58

Велика Франция

преди 5 години

Париж е велик град, люлка на цивилизацията, световен мегаполис и дом на хора от цял свят. Неслучайно е най-посещавания град в света. Тази трагедия няма да засенчи славата му. И съм сигурен, че французите ще възстановят великата катедрала защото са нация от естети, ценящи красивото! Vive la France

57

националист

преди 5 години

До Либералда вземем да горим джамии тогава да не бъдат расисти спрямо християните мюсюлманите а ?

56

Анонимен

преди 5 години

До До поли-тик 63А да сте чували нещо за Ламартин, Виктор Юго ?Нещо ви куцат познанията за българската история и култура.Хайде идете да прочетете нещичко по въпроса, пообразовайте се мъъничко и пак елате да споделяте мисли !

55

Анонимен

преди 5 години

За нефт и пари Франция подкрепи арабската пролет. В резултат на нея хиляди православни копти в Египет от 6 милиона бяха направени от мирните мюсюлмански братя МЪЧЕНИЦИ НА ХРИСТОВАТА ВЯРА. Извергите като са виждали МОРАЛНОТО ПРЕВЪЗХОДСТВО на тези мирни хора не са постигнали целения ефект. Ето така, мъченик на вярата е бил и българския народ през османско-турско робство, а кой го е въоръжавал и крепил - Англия, Германия, Франция. И е търгувал с убийците ни.

54

Анонимен

преди 5 години

ПРОЧЕТЕТЕ СМЕШЕН ПЛАЧ НА ХРИСТО БОТЕВПлачете за Париж, столицата на разврата...робството и тнТова е бил истински журналист а не днешните автоцензуриращи се пропагандисти на тоталитарния режим на шофьорчето на Маджо.

53

Discovery

преди 5 години

До поли-тикЕ какво не можеш да схванеш? Новината е в секция свят... ти искаш като по комунистическо време да са новините, само от БГ а квото има от чужбина да е колко са зле другите и колко сме добре ние ли :D :D :D

52

Анонимен

преди 5 години

Явно писаното в книгите рано или късно се сбъдва с или без Есмералда и Квазимодо

51

До поли-тик

преди 5 години

Ето какво са правили французите, когато в България са се търкаляли отсечени глави " Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. " Така ги е видял навремето Вазов, такива са и днес, вижте закона на Макрон!

50

поли-тик

преди 5 години

Аз пък не мога да схвана какво прави тази новина, толкова важна за нас-българите, та има поне 10 статии тук на първа страница?! Да сме съседи, не сме съседи! Да сме католици, не сме католици! Когато, някога, през Априлското въстание, горяха български манастири и се търкаляха български глви в локви от кръв, Франция, как реагира? Плака ли като нас или снабдяваше османлиите с оръжие?! За Европа, аз няма да плача! Мащеха е била тя, винаги!

49

Нищо не остана

преди 5 години

от великата Франция, такава стана и Британия! Оставиха се вчерашната сбирщтина, каквато е САЩ да ги води за носа и ето резултата, няма я вече културната Европа, напълни се с ***, които ще я съсипят!

48

Анонимен

преди 5 години

До ?Норвежки откачалник.През 90-те запалил 23 църкви в Норвегия.После убил човек и лежал 15 години в затвора.После се преселил във Франция.Уж си е седнал на д-то, прехранва се с ютуб клипчета, ама кой знае.

47

Анонимен

преди 5 години

Папата ги предупреди да не посягат на Венецуела. Каза им, че разпалват войни на французите.

46

До Бърн 52

преди 5 години

На теб ти трябва свидетелство ....

45

?

преди 5 години

До bergenКой е тоя и кои са тия? Не се шегувам, но наистина не знам за какво говориш. Музиканти ли са?

44

Някой

преди 5 години

Елена Чудинова"Джамията "Парижката "Света Богородица":2048Прочете книгата...да сме подготвени, че май ще се случи по-рано.

43

bergen

преди 5 години

Ей това на снимката ще е обложката на новия албум на Бурзум.Варг Викернес понастоящем живее във франция.дали е случайно?

42

Е,

преди 5 години

една молитва от папата и пожарът ще спре.

41

Бърн,мада фака,бърн!

преди 5 години

Истинско удоволствие е да се наблюдава как религиозно място, паметник на мракобесието гори! Долу религиите и нека всички "храмове" на нищетата и скудоумието последват съдбата на това нещо от снимката.

40

Мда

преди 5 години

Джендърите запалиха Европа!Продължавайте да гласувате за тях и на 26 април!

39

Анонимен

преди 5 години

Плачете за Париж, столицата на разврата.