743

Анонимен

преди 5 години

Останаха ли още спонсори на комунистите?

742

Анонимен

преди 5 години

И Левски е съден от отоманския съд, че се е борил за свободата на България. Но справедливия отомански съд не е съдил хилядите кървопийци османлии, изнасилващи, грабещи имота и честта на българския народ.ДНЕС ВСЕКИ СИ СПОМНЯ ЗА ЛЕВСКИ И ПОДВИГА МУ.НИКОЙ НЕ СИ СПОМНЯ ЗА ГЛАВОРЕЗИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ ЧОРБАДЖИИ - ДЕДИ НА РЕСТИТУТСКАТА НИ ОЛИГАРХИЯ.

741

Анонимен

преди 5 години

От ГЕРБ ще ни отърве всемогъщия бог. Гледайте трагедията Местанова. Гербавата трагедия ще е още по-голяма. Вече им е взел разума. Последните им действия показват огромен дефицит на разум. Тази присъда е от същия порядък. Сега отведнъж очерняния от олигархомедиите съдия Хинов ще бъде забравен както Волен Златния пръст. Да живее журналистиката на Пик-Блиц и тн 99 процента от медиите в страната.

740

Тролъ

преди 5 години

Ех тия ГЕРБ Какво правосъдие създадоха за три мандата!Всички невинни в затвора!Всички мафиоти на свобода!Ебре дебре Бойко !

739

Анонимен

преди 5 години

Античлев първи на антиконституцията на България.Цялата власт произтича и принадлежи на ГЕРБ - законодателна, изпълнителна и съдебна. Кметовете, които не са от ГЕРБ се вкарват за по 20 години в затвора, за назидание на всеки, който се осмели да си кандидатира. В Гербава република България, всички медии и *** са на ГЕРБ, а които не са, стават обект на безнаказана кампания за тяхното очерняне.

738

Българин

преди 5 години

Тази присъда е справедлива Каза Бойко, а Цацаров му благодари!

737

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ се бори с корупцията, но твърде слабо... Цялата пасмина *** трябва да е по затворите и затова трябва да се построят нови в ускорени срокове.

736

Анонимен

преди 5 години

За какво е осъдена - да не би за това, че е сключвала нотариално договори с умрелите да им обработва земите? Опс... това беше друго дело на един кмет, невинен, от ГЕРБ, невинни са всички...

735

Анонимен

преди 5 години

Къде са Галеви

734

Анонимен

преди 5 години

Ми писаха за някакви там имоти на въпросния съдия и човека сега се е уплашил... Друго си е да мине към властта. Все пак дните на гербавата власт са преброени. Падне ли тази власт и Иванчева може да се надява на друг изход от делото. Сега грешката и е, че се кандидатира за евродепутат и анонсира че ще сваля Граф Игнатиева от кмет на София, а това означава спиране на строежите и няма да има апартаменти и тераски... мъкааааа

733

Анонимен

преди 5 години

Всички *** по форумите които саботират с лъжите си работата на Правителството също трябва да бъдат арестувани и съдени по бързата процедура...20 години са малко... Твърде малко!

732

Made in GERB

преди 5 години

Стайкови,Баневи,Арабаджиеви,Галеви, Василев,Станишев,Борисов,Пеевски,Нинова,Цветанов,Московски,Цачева, Виденов,Доган,Местан,Овчарово, Добрев,КостовНевинниИванчева с 20 години

731

Анонимен

преди 5 години

При положение, че и е набутал придворния адвокат на Бойко Борисов, Иванчева на практика е лишена и от адвокатска защита...Да живее олигархията, долу канституцията.Правосъдие за гербести и за обикновени хора.Софиянци, докога ще избирате некадърната Фандъковица? Заедно с избирателите на герб от ромските махали в София.

730

Анонимен

преди 5 години

Бойко и Цацаров не се познаватТе дори живеят в различни апартаменти

729

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО ЦЯЛОТО ПРОЦЕСУАЛНО ПОВЕДЕНИЕ НА СЪДИЯ ХИНОВ НЕ КОРЕСПОНДИРА С ПРИСЪДАТА. ДАЛИ СЕ Е ПОВЛИЯЛ НА ОЛИГАРХОМЕДИЙНАТА КАМПАНИЯ СРЕЩУ СЕБЕ СИ ЗАПОЧНАЛА ОТ МИГА, КОГАТО ПУСНА ИВАНЧИВА ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ. ОЛИГАРХОХУНТАТА ВЪРВИ КЪМ СВОЯТА ЯМА, ИЗКОПАНА ОТ САМАТА ХУНТА ЗА ВСИЧКИ ОПОЗИЦИОННИ СИЛИ В СТРАНАТА.

728

Анонимен

преди 5 години

Тая крехка женица - в сливенския ще заякне...Работата в затворническата тухларна ... калява не само характера!

727

Made in GERB

преди 5 години

Новината е че Лютви Местан вече е на свобода!

726

Анонимен

преди 5 години

бОРШОШ Е СЛЕДСТВЕН ЗА МИЛИОНИ - НИТО СЕКУНДА В АРЕСТА.ГЕРБАВТРЪНСКИЯ КМЕТ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ ДЕТЕТО Е НАСТИГНАЛО И СЕ Е УДАРИЛО В КОЛАТА ОТЗАД - НЕВИНЕНГЕРБАВЗАВЕСТНИКА НА ФАНДЪКОВА СЛЕДСТВЕН ЗА ГРАФ ИГНАТИЕВ - НИТО СЕКУНДА АРЕСТГЕРБАВЦУЦА 6 ТЕ НЕТА ОСЪДЕН НА ПЪРВА ИНСТНАЦИЯ, ОПРАВДАНТОПГЕРБАВДА ЖИВЕЕ АПАРТАМЕНТО - ТЕРОСОВИДНАТА ДЕМАКРАЦИЯ - ВСИЧКИ НА ЕВРОИЗБОРИТЕ ДА СВАЛИМ ХУНТООЛИГАРХИЯТАА КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ФАНДЪКОВА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ТРЕБЕ ДА НЕ Е САМО *** ...ОСТАВКА НА ГРАФИНЯ ФАНДЪ

725

Апартаменти купува

преди 5 години

Местан виновен за смъртта на 6 месечно бебе вече е под гаранция у тях !

724

Албанеца

преди 5 години

Цветан Цветанов с 6 апартамента от ГЕРБ Даже води предизборната кампания на боса си!