170

до 210

преди 5 години

Според теб ако една кола се движи със 200 км/час за една секунда какво разстояние изминава?

169

Горски

преди 5 години

Този баща е убиец, защото не мисли за живота на децата си и кара бързо. Този баща е и егоист, защото мъкне 6 месечно бебе до Гърция за да се напива по кръчмите, а това дете да се размята по хотелски стаи. Господ е решил, че не става за баща и е прибрал детето.

168

Анонимен

преди 5 години

Според теб ако една кола се движи със 200 км/час за една секунда какво разстояние изминава?

167

Анонимен

преди 5 години

Всички, които вините бащата, че е убил умишлено детето си, пратил е жена си, себе си и другото си дете в болница - ВИЕ НЕ СТЕ НОРМАЛНИ!

166

Анонимен

преди 5 години

До 209Ти изобщо имаш ли си представа какъв удар с каква скорост може да причини такива поражения по фолксваген фаетон??Оня е карал поне със 100 км час!

165

Анонимен

преди 5 години

Цяло семейство е с унищожени мечти. Бащата е с повреден прешлен и това ще му се отрази и в работата, и в почивката. Душата му е почернена от мъка за детето, майката също е в болницата, пък вие защитавайте още виновника. Не се притеснявайте, Местан ще бъде оправдан, защото тук няма справедливост, но Провидението ясно показа, че не е с него и ще му въздаде, пък вие си го защитавайте колкото си искате.

164

Д

преди 5 години

Този дето е карал зад Местан как точнп видя, че се е огледал наляво и надясно?! Отдалече си личи лъжата и вината.

163

привет от Германия

преди 5 години

Абе криво да седим ,право да говорим ! Никой не знае дали Местан е спрял на стопа или не ! Но дори и да е виновен за сблъсака , не е виновен за смъртта на детето ! За смъртта на детето е виновен този който е летял с 200 км/ч ! Ако спазваше правилата и се движеше с 60 км/ч ,нямаше да има смъртен случай !

162

до 202

преди 5 години

Независимо кой е карал колата на снимката другата кола не се е движила бързо.Погледни,че тази на снимката дори не е отместена встрани!

161

Анонимен

преди 5 години

Свидетелят казва, че колата на Юсеин Ахмед, БМВ-то, се е движела с много висока скорост! Очакваме КАТ да каже колко точно е била скоростта! И ИМА ЛИ ИЗОБЩО СПИРАЧЕН ПЪТ НА БМВ-ТО?Не оправдавам Местан!Той ИМА вина!Въпросът е дали и другият водач е виновен?Там ограничението е 50 км час..

160

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали кой е виновен, но по оня път се кара страшно бързо. Много е тежко, когато си отиват деца. Пожелавам сили на опечаленото семейство. Местан, ако е човек едва ли ще си прости някога.

159

до 185

преди 5 години

Те тези против които протестира Габрово идват точно при вас.Тук останаха мнооого малко-след няма и година всички ще са при "танте Ангела" на социални помощи! Така,че ти му мисли.Там ще трябва да им спазвате правата и свободите,да бъдете вежливи,внимателни,учтиви и най вече ЩЕДРИ!Запомни-най вече ЩЕДРИ!Пожелаваме ви успехи и очакваме от Вас отлични резултати по отношение интеграцията им в немското общество!Успех, късмет и весело съжителство!Уверен съм,че изобщо няма да ви е скучно!

158

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименОня зад Лютвито видял,как Местан се огледал наляво,надясно и бум.Явно от небето е дошла колата на нещастните родители за да не я види Лютви..........................Ами на практика точно така става , няма как при такъм завой да забележиш кола летяща с 200 км/ч , тя за части от секундата вече те е ударила ! Ако другата кола се движеше с 50 или 60 км/ч можеше да има сблъсък но нямаше да има жертви и отлитане в дерето , просто щеше да реагира да набие спирачки и лека да се блъснат

157

Тракторист

преди 5 години

Като свалят даните от записващото устройсво на черната кутия ще видим кой с колко е карал

156

555

преди 5 години

Другия шофьор не е загубил детето си, а го е убил. Не може да возиш децата си в колата и да не дпазваш ограниченията за скорост.

155

Анонимен

преди 5 години

Българите сме много малко, но колосално злобно племе! Бог да дари с търпение и сила родителите на загиналото дете!

154

Анонимен

преди 5 години

Престанете! Става дума за убито дете! Освен това, шофьорът на другата кола също е мюсюлманин. Но е жертва, загубил е детето си жена му и другото дете са ранени! И едва ли му пука кой и какъв е убиецът!

153

Анонимен

преди 5 години

Оня зад Лютвито видял,как Местан се огледал наляво,надясно и бум.Явно от небето е дошла колата на нещастните родители за да не я види Лютви.Сега разследващите да проверят колата му дали е със затъмнени стъкла,както и имал ли е възможност свидетеля да види на къде е гледал Местан,което не е от голямо значение.

152

Анонимен

преди 5 години

Има достатъчна видимост и отсечката е права и въпреки ограниченията никой не ги спазва

151

i'm

преди 5 години

До АнонименПрава е на Юг, а на Север към Кърджали е завой! Всъщност, края на завоя е точно това разклонение. Завоя е дълъг и "отворен". Погледни Street View в maps.google.bg и ще добиеш отлична представа за мястото. BMW-то е идвало от Кърждали, тоест от към завоя.