76

Анонимен

преди 5 години

Добър день !!!

75

Бай Иван

преди 5 години

За сметка на това в пъти по-некачествени, до това доведоха евроценностите ви и крякането, че времето е ваше, на ви сега , хранете децата си с отрова ;) !!!

74

alooooo

преди 5 години

zasto n kazvate ce vsicko e po skipo samo dckite hrani li be az jiveea ot 3 godini v chujbina kato se pribera u bilgariya ne mi se hodi do magazina kakvo eftino ima osven kafeto zasto ne sravnyavate hranite v cujbina i v bg i zaplatite napraveta takava novina ayde da vi vidim

73

Анонимен

преди 5 години

Гледайте и срока на годност на детските храни Намирал съм просрочени

72

Анонимен

преди 5 години

ПАК ЛИ ЗАПАДЯЦИТЕ СА НИ ВИНОВНИ?

71

гошко

преди 5 години

А някой може ли да обясни защо когато от холандска банка изпращам 100 евро до българска банка в Холандия не ми взимат такса изпращане на превод. Когато същите 100 евро ги изпращам в обратната посока между същите банки и сметки, българската банка ми взима 30 евро такса изпращане на чуждестранен превод.Защо никаква институция в България не проучва този въпрос?Да не би натовареният с проуччването да си е купил балкон?Защо още в Бг има и такса "входящ превод", това е по абсурдно от "изходна виза"

70

?

преди 5 години

аз за страна на име Холандия не съм чувал!

69

T

преди 5 години

Това всичкото се прави от нашенци, а не от западняците. Производителите ги дават продуктите на една и съща цена, но нашите тарикати надуват яко цените и зареждат най-ниското качество, за да имат голям марж на печалбата, и да си накупят лимузини за отрицателно време.

68

T

преди 5 години

Поръчах си три кутии кафе Х, произведено в Италия, от UK с доставка до София до входната ми врата за 29 лева и някакви стотинки. Предната седмица се опитах да поръчам същото кафе, но само ДВЕ кутии, от Варна с доставка до София, но не до входната ми врата, а трябваше да ходя до някакъв куриерски офис да си го взема. За това нашенско удоволствие ми искаха общо 38 лева. Каква е тази математика и логика?! Познайте дали от БГ си купувам нещо. Безобразна и нагла скъпотия, за да си купуват джипове.

67

Korean soup

преди 5 години

Само направете експеримент и се опитайте да си купите нещо сладко без палмова мазнина. Ще останете изненадани. Дори в скъпата Милка си слагат без да се притесняват в уж детския Милкинис.

66

да

преди 5 години

Съд, забрана за продажба, задължение на чуждите вериги магазини да продават не-българските стоки със същото качество както в страната на произход, задължение да се регистрират в България и да плащат тук данъци. Защо е нужно да им ставаме г...ц...и , пък и да плащаме за тази чест.

65

Анонимен

преди 5 години

Още едно доказателство за лицемерната Европа.Когато трябва нещо да направи или дадем , трябва да е както трябва. Но ако те трябва нещо да направят за нас или дадат - забрави!

64

Анонимен

преди 5 години

за некои хора само "апартаментите" са по ефтини в Бг....а народа къчета да го лаят ...всичко зависи от некъдърниците в парламента ... те само лобистки закончета приемат

63

Анонимен

преди 5 години

Българина е патрон бе няма да се излага да купува евтиното!

62

бананоберач

преди 5 години

Защо не говорят, че тези продукти всичките са произведени в България, от български подизпълнители, които на своя глава си правят каквото си искат, защото тук няма кой да ги контролира...

61

Социолог

преди 5 години

Много развита страна станахме не можен едно пюре да направим и купуваме от Германия където заплатите са 10 пъти по големи от наще

60

Пародия на държава

преди 5 години

Абе важното е че дори детските храни и лекарства в Булгастана се отлагат с ДДС. Па се грижим за раждаемостта.

59

До 54

преди 5 години

До До 53Пич нищо не знаеш! Значи от да речем 2 години работя вв Германиа, преди това бях в Австрия! Ще ти разкажа за случка преди коледа точно! Та ще купвам на майма ми прахосмукачка викам айде д видя в саит може в БГ да са по евтини! Гледам и си харесах една 650лв! После обаче съпругата седна итя и гледа за същото само, че немски сайтове и какво мислиш същия модел същата марка но цената 189евро! Това е само последния ми сблъсък! За храни няма да говоря! За покупателна способност също!

58

Анонимен

преди 5 години

Нормално - България е второ качество страна и българите са второ качество хора.Не виждам нищо нередно.

57

Дядо Соци

преди 5 години

До Хм 40 Ако държавата премахне 20% ДДС за детските храни и дрехи, търговците веднага вдигат цените с 20 %. И така зле и така зле. Тояга трябва , много голяма тояга.Да дойдат *** с тоягите.. Шегувам се , разбира се.