55

Анонимен

преди 5 години

Браво на мосю Макрон! Това е лидер! Велика Франция ще възстанови светинята си, която отново ще засияе гордо над великия град Париж! Vive la France, Vive la Republique!

54

Анонимен

преди 5 години

Да изпратим нашите реставратори от Графа незабавно!Французите да обявят обществена поръчка!

53

тя

преди 5 години

Стига крокодилски сълзи , стига лицемерие на "загрижени" политици , които с лека ръка са готови да раздават народни пари при техни пенсионери с 200 лева пенсии ! Срамота !

52

тя

преди 5 години

БУТАФОРИЯ !

51

Анонимен

преди 5 години

Макарона го е запалил, за да остане на власт...Нерон ...Нищо,поне за бг и румънски строители работа ще има. Всяко зло-за добро.

50

тя

преди 5 години

Поличба- "Франция вече не е Франция"- думи на Тръмп !

49

Анонимен

преди 5 години

Сега взе бизнеса на превозвачите от България и Румъния. Ще има пари за френския народ. Така ограбиха френските колонии по света.

48

Пъзел

преди 5 години

На мястото на катедралата сложете макроница, те и без това са си почти набори!

47

Пешеходец

преди 5 години

Бил съм там много пъти, за последно- декември. През деня има поне 40-50 въоръжени полицаи и охрана, а през ноща са не по малко от 20 и имат камери за наблюдение и постоянни маршрути за оглед. Тъй като вътре е основно дърворезби датчиците за пожар са през всеки 5-6 метра . А след многото атентати на ония с чаршафите от няколко години мерките са жестоки не само там а и в Лувъра, Айфеловата кула, Версай......ТОГАВА, ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ТАЗИ КАТЕДРАЛА ГОРИ В МОМЕНТА ?

46

Джугаревич

преди 5 години

Аа не заедно не искайте парите от арабите които го подпалиха!

45

Край

преди 5 години

И като Бурж халифа на я направят файда няма - изгорелото не се възстановява. Питайте Цветанов дето му изгоре дипломата за средно.

44

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Един народ в Европа с над 1300 годишна история изчезва, а те за една църква на 800 години се загрижили българските медии и управници ...

43

Анонимен

преди 5 години

Какво значи ще възстановим катедралата заедно.Заедно с кой,с арабите?

42

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност атентат.Властите до последно винаги отричат,защото всеки атентат разклаща управлението и показва колко са безпомощни и некадърни да защитят населението и държавата.Обикновено го избиват на песнички,свещички и големи приказки за солидарност и смелост.Които приключват със първата гръмнала пиратка.Хората знаят че не са адекватно защитени.Неолибералната система по презумция е разграден двор

41

Анонимен

преди 5 години

През 1980 белите в Париж са 97%.През 2019-50%.За 40 години добър прогрес,а?

40

Анонимен

преди 5 години

"800 години не е изгоряла, при онзи първобитен начин на живот. Точно сега. Изводите какви са?"---Kакви са?

39

УЕФА - мафия

преди 5 години

Значи няколкото останали французи в Африка ще получат бонус данъци. Уникално.

38

УЕФА - мафия

преди 5 години

Значи няколкото останали французи в Африка ще оолучат бонус данъци. Уникално.

37

Анонимен

преди 5 години

Случаен пожар? В първия ден на Страстната седмица? Точно преди Великден? Съвсем скоро горя и втората по големина катедрала във Франция. А и всички останали палежи на църкви там. Пожар в 18:50ч след края на раб.ден. Само дървенията не гори така. Имало е пластмаса и запалими материали - примерно боя, а и кой знае. Катедралата е преживяла 2 свет.войни и Хитлер. 800 години не е изгоряла, при онзи първобитен начин на живот. Точно сега. Изводите какви са?

36

любопитен

преди 5 години

През 2000г. белите в Париж са 72% през 2015 са 61% През 2019 са под 50% интересно през 2030 дали ще има бели в Париж?