122

911

преди 5 години

Юдейте ще зачестят с уйдурмите, щото трябва да започне войва срещу Иран - Сатаняха на това обещание спечели 5-ти мандат!

121

сатаняху

преди 5 години

Сабат Шалом, очаквам войната срещу Иран, ползите за нас, жертвите и разходите за Европа и САЩ!!

120

М, да ...

преди 5 години

Ще могат ли да възстановят катедралата?

119

Анонимен

преди 5 години

Някой вече добави пожара в Уикипедия. Но моя въпрос, ако някой знае, кой беше обезглавения апостол от статуите които свалиха? Спомням си, че беше много тъжна история също. Благодаря предварително.

118

Анонимен

преди 5 години

Събаряй и строй тризонети с псалми! Да има тераси за Пацо, Асансьори за Цеко и будоари за Цецка...

117

Джордж Оруел

преди 5 години

Доналд Тръмп: "Париж вече не е Париж". В Европата му се обидиха. "Във времената на повсеместна лъжа, да казваш истината е екстремизъм" - Джордж Оруел

116

Анонимен

преди 5 години

С този символ рухна и многовековната европейска християнска цивилизация.

115

Анонимен

преди 5 години

Меркела ще подпали Европа Джелем Джелем

114

Абдулазис Ал Сауд

преди 5 години

Пореден голям удър по кръстоносците. Мюсюлманите в Париж вероятнопразнуват. Те никога не пеят химна по време на мачове. Никога няма да бъдат франсета. Те са мюсюлмани. И знаят че тяхното време идва. Демографски реалности.

113

Тръмп, Доналд Дж.

преди 5 години

Ако не построим Стена - чака ни съдбата на Жалка Европа!! Да Направим Америка Велика Отново!

112

пирамиди, фараони

преди 5 години

пак се крие истината, а тя е - Путин е Виновен!!!

111

Анонимен

преди 5 години

Не чух един православен ,един католически ,един мюсюлмански божи намесник да осъди нападенията срещу християни,защо е тази касапница срещу нас,храним ги,поим ги,даваме им шанс да избягат от дивашкия свят а те на нападат,палят ни храмовете,нападат ни по коледа,по велик ден,край на толестарията,бъдете горди расисти,обичам си расата,обичам си религията,обичам си държавата

110

Анонимен

преди 5 години

пак ли лазерни оръдия от самолети вее... ей тея церу не спряха, беше русия, беше индия, непал, китай, блока в лондон, сега и париж.. хаос и паника да има

109

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Обаче не ги виждам НПО защитниците на кафетата Нова Бразилия.....Нещо се изпокриха вдън земя да не отнесат пердаха и те. НПО активистът е вид продажник.Лесно се разпознава-носи смъкнати чешири,имат хипи прически,момчетата си лакират ноктите и има мяукащ глас,жените са все членове на лгтб и си боядисват косите в зелено и лилаво,и все ходят на уъркшопи и учат безмислени магистратури в европа,и имат окачени на стените си африкански портрети на ,,местните,, от африка и в фейса все кесят

108

Анонимен

преди 5 години

Париж не е само Айфеловата кула,има дворци и там е Лувъра.... - Сюоко, той е следващия в списъка. А Айфеловата кула ще я взривят или със самолети пак. Жу се Парли! Францозен, вкарайте си още 123456789 арабчета у джамахирията. Поне да има кой да ви възстанови храма като джамия.

107

до 136

преди 5 години

Юдейте 100% са драснали клечката, като Двете Кули, Мюсюлманите в Европа са на тяхно подчинение.

106

Статистика

преди 5 години

Батаклан стана на петък 13-ти - фаталната дата.Ница навръх националния празник.Нотр Дам навръх великден.Стотици църкви са поругавани из цяла Франция по време на християнски празници.Стотици Синагоги са поругавани и безброй евреи са малтретирани всеки ден от мюсюлмани, затова вече около Синагогите има жандармерия.Нотр Дам преживя две световни, наполеонови войни, сто годишна война, средновековие, 8 века история и изведнъж изгоря навръх великден 2019г. Това е УМИШЛЕН акт от мюсюлмани.

105

истината боли

преди 5 години

За Европейският Съюз Живота на Хората от Европеидната раса не струва пукната пара, за една сграда обаче трябва да скърби целият свят - медиите заработват 30-те си сребърника!!!

104

Цецка Цачева

преди 5 години

Няма да се плашите! Звънвам на Артекс и на онова хубаво момче президента Макаронов, пазаря останките за 250 евро квадрата... и после такава хубава модерна кооперация ще спретнем там, че свят да ви се завие!

103

Анонимен

преди 5 години

Браво на франсетата. Унищожават си много успешно културното наследство, което очевидно не заслужават.