65

Да живее Франция!

преди 5 години

Не само звездите страдат, а цял свят. Франция е люлка на световната цивилизация, а Нотр Дам е нейното сърце. Сърцето ми се късаше като гледах пламъците, но има Бог! Реликвите са спасени, Двете Кули и камбаните са спасени, Органът е спасен, гигантските прозорци със стенописи са спасени! Покрива и кулата над него са изгоряли, но поне статуите около кулата са били свалени за реставрация преди пожара! Има провидение! Света би бил прекалено мрачен без Града на Светлината и неговата Дама!

64

Анонимен

преди 5 години

Катедралата да направи място на нова и модерна джамия, това би било най логично.

63

Анонимен

преди 5 години

Аз хванах болест от страдания то тая катедрала, направо много ме боли, особено задните части...

62

redordead

преди 5 години

неслучайно българите са най-бедни и оскотели в цяла Европа...не защото не могат или някой им пречи, а защото са злобни и пр ости...поне в по-голямата си част.неслучайно един от големите възрожденци е казал:не сме народ, не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще свърша.И се замислете защо всички успели българи са успели извън България - защото не са имали сънародници, които да са завистливи и да ги прецакат!

61

Добро поле-16.9.1918

преди 5 години

Ха ха ха!!!Не бре-над 200 са!!!Ха ха ха !Ама адрес и номер на улица няма!!!Що така?1000? продължават да са в очакване,бре!!!

60

Добро поле-16.9.1918

преди 5 години

До оня с "точния" адрес на джамията в Париж,бре!Скивай ся " информирания",бре!Днес е вторник,а утре сряда заминавам за Париж с "Еър Франс",бре!В четвъртък се наспивам в редервирания си хотел и в петък(Разпети петък!!!) 19 април си купувам билет за музея,бре!пппп-Дай Viber да ти изпратя снимка на билета с датата,бре!!!

59

Добро поле-16.9.1918

преди 5 години

До некакъв дето ми прави "забележка" за името на Константинопол(сегашен ИстаМбул),бре!Скивай ся забележкаджията,бре!Аз и милиони хора в Гърция и по Света НЕ ПРИЗНАВАМЕ сегашното име на Константинопол,бре!И поради тази и още сто и една причини си го пишем сегашното име как ни падне и как ни дойде,бре!!!Капиш ли си бре,"умнико",бре?????пп-Иначе ще продължавам да пея,пардон да пиша!!!Ха ха ха!!!

58

Анонимен

преди 5 години

До Добро поле-16.9.1918Пич, *** там в петък и поискай да си купиш билет за "музея". Очевидно си виждал Париж само на картичка. А за еврото - нали се разбрахме, на мен не ми трябват, вложи ги да си ъпдейтваш главата.

57

Анонимен

преди 5 години

До Доброто поле ИстаНбул, бре !!!Но иначе продължавай да пишеш.

56

Анонимен

преди 5 години

Е, то на българите за собствените им църкви не им пука, ние очакваме да им пука за Парижката Света Богородица. Ако не знаете, вашите дядовци са гръмнали Св. неделя на днешния ден. Така, че какво да говорим повече.

55

Добро поле-16.9.1918

преди 5 години

До некакъв дето ми е посочил "адрес" на джамия в Париж,бре!Ха ха ха!!! Въпросната сграда на посочения от теб "умнико" адрес е МУЗЕЙ НА МЮСЮЛМАНСКАТА ИСТОРИЯ И ИЗКУСТВО,бре!!!Това не е ФУНКЦИОНИРАЩА ДЖАМИЯ,бре!Тя е нещо като "Света София"в Константинопол/Истамбул/Цариград,бре!пп-Офертата остава в сила,опита е неуспешен засега!Действай,бре!1000? са налице и чакат получателя си!Дерзайте!!!

54

Анонимен

преди 5 години

Язък, че изгоря! И сега аз как ще надраскам "Само Локо" на стената, а?

53

Анонимен

преди 5 години

Все повече се убеждавам, че в България не трябва да се публикуват световни новини. И без това масово българите не се интересуват от нищо ставащо оттатък границата на родното им село, така че няма смисъл. Е, можем да направим изключение за някоя клюка свързана с пайнерките. Ама това Нотр Дам... пффффуууу важното е, че Азис е добре и сигурно ще ги зарадва с нова песен.

52

Анонимен

преди 5 години

До Добро поле-16.9.1918Добро поле, не ти искам хилядата евро. Използвай ги, за да се ограмотиш малко. *** в Париж, виж им прекрасните църкви, сгради и паркове, *** да видиш и Голяма джамия на Париж. Ето и и адреса: 2 bis Place du Puits de l'Ermite, 75005 Paris

51

Добро поле-16.9.1918

преди 5 години

До некакъв дето твърди,че бил "реалист" в ник-нейма си!!! А ако Левски беше с маратонки "Пума" а Ботев беше с бронебойна каска,ех какъв Живот щяхме да живеем,бре!!!

50

Добро поле-16.9.1918

преди 5 години

Леле леле-изгоря част от НАЙ-ВЕЛИКАТА СГРАДА В ЕВРОПА,след катедралата "Свети Петър" в Рим а тука некакви диваци и варвари вулгаропитеци бълнуват за некакви джамии,бре! Ако някой ми посочи с точен адрес и номер на улица ПОНЕ ЕДНА ДЖАМИЯ В ПАРИЖ към днешна дата, то аз ще му изпратя веднага 1000? на посочена от него сметка или адрес,бре!пп-За целта ползвайте "Гугъл Ърт"-ще ви отнеме не повече от 20-25 дни по осем часа на ден да търсите улица по улица в Париж,бре!Успех,1000? ви чакат!Айде почвайте

49

реалист

преди 5 години

До добро полеАко най - милото ти беше изгоряло в тази катедрала, пак ли за сградата щеше да скърбиш? Като тебе мислят и лицемерните ни управници в Европа, които "скърбят", затова нищо хубаво не ни чака.

48

Анонимен

преди 5 години

*** Балкански. Да се чуди човек как едни от най-великите умове на 19 век са скочили в негова защита след Априлското въстание.

47

Анонимен

преди 5 години

Така ли ? А защо не страдаха, когато разни терористи от ИДИЛ унищожаваха паметници на едни от най-древните цивилизации намиращи се в Месопотамия ?

46

do 2

преди 5 години

Домът на Иисус Христос и неговата майка Света Дева Мария е в сърцата на хората, а не в някаква изпепелена постройка на франсетата.