32

Анонимен

преди 5 години

Е, нищо. Важното е, че калинките са в изобилие.

31

JJIvanov Geolog

преди 5 години

Тестове кошери подават че се ползват дигитално холограмни обемно обсебващи оръжия.Подобни терористични обсебвания засякохме в България по време на убийствата на десетки хиляди заводи изхранващи Българите.Тестове на празни кошери дават инфо за пореден убит завод изхранващ домашните хора и укрепващ тяхната неозойска биосферна охрана

30

Златко

преди 5 години

Гледайте филма на Найт Шиамалан "The Happening". Там е показано много за пчелите.

29

Стратег

преди 5 години

Българите умират и пчелите умират. Просто е. А умират, защото на власт е Бойко. По територията ще останат само неговите деграданти, които се наричат "българи", ама с европска ориентация, а там знаем, какво значи тя;)))

28

курнелия БСП

преди 5 години

Спасете пчелите!!!Гласувайте за БСП.

27

House M.D.

преди 5 години

Колега #18, цитирах фолклора на българските мюсюлмани.

26

Анонимен

преди 5 години

Няма никакви ГМО-та.Земеделието започна да се развива и БСП саботира отрасъла.Това е!Терористите не знаят мярка!

25

Анонимен

преди 5 години

Абе тук пишат адски много секта-ненормалници, то не е апокалипсис, то не са глобални конспирации, ЦРУ го пръскал с отрови, ГМО било отрова, задавало се второто пришествие и т.н. - жалка и тъжна история.

24

До 24

преди 5 години

И аз като плиткоумен да попитам "умника" в твое лице, как ще се изхранваме ако използваме пестициди? Моля те да ми разясниш на мен непросветения неверник с твоето секта слово.

23

До 20

преди 5 години

Да аз плиткоумен за това знам, че е имало растения и преди появата на пчелите, че опрашването се осъщества както от пчели така и от пеперуди, птици, прилепи и редица насекоми, но пък само определени видове разчитат изцяло на такова посредничество. Общо взето като един *** човек, знам че всичко е въпрос на еволюция, растенията се размножават според условията, ако няма кой да им разнася полените, природата ще намери друг начин.

22

Анонимен

преди 5 години

"Ако не се пръска с пестици реколтата ще бъде унищожена от вредители и примадоните пишещи тук за отрови, ще умрат от глад първи."Рядко прибягвам до кфалификации, ама ти си слабоумен.

21

Анонимен

преди 5 години

В Щатите непрекъснато се внасят пчели от Мексико,защото няма кой да им опрашва гмо-соята и царевицата!

20

шматка

преди 5 години

Някъде бях чел че по някакви директиви ябълките трябвало да се пръскат 25-30 пъти в годината.Не пчелите ами и прасетата ще измрат

19

Сами проверете!

преди 5 години

НАТОвските самолети пръскат със химия почти всеки ден. Хората вече съвсем открито го заявиха няколко пъти че от 2019г разширяват глобалната програма за модификация на климата. Dr. David Keith - Harvard University Този е един от ръководителите на частната програма която се ко-финансира от фондацията на Бил Гейтс.А глобалната програма я ръководи бившия директор на ЦРУ - John Owen Brennan. Той публично заяви че програмата им има осигурен първоначален бюджет 10 милиарда долара годишно.

18

Анонимен

преди 5 години

До House M.D.Спокойно такива сектанти като теб, ще бъдат спасени от кораба-майка изпратен от рептилите населяващи планетата призрак Нибиру.

17

баба мара

преди 5 години

извод цената става 20 лева за кг

16

House M.D.

преди 5 години

Измирането на пчелите е един от белезите за наближаващия край на света.

15

Анонимен

преди 5 години

Ако не се пръска с пестици реколтата ще бъде унищожена от вредители и примадоните пишещи тук за отрови, ще умрат от глад първи.

14

Анонимен

преди 5 години

До ТанюТяню напалвай към пещерата, на никой не му дреме за мнението на секта-ненормалници като теб. Като не ти харесва пшеницата, отивай на село да садиш лимец, но те предупреждавам маникюра ти ще отиде на кино.

13

SS

преди 5 години

Поредното знамение.....краят е близо.Малко остана.