180

аз

преди 3 месеца

Защо Господ дава деца на такива безотговорни хора? Защо?

179

445

преди 3 месеца

Не защитавам Местан, но това е разклон на второстепенен път към първокласен. Ограничението по първокласния е 90, но в участъците на вливане на второстепенен винаги има знак да намалиш до 50 или 60, защото винаги има вероятност да се влее някой, който не може да набере толкова бързо от първа и да го нацелиш странично или да му се забиеш отзад преди да е ускорил. Специално този път към Маказа е страхотен , широк и редовно карат

178

Тираджия

преди 3 месеца

Турските шофьори направили катастрофа в Бу'гарско сръчно се изплъзват на наща Сляпа Темида и изчезват в братска Туркия . Безследно .
Но Лютвито ще остане , геройски . Все пак печеливш бизнес има тука . Падишаха ще смъмри нашите послушковци и ще потули нещата .

Бебето ще излезе виновно. Помнете ми думата .

177

до 210

преди 3 месеца

Според теб ако една кола се движи със 200 км/час за една секунда какво разстояние изминава?

176

Горски

преди 3 месеца

Този баща е убиец, защото не мисли за живота на децата си и кара бързо. Този баща е и егоист, защото мъкне 6 месечно бебе до Гърция за да се напива по кръчмите, а това дете да се размята по хотелски стаи. Господ е решил, че не става за баща и е прибрал детето.

175

Анонимен

преди 3 месеца

Според теб ако една кола се движи със 200 км/час за една секунда какво разстояние изминава?

174

Анонимен

преди 3 месеца

Всички, които вините бащата, че е убил умишлено детето си, пратил е жена си, себе си и другото си дете в болница - ВИЕ НЕ СТЕ НОРМАЛНИ!

173

Анонимен

преди 3 месеца

До 209

Ти изобщо имаш ли си представа какъв удар с каква скорост може да причини такива поражения по фолксваген фаетон??
Оня е карал поне със 100 км час!

172

Анонимен

преди 3 месеца

Цяло семейство е с унищожени мечти. Бащата е с повреден прешлен и това ще му се отрази и в работата, и в почивката. Душата му е почернена от мъка за детето, майката също е в болницата, пък вие защитавайте още виновника. Не се притеснявайте, Местан ще бъде оправдан, защото тук няма справедливост, но Провидението ясно показа, че не е с него и ще му въздаде, пък вие си го защитавайте колкото си искате.

171

Д

преди 3 месеца

Този дето е карал зад Местан как точнп видя, че се е огледал наляво и надясно?! Отдалече си личи лъжата и вината.

170

привет от Германия

преди 3 месеца

Абе криво да седим ,право да говорим ! Никой не знае дали Местан е спрял на стопа или не ! Но дори и да е виновен за сблъсака , не е виновен за смъртта на детето ! За смъртта на детето е виновен този който е летял с 200 км/ч ! Ако спазваше правилата и се движеше с 60 км/ч ,нямаше да има смъртен случай !

169

до 202

преди 3 месеца

Независимо кой е карал колата на снимката другата кола не се е движила бързо.Погледни,че тази на снимката дори не е отместена встрани!

168

Анонимен

преди 3 месеца

Свидетелят казва, че колата на Юсеин Ахмед, БМВ-то, се е движела с много висока скорост! Очакваме КАТ да каже колко точно е била скоростта! И ИМА ЛИ ИЗОБЩО СПИРАЧЕН ПЪТ НА БМВ-ТО?

Не оправдавам Местан!
Той ИМА вина!
Въпросът е дали и другият водач е виновен?
Там ограничението е 50 км час..

167

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам дали кой е виновен, но по оня път се кара страшно бързо. Много е тежко, когато си отиват деца. Пожелавам сили на опечаленото семейство. Местан, ако е човек едва ли ще си прости някога.

166

до 185

преди 3 месеца

Те тези против които протестира Габрово идват точно при вас.Тук останаха мнооого малко-след няма и година всички ще са при "танте Ангела" на социални помощи! Така,че ти му мисли.Там ще трябва да им спазвате правата и свободите,да бъдете вежливи,внимателни,учтиви и най вече ЩЕДРИ!Запомни-най вече ЩЕДРИ!Пожелаваме ви успехи и очакваме от Вас отлични резултати по отношение интеграцията им в немското общество!Успех, късмет и весело съжителство!Уверен съм,че изобщо няма да ви е скучно!

165

привет от Германия

преди 3 месеца

До Анонимен

Оня зад Лютвито видял,как Местан се огледал наляво,надясно и бум.Явно от небето е дошла колата на нещастните родители за да не я види Лютви
..........................

Ами на практика точно така става , няма как при такъм завой да забележиш кола летяща с 200 км/ч , тя за части от секундата вече те е ударила ! Ако другата кола се движеше с 50 или 60 км/ч можеше да има сблъсък но нямаше да има жертви и отлитане в дерето , просто щеше да реагира да набие спирачки и лека да се блъснат

164

Тракторист

преди 3 месеца

Като свалят даните от записващото устройсво на черната кутия ще видим кой с колко е карал

163

555

преди 3 месеца

Другия шофьор не е загубил детето си, а го е убил. Не може да возиш децата си в колата и да не дпазваш ограниченията за скорост.

162

Анонимен

преди 3 месеца

Българите сме много малко, но колосално злобно племе!
Бог да дари с търпение и сила родителите на загиналото дете!

161

Анонимен

преди 3 месеца

Престанете! Става дума за убито дете! Освен това, шофьорът на другата кола също е мюсюлманин. Но е жертва, загубил е детето си жена му и другото дете са ранени! И едва ли му пука кой и какъв е убиецът!