41

сламеNIC

преди 5 години

Пожара там не го гледай! Нито сме комшии, нито сме католици. Гледай какво гори тук в краката ти.Че ми се види голям огъня. А, за там не плачи. Все едно е дали ще изгори тая катедрала сега или ще я гътнат брадатите след 2 години. Не аз населих франция с 90% брадати.

40

жалко

преди 5 години

Нашата дама...

39

Фандък

преди 5 години

За Иванчева 20 г,а за ненормалника,пребил съседката и стресирал внуците и -2 часа задържане и условна присъда.Бойчее,оправи си правосъдието,защото у нас и съдебната власт ти е легнала в краката.

38

Анонимен

преди 5 години

Боко отива лично да ръководи гасенето, че онези нико не разбират и няма да се справят!

37

Анонимен

преди 5 години

Борисов РАЗПОРЕДИ: Кураж на огнеборците в Нотр Дам! :)Изпращаме на помощ подкрепления от Банкянската пожарна! :)Баш огнеборецО лично ще ръководи (дистанционно, по Фейсбук) операцията по спасяванете на "8-те века история". :)

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"... за построяването на чистак нов нотардам, ротердам, всичко" --- и амстерДАМ, и жан-клод ван ДАМ, и друг дами ... :)Бате Боко 'сичко може (хи-хи!)

35

Анонимен

преди 5 години

Кураж, братя! Ще ви дадем външно финансиране за построяването на чистак нов нотардам, ротердам, всичко.

34

Стамат

преди 5 години

Лицемерецо, кажи си истината. Кажи, че се радваш!

33

Додо

преди 5 години

A Еврокомисар Мария Габриел какво мисли по темата, че ми е важно?

32

Анонимен

преди 5 години

Кураж и за осъдените от поръчковия съд жертви!

31

Анонимен

преди 5 години

"Премиерът съпричастен с французите: 8 века история изчезват!"---Сигурно" е прочел за 8-те века история във "Винету", в началото.Или не, пресметнал 8-те века история! :)

30

Анонимен

преди 5 години

Румито Бъчварова пак се е изявявала от профила на Глу пендара.

29

Стратег

преди 5 години

До АнонименЩото единственото истинско световно наследство са Българите, които Бойхо затрива всеки ден, а Сър Гей изпедальосва!

28

М, да ...

преди 5 години

Премиерът съпричастен с французите: 8 века история изчезват!--------------------------пак ли Тиквата си прави ПР , м? Иначе е тъжно случилото се! Дали ще може да се възстанови катедралата?

27

Анатема,Цвъки!

преди 5 години

Представяте ли си,един ден Господ да се ядоса на наглостта на Цвък Молитва та и на Цура Раб-Фъка и да им подпали газовите бутилки в апартаментите - какво всенародно веселие ще настане !?

26

Mandragon

преди 5 години

Защо тека бе.., защо така се случва!?Вината къде е ЕвроЛидери?Париж вече не е Париж,Европа-не е Европа..нещо виновни да има!?Кой сее войни и мизерия по целият свят?!Кой създаде ИДИЛ!?Кой запали Арабската Пролет..за да изгори цяла Северна Африка!?...та кой насочи цялата омраза на всички тези религиозни фанатици към европейците , кой им посочи ясните цели, кой ги пусна в Европа!?Питай тези неща Другарю Борисов , онези дето целуваш ,прегръщаш и хвалиш!?Сега вече е късно..за съчувствие и лицемерие!

25

ЦИКЛОПА

преди 5 години

ИСКАМЕ БОЙКО ДА МИНЕ КЛАСНО ПО ИСТОРИЯ ЗА 4-ТИ КЛАС УТРЕ СУТРИНТА. ДА БЪДЕ ПРОВЕРЕН ЗА СЛУШАЛКИ!

24

Много кока и бело

преди 5 години

До ИзненаданНе го мисли Бат Бойко. Той е милиардер - сега ще вземе ускорен курс по българска история за 4-ти клас и с едно рамо от подсказвачката ще отговори на всеки въпрос за 6.00.Те студентите са го измислили - невидима слушалка в ухото и минаваш всеки тест.

23

Анонимен

преди 5 години

Кво е станало толкова 69-та?

22

Изненадан

преди 5 години

PR-ката на Бойко не знае ли, че той хал хабер няма от българска история. Сега ще го погнат да го изпитват самаряните и ще изгори по-бързо от катедралата.гОркия... мамин сладур "Осем века история" били изгорели... Ми ти не знаеш преди 50 години кво е ставало в България бе, уранготaн!