27

Бау

преди 5 години

Забелязал съм, че хората със скъпи коли карат все едно са сами на пътя. Всички трябва да се съобразят с тях. В крайна сметка, така се получава от страх да не блъснеш някоя мутра и да му плащаш цял живот. Местан най-вероятно шофира по този начин. Не дава предимство, защото той винаги е с предимство пред всички ...

26

ами

преди 5 години

Местан.....рядко неприятен човек,мазен,лукав и национален предател-нали той искаше признаване на турско малцинство в БГ?

25

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е, че турчето въобще не е решило да намали след като вижда Местан в лентата си, а вероятно мачка газта за да го заобиколи и дори след удара излита на 50 метра.

24

до СОКРАТИС

преди 5 години

Точно случая СТАВИНСКИ е крещящ пример за БЕЗЗАКОНИЕТО / по точно неприлагането на закона/ в БЪЛГАРИЯ. Вместо да лежи ЕФЕКТИВНО тоя наглец си джитка свободно по света.

23

Анонимен

преди 5 години

Опитайте се когато се движите с 180 рязко да спрете и ще видите, че ще ви трябват минимум 100 метра спирачен път! А в този случай колата е спряла на 50 метра след удара надолу в дерето, което има наклон! Затова си мисля, че е карал най много с 120км.

22

Сократис

преди 5 години

Тук нещата не могат да се разглеждат от гледна точка, на това, дали е загинало дете или възрастен.Местан е отнел предимство, вследствие на което, е възникнало ПТП със смъртен случай. Вината е по непредпазливост а не е целенасочено умишлена.Виновния не е употребил алкохол и присъдата ще е условна с парично обезщетение според иска на роднините.Тези, които искат затвор, да си спомнят Стависки, който пиян блъсна кола и уби човек а друг остави за цял живот инвалид, и получи условна присъда.

21

ЕТНИЧЕСКАТА СТРАНА

преди 5 години

на въпроса тук НЕ Е от значение. Важни са фактите. УБИТО 10 месечно дете поради небрежност от страна МЕСТАН/ДРАГАН/ Владимир Зидаров както се подвизавал в СДС/...

20

Анонимен

преди 5 години

Според закона - Зандан за Местан !Но въпроса е как да се запази етническия мир - Местан плаща висока кръвнина и отървава зандана !Така е доволна раята, а Местан спасява главата.

19

от люлин

преди 5 години

Много странно колата на местан да остане перпендикулярно на пътя при удар в предна дясна част!Колкото и да е масивна при такъв удар другата кола трябва да я е поместила поне малко наляво!Другото което не мога да си обясня е, как колата която го удря логически трябва след удара да се намира напред и вдясно от пътя и мантинелите, а като гледах кадри се намира доста назад от посоката в която се е движела!

18

Споко

преди 5 години

За убийство в България присъдата е почти колкото открадната кокошка.

17

МАЗНИЯ МЕСТАН

преди 5 години

единственото нещо, което съм харесвал у него е ПЕРФЕКТНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК и начин на изразяване. Но зад тази лъскава външност се крие един много хлъзгав, угодлив и пресметлив тип. Неприятен човек, който не е искрен и това си пролича веднага как взе да шикаклави и да си променя показанията. Ту наляво , ту надясно щял да завие. А свидетели могат да докарат 100 човека от ДОСТ, които слуайно видели катастрофата от хълма, докато се разхождали там на чист въздух....

16

АнонимеН

преди 5 години

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ МЕСТАН Е ВИНОВЕН!!НИКАКВА МЪГЛА И ЯСНА ВИДИМОСТ И НА КИЛОМЕТЪРМЕСТАН Е БЪРЗАЛ ДА СЕ НАВРЕ ! ПОГЛЕДНАЛ Е НА ЛЯВО НО НЕ Е ПОГЛЕДНАЛ НА ДЯСНО А НА ПЪТЯ КАКТО ШОФЬОРИТЕ ПИШАТ ТРЯБВА ДА ИМАШ ОЧИ И НА ГЪРБА!

15

сс

преди 5 години

Проблема е многостранен. В последно време всеки се е хванал за предимството и не гледа безопасността си. Пешеходци пресичат на Зебра, дори без да се огледат... и биват сгазени. Засилени по главни пътища не се страхуват от странично идващи коли и стават катастрофи. ХОРА, ПАЗЕТЕ СЕ. Това, че имате право или предимство, не значи, че другия ще го зачете.

14

До 1-ви

преди 5 години

Това,че няма знак не значи ,че няма ограничение!!!!

13

Един

преди 5 години

Пичове, не харесвам Местан, но тук ако трябва да сме напълно обективни, вината е много вероятно и да не е негова. Колкото и да спираш и да се оглеждаш на знак стоп, и ако видимостта ти е ограничена от завой, като решиш да тръгнеш, да излизаш на главния път, ако някой се е засилил със 150, няма как да го видиш, нито да го избегнеш. Това може да се случи на всеки. Като гледам колата как е изхвърчала, очевидно е, че младежът не е карал с 90. Бог да прости детенцето.

12

Анонимен

преди 5 години

Никога не съм го харесвал тоя!Има нещо слугинско в него,и много претенциозно!

11

Анонимен

преди 5 години

Глупости, Местан е говорел по телефона или е натиснал запалката да си запали пурата или нещо друго му е отнело вниманието, а скоростта на другата кола Не е превишена, защото след удара колата щеше да е на 150 метра надолу в дерето, ако беше карал с 180км.

10

бай Драган

преди 5 години

Пожелавам бързо оздравяване на семейството на Юсеин (или Юсен -правописът не е силната страна на gнec-бr) , макар да знам, че травмата от загубата на детето ще е вечна ! Да бъдат силни., та да могат първо да превъзмогнат болката , а след това да си потърсят правата в съда .

9

Анонимен

преди 5 години

До 6-ти ние и без това си го мразим дано да влезе в затвора пoмиярa.

8

ЗАРЯЗАЛ ЖЕНА СИ

преди 5 години

с две деца заради любовни афери, едва оцелял от първата катастрофа с помощта на втората съпруга, която също я направил за смях с бившата министърка на спорта Мариана. Явно има чар пред жените, щом и тази българка Мариана я закарал даже в ДОСТ. Коментарите на клиповете в ТУБАТА, на които тази особа М. говори на основаването на ДОСТ са забранени....Т.е. ЦЕЛЕНАСОЧЕНА американска политика срещу БЪЛГАРИЯ/ кой забранява в ТУБАТА/ А МЕСТАН си агент на чужди служби и е малко вероятно да влеза в затвора