14

Анонимен

преди 5 години

Хората идеално знаят за какво протестират и го казват открито вече цяла седмица.Само че няма медии, неплатени от властта, които да го отразят.

13

Анонимен

преди 5 години

Как е, тр.олчета? Плащат ли добре за информационното затъмнение, за дебели лъжи за това, че хората ще разчитат на общината и инститециите, срещу които точно са навън, за писане на лъжи по форуми че протестите имат нещо общо с подкрепа на някоя политическа партия?Как се плаща? Колко и да ви платят, няма да ви стигне за времето, когато в България вече няма да има българи които да работят и реално да ви издържат. И то с ваша активна помощ.Какво прави още жандармерията по улиците на тоя град?

12

поп харитон

преди 5 години

Чоза - платен воевода, Кемпеса - байрактар !

11

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Толкова беше с протестите в Габрово !!! Отново ги излъгахме...

10

обективен

преди 5 години

Никой не отрича, че има проблеми и че на ромите се позволи всичко, но...вече е явно ,че нарочно се насъскват хората. Бъдещето на нацията ни е в интеграцията , а тя няма как да стане ,като се допуска продавач да бъде бит и биячите да се пуснат веднага и после тълпа от българи да бичува ромите, така че да не смеят да ходят по улиците на Галово затънали в ***....За добро или зло...без ромите сме за никъде...

9

Анонимен

преди 5 години

Полицията и кметството в Габрово без заплати до момента, в който всички забравят че е имало някакъв проблем. Ама наистина всички! Защото явно доста дълго са взимали заплати, а нищо не са вършели. Ако напуснат или откажат да работят да им се конфискува имуществото и да се пратят на насилствена работа докто не възстановят щетите, нанесени на държавата и гражданите на Габрово.

8

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде по малките градове е така но народа търпи.

7

Анонимен

преди 5 години

Хората протестират, защото им писна да търпят да бъдат унижавани и манипулирани!

6

Анонимен

преди 5 години

Кво да правят на село хората :) Те всеки ден се бият в местната кръчма ...Ама никой ме протестира . Хаха

5

Анонимен

преди 5 години

За съжаление голям процент от "протестиращите" не знаят за какво са там и какво искат.

4

нострадамус

преди 5 години

Айде ся всичкото ромале ке си събира багажа

3

Бития

преди 5 години

Офффф, аман от битовизми - едно пи.леме се направило на отворено на двама ромале и те му набили чутурата. Айде сега всенародни протести. Намерете нещо по-интересно за гледане.

2

Анонимен

преди 5 години

Много е тъпо, вместо хората да си гледат работата и почивката, трябва да бутат държавните органи да свършат нещо полезно.

1

История бг

преди 5 години

Ако не друго , някой препечели лев в продаване на знаменца