7

God bless America

преди 5 години

Бог да ги прости!

6

Отговор

преди 5 години

До usa = на джуджеИ аз искам, ама кой ще пострада от торпедото? Пак обикновените хора, които и без това са жертва на системата - пръскат ги като *** с кемтрейлс, бодат децата им с 46 ваксини до година и половина, ядат ГМО, манипулират ги по медиите, слагат им чипове, живеят само на кредит... Полителитът си има подземни бункери и цели градове, подготвили са се, но и това няма да ги спаси. Споко, природата ще помогне.

5

Подозрение

преди 5 години

Май бумерангът се връща...Който гроб копае сам пада в него. Нека продължават да саботират венецуелците да видим докъде ще стигнат.

4

usa = на джудже

преди 5 години

Абе хубаво ги е ударило торнадо ,ама аз искам да ги удари сто милиона ядрено торпедо Посейдон.Ще бъде голям празник. Истинска фиеста.

3

Патриот

преди 5 години

Оказа се че торнадото е било всъщност руски агент на ГРУ Торнадовищ Вихрушков!Намерени са паспорти ,медицински картони,уринна проба ,кръвна картина ,акт за раждане и документ със заповеди подписани лично от Путин!Ако не вярвате Плевневлиев ще ви каже !

2

Анонимен

преди 5 години

Да остават без ток и вода и да падат къщите им.Срещу природата немогат да налагат Санкции, нека Тръмб наложи икономически санкции както обича да прави.Заслужават си го "винаги правите американци"

1

Анонимен

преди 5 години

"Над 100 хиляди домове и търговски обекти остават без електричество."------------------Пък се радвахте, че в Каракас нямало ток.Нали сезонът на торнадата е в края на лятото?