119

Пчеларя

преди 5 години

Венци Върбанов отдавна трябваше да е в затвора заради корупция, когато беше земеделски министър.И този кравар ни измами и унищожи СДС.

118

void

преди 5 години

Да се твърди, че ГЕРБ са "изпаднали дотам", че да търсят подкрепа от други формации - това е най-малкото наивно и недалновидно. Добрите политици винаги търсят коалиции, и в цялата човешка история именно съюзите се печелили битките. Ѝащото "съединението прави силата" и това е истина, а не просто поредният изтърканн слоган, лепнат над входа на Народното събрание. Така че който иска да им се се смее, но с изборните резултати ще се види кой как се е справил

117

Анонимен

преди 5 години

Tия хаидуците взеха да се връщат. Времето е наше.

116

Щирлиц

преди 5 години

Земеделци?Смях в залата!

115

българин

преди 5 години

Групировката Герб.Яко го е закъсала.Осъзнава се вече май! -:) Щом се съюзява.И с политически трупове като тия бивши разбойници! Пътници сте гн Бодигард! Този път няма мърдане! Проядени сте от вътре от корупция!

114

ПЕНСИОНЕР

преди 5 години

До какво ниво Бойко стигна да търси съдействие за милост от хора които ги хвърли извън борда какъвто бе мокетения МО Ненчев и Венци Върбанов пореден провален земеделски министър .

113

1

преди 5 години

Никола Петков,сигурно се преобръща в гроба си,защото неговите съпартийци,се съюзяват с най-големия си враг комунистите.

112

Анонимен

преди 5 години

време е ГЕРБавите, които загробиха страната да усетят народната любов!

111

Ала-Бала

преди 5 години

Цветанов раздавал апартаменти на специялно занижени цени ( нормалните цени според себестойноста ) . Имал 2 квартала. Все пак не се бавете... Добре е да имате пари за изпиране!

110

Анонимен

преди 5 години

за каква пълзяща диктатура говори Борисов, след като той и организираната групировка ГЕРБ са овладяли вече съда, прокуратурата и парламента и почват вече с репресиите над опоненти - справка случая Иванчева? Борисовата диктатура не е пълзяща, тя е реална! #НАКАЖИ ГЕРБ

109

РЕАЛИСТ

преди 5 години

До реалист От СДС ,от СДС ги изключиха .Навремето . Сбиха се за кокалчетата ,за огризките ,останките от демократичната софра .

108

vlady

преди 5 години

Д-р. Борисов ще разчита на подкрепата на баба Мозбер и шепата нейни земеделци.

107

Анонимен

преди 5 години

Разбраха, че апартаментите са на преференциални цени наЩе хора и те кв'о да правят - синове, дъщери, внуци - тряя се уреждат. Цецо днес не е ли на работа или си е взел отпуска, че ще прави ремонт - ще обзавежда. Така и не разбрах от къде са му парите на този "барон"? Хайде за един апартамент за около сто хиляди разбирам, ама за 1 мил. с асансьори и гаражи - спец. за него!? Че май и други има. Така и не разбрах - от глупостите, които се изписаха. Бизнес ли, наследство ли... от къде тези милиони?

106

Анонимен

преди 5 години

Освен да ръсят глупости, май друго не могат, тези, нашите водещи политици. Празни приказки, въздух под налягане. А то и на тези от детската градина е ясно, че в България бизнесът, политиците, полиция, престъпност, държ. служители са в "тесни" връзки. Който е с властта, той просперира, а който не е яде каиша. И ако това е демокрация!? Поне малко да се доближаваше. :(

105

Лисан

преди 5 години

Само да попитам, 100% ли от николапетковистите подкрепят герб, или само двама от тях, а пък третият - не ?

104

Анонимен

преди 5 години

БОЙКО ТАКА ТЕ ИСКАМ МОЙТО МОМЧЕ ОБЕДИНИТЕЛ!!!!!

103

Анонимен

преди 5 години

всички *** се събират.а това за диктатурата явно е опит за шега.

102

Анонимен

преди 5 години

ОТ НЯКОЛКО ДНИ ГЛЕДАМЕ СЕРИАЛА "ЗА НЯКОЛКО ДОЛАРА ПОВЕЧЕ".В ГЛАВНИТЕ РОЛИ т.н. ЛИДЕРИ НА ПАРТИИТЕ "ФАЙТОНИ"

101

Анонимен

преди 5 години

КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА...

100

Стратег

преди 5 години

До Голям страх...Големият Страх не е в червените редици. Големият Страх е в загубата на Бойко. Защо? Защото Бойко е Народопсихология, която има своите дълбоки битийни корени и навици. Затова, когато бутнем Бойко, Народопсихологията го връща.