юдо-масонкия елит и жалките им политически марионетки !?ние хората сме безправни роби на еврейския елит и на жалките им политически марионетки !!!за всяко нещо ние трябва да искаме разрешение от елита и за всяко нещо трябва да плащаме такси. Вдигни се на бунт робско племе срещу еврейската гнет !!!

110

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИ ДО ЕДИН В ПАРЛАМЕНТА НЕ СА ПОЛИТИЦИ!!!!ТЕ СА АЙДУЦИ НА ЕДРО,КРАЖБИТЕ ИМ СА ДВЕ ВЛАКОВИ КОМПОЗИЦИИ ПАРИ,ЕДНАТА ДА ЯДЪТ И ПИЯТ,ДРУГАТА Е ДА СИ ПЛАЩАТ ЗА ДА НЕ СА В ЗАТВОРА

109

Нинова-какво става ?

преди 5 години

След поредица от последователни партийни хватки всъщност Нинова разцепи БСП успешно на две почти равни части. Дали е изпълнявала предварително замислена задача за разцепване на БСП или е от глупост и недалновидност вече няма никакво значение, защото резултатът е трагичен. Ако БСП не вземе спешни мерки да се раздели с Нинова следва неизбежна маргинализация на БСП.

108

Какво мислят в БСП?

преди 5 години

До "Нинова не е БСП": Не само членовете на БСП мислят като Корнелия Нинова, но и мнозинството от избирателите. Нека да направят една анкета и да ги попитат това, което Корнелия Нинова казва: Трябва ли министрите да носят не само полиническа, но и наказателна отговорност ако с дейността си вредят на държавните интереси. Резултатите ще са повече от ясни.

107

Анонимен

преди 5 години

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ,НА ВСИЧКО ОТКРАДНАТО!!!!ПЪК ДА ВИДИМ СЕГА ПАК КОСТОВ ЛИ ВИ Е ВИНОВЕН!!!!

106

Анонимен

преди 5 години

1991 год. Племето не взе нещата, остави новите СДС И БСП, да си направят правилата само за тях, те да са добре и да имат доходоносни пари, блага и живот а всички други в живия живот да се оправят както могат .НОВА КОНСТИТУЦИЯ --- НИКАКВА ЗАПЛАТА НА ДЕПУТАТИТЕ. НИКАКВИ СУБСИДИИ - ДОРИ И 1 ЛЕВ. КОЙТО Е ФЕН ДА ПЛАЩА ЧЛЕНСКИ ВНОС, И ДА СЕ РЕГИСТРИРА. АКТИВНА ПРОВЕРКА НА ПАРТИИТЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ НА 28-О ЧИСЛО .

105

Анонимен

преди 5 години

НИЕ КОМУНИСТИТЕ С МУТРИТЕ МАМАТА ВИ РАЗКАТАХМЕСЛОЖИХМЕ ВИ ВЪЖЕТО КОЛКОТО ДА ДИШАТЕ,НО ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН И ВЪЗДУХА ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ