21

Je suis Notre-Damme

преди 5 години

Света ще бъде едно много мрачно място без Града на Светлината и без неговата Дама! Нотр Дам е живото туптящо сърце на стара Европа! Дръж се Францио! Света е с теб и те обича! Твоето величие и твоите достижения са бастион на световната цивилизация!

20

пенсионер

преди 5 години

И аз съм шокиран-как да я карам с тия 200 лева пенсия ?????????.................................

19

Анонимен

преди 5 години

Аз ме съм нито шокиран, нито ужасен. 5 пари не давам даже.

18

преди 5 години

До реалист - Именно !

17

реалист

преди 5 години

"Светът шокиран...", "Световни лидери изказа съчувствие и подкрепа"А къде бяха световните лидери и света, когато стотици души бяха убити в Нигерия, Египет и друга страна от ислямисти? Кое е по важно, живота на един човек или живота на една сграда, която пак може да бъде възстановена? Защо за възстановянето й веднага се намират стотици милиони евро, а за хората в нужда няма? Това е лицемерния свят, в който живеем. Плачем, скърбим и изразяваме съчувствие за сграда, но не и за човешкия живот.

16

Анонимен

преди 5 години

Случаен пожар? В първия ден на Страстната седмица? Точно преди Великден? Съвсем скоро горя и втората по големина катедрала във Франция. А и всички останали палежи на църкви там. Пожар в 18:50ч след края на раб.ден. Само дървенията не гори така. Имало е пластмаса и запалими материали - примерно боя, а и кой знае. Катедралата е преживяла 2 свет.войни и Хитлер. 800 години не е изгоряла, при онзи първобитен начин на живот. Точно сега. Изводите какви са?

15

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТИТЕ ПРЕКАЛЯВАТ,МАЙ ИМ СЕ ЯДЕ СВЕТОВЕН БОЙ

14

Пъзел

преди 5 години

Бежанците как са? Приемайте ги още....да ви подпалят цялата държава!

13

Анонимен

преди 5 години

ЗАД ПОЖАРА СТОЯТ ЖЪЛТИТЕ ЖИЛЕТКИ,МЕСЕЦИ НАРЕД БЕЗЧИНСТВАТ В ЦЕНТЪРА НА ПАРИЖ.КОЙ СЕДИ ЗАД ЖЪЛТИТЕ ЖИЛЕТКИ,ТОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ?

12

анонимен

преди 5 години

Целия християнски свят се изреди да поднася съболезнования за атентата в Нова Зеландия, а сега съболезнованията пак са само от християнските страни. Не видях никоя мюсюлманска държава да се е произнесла по въпроса.

11

Анонимен

преди 5 години

Светът бил шокиран, Бойко Тиквата също, а аз питам дали ако се запали нашата църква Александър Невски дали светът ще бъде шокиран или няма да се отрази изобщо!

10

Анонимен

преди 5 години

И аз сьм шокиран,че този курник от дьрва не изгоря до край.

9

Пич

преди 5 години

Чак пък шокирани. Аз дори не съм изненадан.

8

Анонимен

преди 5 години

Повече от ясно е, че този пожар е предизвикан от човешка ръка! Сега ще има купища версии и хвърлени обвинения пак, че Путин е причината; свикнахме вече с безумията на американци, англичани и французи, които от векове са тъпкали, мачкали и грабили редица държави и народи.

7

Анонимен

преди 5 години

Покривът не ме интересува. Квазимодо добре ли е?

6

баба мара

преди 5 години

никои не е шокиран колко колонии е ограбвала франция през вековете наи послегоспод им прати възмездие

5

х

преди 5 години

Хората са най-ценни, а не някакви сгради. Интересно ако гореше Рилския манастир, който е по-стар от тази катедрала, дали световните лидери щяха да се изреждат да изпращат своите "съболезнования" и "кураж на българските огнеборци".

4

Анонимен

преди 5 години

А жълтите елечета нямат нищо общо

3

Анонимен

преди 5 години

Кво става? Да не е умрял някой? Греди и строителни материали се намират. Пясък, киреч... Хората са ценни. В крайна сметка, изгорял е само един покрив.

2

Анонимен

преди 5 години

Това не e вярно и дори може да се каже, че се очакваше нещо подобно да се случи Франсeтата са сами каквото са си надробили да си го сърбат и да не замесват целия свят. Няма да се учудя ако във Франция се случат много подобни неща, а при Орбан не се случи нищо подобно. Же суис или как беше там !