34

God bless America

преди 5 години

Всичко е съмнително и корумпирано в провалената държава Русия. А този под мен лъже, Русия има по-малки доходи от най-бедната страна в ЕС - България. А защо е най-бедна в ЕС? Защото там където е стъпил вaтник, трева не никне.

33

Анонимен

преди 5 години

бвп Русия 10668 долара, при положение че взеха беден Крим с БВП 1100 долараБВП България - 8064 долара. Срещу Русия има санкции.Срещу нас 100 процента частен сектор веригите изнасят печалбите си на запад и източват държавната икономика, злато подарък и така, не е ясно ние не сме ли в по-лоша ситуация от санкциите, май да.

32

Анонимен

преди 5 години

Доходите на Цецоу не се харчат те само се спестяват и ...Иванчева и Йончева са виновни..

31

Ако

преди 5 години

руснаците имаха сирене,щяха да си направят попара,ама нямат хляб,а и с водата са нещо кът!Така,че на империята на злото не може и Дяволът да и помогне!!Нито отчети,нито лъжи,нито измами.Цялата им същност като племе крещи от фалш,мантри и измама!!

30

тя

преди 5 години

А доходите на нашите управници , какви са ?! Пишете за нашите политици - милионери , чуждите не ме интересуват !

29

Анонимен

преди 5 години

Ало, руските тропове!Видяхте ли колко е средна заплата в Русия- 300 лв!!!!!Какво заблуждавате по форумите, че алкохолика вземал средно 1500?!Взима...ама за година!

28

;-)

преди 5 години

"Доходите на управляващите в Русия съмнителни!"Доходите на управляващите в БЪЛГАРИЯ вън от всякакво съмнение!НЕЧИСТИ!

27

Анонимен

преди 5 години

Единственото което признавам на русия е работещата пенсионна система. Руснакът се пенсионира на 65 години, умира на 66 години, средна пенсия 120 долара. Пенсионният фонд никога не е на дефицит.

26

Анонимен

преди 5 години

Не може да бъде... пак лъжат. В Русия всички са честни и мислят за народа.... (в страна с население от близо 130 милиона и с 80 милиона крайно бедни по изказване на Путин)

25

Анонимен

преди 5 години

Според официалните украински данни, доходите на Потрошенко през миналата година са се увеличили 25 (двадесет и пет) пъти спрямо 2017 г.Нещо да кажете по въпроса?

24

да бе

преди 5 години

А защо нашите т.нар. журналисти не направят разследвания и не разнищят достоверността на информацията в имотните декларации на нашите политици?Трябваше чужди такива да им свършат работата и да се заговори за имотите на властимащите. Страх ли ви е да поразровите малко или не затова ви се плаща?Какво ме интересува Русия и политиците и?

23

Анонимен

преди 5 години

Дълги години се бориха за публикуване на данъчните декларации на властимащите.Постигнаха го и сега всяка година властниците в Русия попълват и публикуват данъчните си декларации.Очакваше се, че либерастите ще се успокоят, но не би.Сега четем, че според експерти публикуване на данъчните декларации на властимащите дори вреди.

22

Анонимен

преди 5 години

аз все се надявам тайно,че поне в Россия доходите на политиците им ще са честни.....

21

Анонимен

преди 5 години

МЕН КАКВО СТАВА В РУСИЯ НЕ МЕ ГРЕЕ . ПИШЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И БГ ПОЛИТИЦИТЕ .

20

Анонимен

преди 5 години

"Доходите на управляващите в Русия съмнителни!"---На управляващите в Русия ли!? ... Е, не! :)Егати, жалкия опит (и с други "новини", де!) да замажат гербаджийската афера с апартаментите и оставките. Особено с "оставката" на Цвъко, който пак е в парламента!Пишете за Русия, пишете за Габрово, за БХК-то, за "расисткото отношение" към си.***.гите ... Насочвайте ненавистта на хората към властимащите в друга посока!...

19

Анонимен

преди 5 години

Нали руските туристи беха много богати, то и ние имаме такива с къщи на ривиерата, и да се пръскат с шампанско за десетки хиляди евра под звуците на шушана, ама ние богати ли сме?

18

Офф ,да се омитат

преди 5 години

В сравнение с нашите ,руснаците са светци.Колко нагли кражби и грабежи извършиха шайкаджиите на Боко?И нищо.Нито един осъден гербераст за последните 10 години.Нито един.А няма гербераст който да не краде.Няма такъв.Всички до един членуват в Герб само заради облагите и възможностите за грабене.Първи сме по корупция , факт е.Руснаците няма как да ни догонят.Не си гледаме гредата в собственото око , ами косъма в чуждото.

17

Ванката

преди 5 години

А нашичките убавци са чисти като сълза на кошута...

16

Анонимен

преди 5 години

Какво ми пука за сволачите в Русия и България. Те са от един дол дренки. Интересува ме здравомислещите хора защо стоят и гледат безобразята на властващите. Или по скоро такива вече няма. Всички изтекоха през терминалите.

15

ужас

преди 5 години

Ало тикви къде сте тръгнали за Русия да лаете,погледнете нашата *** и крадците....