118

Отвсякъде простотии

преди 5 години

В коя европейска държава го има приложено. Пак ние сме на "умните". Преборихме мафията та стигнахме до чиповете. В Европа не го прилагат защото се посяга върху личната собственост и свобода на неприкосновеността, па макар и върху МПС .Софтуерно регистрационният номер е достатъчен за цялостната информация.Другото са пари на вятъра или в джоба на някой "умник".А как ще си запазим населението пак с чипове ли????????

117

Анонимен

преди 5 години

Няма как без рестрикции, да дишаме чист въздух. Замислете се!

116

Ала_Бала

преди 5 години

България е срината икономически. Првителството пълни касите само с глоби и такси!

115

Ала_Бала

преди 5 години

Следващата крачка - чип в тила! Шести отдел изглежда като невинно сукалче!

114

Емигрант

преди 5 години

Ще има пак рев и плач.Ха-ха-ха-ха-ха.Много се радвам за Вас.Заслужавате съдбата си

113

сминдух енд чесън

преди 5 години

Този път ,колко ще ми струва?Много често напоследък задавам този простичък въпрос,не защото цените на имотите са се увеличили ,а желанията за още и още на управляващите.

112

Скептик

преди 5 години

Когато намериш 20 годишна кола на газ ела ми се обади. Моята дизелка на 20 г не пуши и няма повече емисии от нов дизел

111

До посредствен 111

преди 5 години

Гарантирам ти,че добре поддържан над 20годишен автомобил на природен газ замърсява по-малко от "нов" 10годишен опушил се дизел.

110

Гневен

преди 5 години

Защо, когато трябваше не намалиха данъка на колите с метан и газ?...а сега предизборно.Долни индианци.

109

Анонимен

преди 5 години

Това е незаконно следене.

108

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11120 годишен "кошник" на газ е много вероятно да замърсява по малко от 10 годишен дизел с махнат катализатор!

107

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 97За мотоциклетите ще се прилага специална антена дълга само 70 сантиметра и закрепена на каската на моториста.

106

Анонимен

преди 5 години

Лудия. Надявам се да е предизборен фейк, иначе.....

105

Мехмет Ефенди

преди 5 години

Защо просто не се използва вече съществуващата инфраструктура която проверява за валидност на електронна винетка чрез сканиране на номера на автомобила? Щом може да се проверява за валидност на електронна винетка значи може да се провери и за валидност на преминат ГТП!

104

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости! Чипа трябва да дава само цифров номер, а номера да дава информация от база данни от сървър. Дори и лепенка с QR код с номера на колата трябва да е достатъчен.И що за глупости са тези екогрупи? Дадена кола е излязла от завода с определен евро стандарт! Или отговаря на него или не и подлежи на спиране! Какво ще открива топлата вода ли? 20 годишен кошник на газ ще го сравняват с нова кола ли?

103

Искате Бойчо,

преди 5 години

Ей ви го- на! Бою гробов глобов в действие- демоникратично управление, просперитетно! Продължавайте да тънете в безхаберие. Добре ще е дошло за великия демоникрат, той няма нищо против!

102

Анонимен

преди 5 години

Тази идея е поредната идотия, за да може някой близък до властта, дал идеята, да се налапа.Точно като оная гадост с касовите апарати, поради която половината фирми спряха да ползват касов апарат.

101

Анонимен

преди 5 години

Хахаха,въжето около врата на хората все повече се затяга,нема мърдане,живот под лупа.

100

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ умора няма, само се поти!Тези условно наши, а на практика чужди ръководители на държавата, няма да се кротнат, докато не ни сложат и по един водомер отпред, да им праща информация кога пускаме вода, та да ни сложат и на това данък.

99

wgw

преди 5 години

До sante_dogНяма далавера :-))))