14

Не

преди 5 години

Ако жените започнат да гледат футбол, кой ще направи салата?

13

Анонимен

преди 5 години

На мен пък и пари да ми дават на мач не отивам

12

Анонимен

преди 5 години

Аааа никакви мачове за тези моми и булки. Ако им е скучно и си търсят забавление,за тях има само ,,бой с пръчки'' ...публично.Мачове щели да гледат нашите хммм.

11

Додо

преди 5 години

Ясно, дийп стейт нио-конса воглаве с Помпео и Болт са решили да занесат "демокрация" в Иран, за да зарадват юдеогосподарите си. Затова и ослужващите медии започват къде осъзнато, къде не толкова, да разпространяват гнусната жидска пропаганда.

10

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че на персите им липсва много живота при Шаха, ама не смеят да се оплачат на глас. А Иран си има чудесна природа и страхотни плодове, че и петрол на всичкото отгоре. Ама "прогресивните религии" на никого не прощават. Можеха да са перлата на изтока. На всичко отгоре и иранците са хубави хора, а не като например гнуснитe саудитци.

9

Анонимен

преди 5 години

Авторът на тази пропагандна по м ия не може да се нарече статия или е заблуден или е откровен лъжец, защото на световното в Русия се видя, че всеки трети ирански фен беше жена. Та за каква забрана плещите... Там се видя и нещо друго, Иран беше многократно ощетяван, за да могат да се класират връзкарските отбори на Испания и Португалия. Е нищо, руснаците смазаха испанските нечестно преминали групата със съдийски подпирания прехвалени звезди. Не ви ли писна да оплювате няколко страни в света???

8

Бай Иван

преди 5 години

Да ги доведат на нашенски мач, ще се откажат от футбола до живот ;) !!!

7

Анонимен

преди 5 години

Путинист=джихадист, нямате разлика...

6

техноиран

преди 5 години

Абе, тва на снимката (първата) кво е ? Колкото до техеранките- да ви имам проблемите.Приемете итанбулската конвенция, сложете си хаштаг "MeToo", и станете евроджендърки . Окичете се с цветовете на дъгата и нека СИЛАТА да бъде с вас! и ще заприличате на безполови американки и трътлести, никомуненужни еропейки!

5

Плачът на Фарисеите

преди 5 години

Те съпустват от дън душа на народа на киренайка, но не им пука за съгражданите им.

4

Анонимен

преди 5 години

Гледайте мачовете на националите на Иран срещу Испания и Аржентина да видите за каква здрава защита става на въпрос.

3

Срамота

преди 5 години

Нямат ли си ирански Цветан Цветанов ?

2

House M.D.

преди 5 години

1. Как точно отборът се е квалифицирал? Доколкото ми е известно, един отбор може да се класира, но как се квалифицира?2. Колко града има в държавата Техеран, та са присъствали и хора от градове извън него?

1

zeus

преди 5 години

А тук борбата е да можем да пишем под предишната новина с оправданията на министъра на спорта...