612

До Кънев

преди 5 години

Не е зле да прочетете някоя книга преди да ръсите мозък. Робите в Рим не са имали нищо. В ранното средновековие крепостните селяни в страни като Франция, Русия, Англия са били много повече роби от колкото сме били ние. Българската интелигенция от периода на възраждането учи и пътува из Европа и това е факт. Крепостните в Русия например не са имали никакви права - били са част от земята, нещо като вещ. В същото време нашите деди са притежавали земя. Това приличат ли ви на роби ??

611

Димитър Кънев

преди 5 години

Да пътували са но кога.Турците са мързеливи.Не говоря за сегашните български турци.Е кога са пътували и учили в чужбина.Защо не са учили в Турция.Та не говорете идиотщини. Какво е станало.Турците са използвали българите като ***.А ти *** говориш че е нямало робство.Да имало го е до Сан Стефанския договор И робите в Римската империя са имали собственост но пак са били роби.

610

Анонимен

преди 5 години

Другатю Кънев робите в рим не са имали НИЩО дори дрехите на гърба им и табелката с името е на техния Доминус .... в русия не е по добре за крепосниците .Отоманската империя и тя не е цвете

609

Поредното?

преди 5 години

Забелязвате ли наглостта на провокаторите - когато честваме подписването на Търновската конституция да пуснат поредната провокация за тест на народа! дойче веле от край време се използва от "който трябва" за алиби от типа "авторитетен чуждестранен източник". Няма кой да ви се върже. А предатели в нашата история е имало отдавна. И по време на ТУРСКОТО (подчертавам-империята е кръстена на осман, но това са турци) РОБСТВО (да не използвам правилния термин - ГЕНОЦИД)!

608

България е метафора

преди 5 години

Вече.Ние я разпродадохме и спечелихме добре!Шарлатан Александров

607

Анонимен

преди 5 години

Колко трябва да си нагъл, след тази статия и да се пръкнеш по БНТ1 ухилен!!!!!

606

Димитър Кънев

преди 5 години

Да пътували са но кога.Турците са мързеливи.Не говоря за сегашните български турци.Е кога са пътували и учили в чужбина.Защо не са учили в Турция.Та не говорете идиотщини. Какво е станало.Турците са използвали българите като ***.А ти *** говориш че е нямало робство.Да имало го е до Сан Стефан скитник договор.И робите в Римската империя са имали собственост но пак са били роби.

605

Поредното?

преди 5 години

Мине, не мине време и пуснат някаква такава помия да тестват народа. Явно се надявате, че ще успите хората ... не, просто ще спрат да ви четат. Всеки интелигентен и образован човек може да отдели фактите от "фактите" и забележи провокацията. По интернет е лесно, не е като да излезеш и да го кажеш на хората в очите и да получиш "одобрението". А, че се гаврите с кръвта на дедите ни - жертви на робството и загинали борейки се с него, това има кой да ви съди! И от това няма кой/какво да ви спаси!

604

Димитър Кънев

преди 5 години

Харалампи антпологично комунистическо нищожество.Пишеш си и си вярваш. А бе *** виждам че си вярваш. Е дали е вярно е друг въпрос.Като комунистическа издънка и ти си предател като дърт ***.Ти си метафора.Поставяш под съмнение съществуването на Ботев,Левски, Априлското въстание.Какво още под лого поставяш под съмнение. Такива като теб антпологично изкопаемо трябва да се бесят за езика за да не замърсяват повече публичното пространство.Кой ти плаща за да позориш историята ни

603

?

преди 5 години

Голяма част от Българските възрожденци и революционери са учили в чужбина, въпроса ми е как така роби си позволяват да пътуват по света и да се учат ?? Като си отговорите на този въпрос ще ви е ясно били ли сме роби.

602

Габрово

преди 5 години

Явно все пак този Юда е прав, ние сме *** а не народ. Добре че в Габрово има все още останали будни българи, всички останали сте от сорта на този Харалампи, пъзльовци

601

Анонимен

преди 5 години

абе тия хараланчовци- като гледам сте много и сте безумно тъ.пищо не вземете да разкарате паметниците на ботев левски вазов каравеловпа и на шипка оня голям камък- едни хора недорасли до вашия възвишен мозък и не са разбрали къде и кога живеятпък си направете едни големи х.. да си ги навирате в джендърските дупки да ви течат лигите- за нищо друго не ставате

600

Димитър Кънев

преди 5 години

Харалампи антпологично комунистическо нищожество.Пишеш си и си вярваш. А бе *** виждам че си вярваш. Е дали е вярно е друг въпрос.Като комунистическа издънка и ти си предател като дърт ***.Ти си метафора.Поставяш под съмнение съществуването на Ботев,Левски, Априлското въстание.Какво още под лого поставяш под съмнение. Такива като теб антпологично изкопаемо трябва да се беят за езика за да не замърсяват повече публичното пространство.Кой ти плаща за да по зори историята ни.

599

Анонимен

преди 5 години

До 655Я по добре се погрижи за българските фирми,...ако има такива !

598

Анонимен

преди 5 години

Римска, Австро-унгарска, Британска, Руска нация няма !

597

Габрово

преди 5 години

Братя българи, организираме ли се да предприемем нещо срещу чуждите фирми или просто ще празнословим по форумите само?

596

Анонимен

преди 5 години

Естествено че е метафора, дори ако щете и само поради факта че турската нация се формира доста по-късно

595

много са далече

преди 5 години

До къде ще ходим?братушките!

594

Анонимен

преди 5 години

какво е русия Метафора без бъдеще

593

Анонимен

преди 5 години

До Антифашист Ама това демокрация ли е?