153

Анонимен

преди 5 години

тея знаят ли колко е 200 км/ч на магистрала не можеш да ги държиш та камоли на второкласен път поне за наще пътища де, а ако бе ударил с 200 и от двете коли никой нямаше да има

152

-10

преди 5 години

Кое не е ясно ли? Много неща не са ясни, например как на участък със завой и кръстовише 50-100 метра след него няма ограничение на скоростта. За колко време се изминават 100 метра, ако се движиш със 100 км/ч? Вади хронометъра и засичай - поглеждаш в ляво няма никой, поглеждаш в дясно - няма никой? Тръгваш - колко време мина?

151

Компас

преди 5 години

А Този г-н Исмаил е бил в колата зад Местан ли? Как е видял през затъмнение стъкла също ми е много интересном, че МестанЯ бил се огледал?!

150

Анонимен

преди 5 години

"Не мога да си представя, дали беше 180 км/ч, дали 200 км/ч", заяви Мустафа Исмаил, общ. лидер на ДОСТ и свидетел на катастрофата." Аз пък не мога да си представя, луд баща да кара децата си с такава скорост. Навярно иска нас да изкара луди, нали така?

149

Анонимен

преди 5 години

стига с този имунитет, подавам документи за евродепутат и почвам да нарушавам закона!

148

Кое е неясно?

преди 5 години

Има знак - СПРИ! ОСИГУРИ ПРЕДИМСТВО! Кое е неясното? Никъде не е казано "можеш да спреш, ако..." или "а бе спри ако искаш" ! Толкоз!Е, ако Ердоган се обади на Боко - може и да сменят правилника със задна дата...

147

...

преди 5 години

Не защитавам Местан даже не мога да го гледам, но техническа експертиза не става за един ден (това към писалите статията). Дали е спрял или не на знака няма значение, защото не е осигурил безпрепятствено минаване на другия автомобил. Но другата кола с колко е карала... дали е било с 60, колкото е ограничението??? Случвало ми се е ди виждам прелитащи с над 120-130 през такива кръстовища. Тогава трудно преценя този, който се включва в главния път. В случая единствено съжалявам за починалото бебе.

146

ШИФЬОР

преди 5 години

ЧЕ КВА ЕКСПЕРТИЗА - ТО Е КАЗАНО - ОТНЕМА ПРЕДИМСТВО! НА ИВАНЧЕВА - 20 Г. ЗА СКАЛЪПЕНО ОБВИНЕНИЕ, ЗНАЧИ СЕГА ЗА БЪЛГАРОФОБА - ПОНЕ 50 Г!

145

Анонимен

преди 5 години

Представяте ли си другия шофьор как е натоварил жена си и двете си малки деца (едното бебе) и е тръгнал да пердаши с 180км/ч...

144

Анонимен

преди 5 години

Мусафата свидетеля, ще трябва да бъде съден за лъжесвидетелстване !

143

Анонимен

преди 5 години

Хе, не бил виновен...Няма как да е спрял на знака "Стоп" - на снимките от катастрофата се вижда, че е ударен в предната ДЯСНА част на колата. Значи другият е карал отдясно му по главният път, тоест Местан първо е преминал през една лента! И как тогава не е видял идващата кола? Обяснението е само едно - хич не е спрял да огледа, ами е навлязъл директно в главния път. А ако няма видимост, е можел да пълзи и да се огледа. А "свидетелството" на съпартиеца му е смешно - там няма как да вдигнеш 180!

142

До ss 136,

преди 5 години

"Знакът пред Местан е "Спри, осигури предимство"!! Това той, очевАдно не е направил! Кошаревският свидетел може да твърди, че оня е летял, това няма значение!"Че той ако е бил на "Стоп" е ясно, че е виновен. Въпреки това си се правят експертизи за скорост, алкохол, пътни условия - няма начин без тях. Може да има най-малко отегчаващи или смекчаващи обстоятелства, та е важно и това.

141

SHTANGI

преди 5 години

До АнонименКак ще докаже,че е спрял на стопа? камери някъде има ли?

140

Анонимен

преди 5 години

Трудно ще е на поръчковия български съд да осъди Местан.Вся пак няма как да се пренебренат свидетелските показания, че той е спрял на знака СТОП и се е огледал на двете страни.

139

Анонимен

преди 5 години

Всичко се връща, природата е мнооого преди нас и винаги е гледала да балансира нещата

138

Анонимен

преди 5 години

на местан му се размина за 1 метър

137

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам кое е неясно?! Удря кола, която е с предимство и убива бебе...от там нататък няма какво да се разследва. Важното е, че каквото и да се докаже няма да има значение защото ще го номинират за евродУпетат и той ще си е с имунитетче пък семейството кучета ги яли.

136

Батман

преди 5 години

Тоз Мустафа Исмаил да не е нещо скрита камера за скорост, очите му като радари хахахахаха аве ей уб,,,к Да си ходиш в съседната държава и да не даваш много акъли кой с колко карал !!!!!!!!

135

ДУЛО

преди 5 години

Местан е национален предател - само заради това отдавна трябваше да е в затвора! Но като нямаме държавност, ще чакаме Господ да си свърши работата...

134

Анонимен

преди 5 години

аз нищо не разбрах от показанията на свидетеля ... дали е бил в шок, или просто не може да говори елементарен български, но нищо не му се разбираше