10

Охобохо

преди 5 години

Който тръгне към кафявоморието да мине преди това през аптеката и да си купи онова лекарство против стомашночревно разстройство - ''Глупедиум''.Фекалните води от човекарниците се изливат директно в морето и шанса да се сблъскате челно с някое кебапче докато плувате е реален,а болките в корема са неприятни.

9

Анонимен

преди 5 години

Тази година цялата рода сме с ваксини срещу дрисък и ще вилнеем на слъчака. Няма код кафяво, няма нищо.

8

Анонимен

преди 5 години

Че то остана ли някой още да си търси работа в България?

7

Анонимен

преди 5 години

Вече втори сезон ходя в Турция никакво черноморие туризма в Турция е светлинни години пред бьлгарския ,обслужване,инфраструктура,цени и тн и тн

6

Анонимен

преди 5 години

Бармани и сервитьори минимум 1500 дори бих казал 1800 леваХотели на първа линия правят тоя оборот за 45 минути Ако някой е решил че ше плаща 300 евро и ше му стой някой за тия пари ,дълбоко се лъже

5

Анонимен

преди 5 години

С тия заплати, ще има да търсят. Вече дори украинците не им се връзват на глупостите!

4

VAT9%

преди 5 години

Търсите бармани и сервитьори, за 300-400? заплата ?!?То и аз си търся левия чорап в прането, ама нещо не ми се получава!

3

хотелиер

преди 5 години

предлагам 4500 на месец ЧИСТО с трудов договор! (след 4 месеца изпитателен срок, от които 3 месеца се считат обучение на работника срещу платената от него сума от 4400 на месец)елате в хотела за апликация!

2

Смирен депутат

преди 5 години

560лв заплата им стигат,повече пари няма,шефа трябва нов джип да си купи есента.

1

Охобохо

преди 5 години

Ще има търсене но докато не се научат да плащат няма да има персонал,а и туристите ще предпочитат други дестинации.С този социалистически модел на обслужване скоро няма да се върнат.