30

АнонимеН

преди 5 години

ТОВА НА СНИМКАТА Е КОЛАТА НА МЕСТАН!А КОЛАТА НА СЕМЕЙСТВОТО Я Е ИЗСТРЕЛЯЛ НА 15 МЕТРА ВЪВ ДЕРЕТО ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ АКО МЕСТАН Е КАРАЛ С НИСКА СКОРОСТ!! ОНЯ СВИДЕТЕЛЯ МУ ЛЪЖЕ :D А ТУК НЕ СА ДАЛИ СНИМКАТА НА УДАРЕНАТА КОЛА

29

Анонимен

преди 5 години

и какво друго може да каже мустафа исмаил ? стои си местан кротко на знак стоп, и ...виж какво му се случи на горкия местан. сега едни изследвания ще паднат....да не би да се е одраскал случайно.

28

Трябва обективност

преди 5 години

Сменяме имената вместо Местан-- Иван спираме с излишните приказки и разсъждаваме има 2 варианта или,, Иван ,,излиза пред спокойно движеш се автомобил с разрешената за това скорост и е безспорно виновен--- или спира оглежда се на стопа и тръгва и в този момент много бързо идва автомобил който поради високата си скорост не реагира правилно и се забива във все още бавно движещия се автомобил на ,,Иван,,--- това обаче ще кажат експертите ,па ако ще и от ВМРО да са ....

27

Анонимен

преди 5 години

Както и да погледнеш Местан е виновен . Знака стоп не служи за проверка на спирачките дали са в ред (спрял бил и тръгнал... дрън , дрън ) . И от снимката се вижда даже ,че е отнел предимството на човека с другата кола . Колкото до свидетеля що не се пробва с 80-90 да се блъсне в напречно спряла кола та да види какъв ще е ефекта (къде ще изхвърчи ...) Защото както казва 180-200 беемвето щеше да е разпиляно и без предница .

26

Аз

преди 5 години

Карловския съд взе книжката на шофьор без книжка , ;)

25

Анонимен

преди 5 години

обаче как превантивно обвиниха колата с бебето, че е карала с 200, а....

24

Анонимен

преди 5 години

А горкото бебе ,що не е било на детска седалка и вързано с колан - вижда се че бащата е безотговорен

23

Анонимен

преди 5 години

Момчето е карало с 500 км/ч и е летял, а не се е движил по пътя. Така е най-лесно за оправдаване.

22

Mafia

преди 5 години

Оня *** "свидетеля" фа лежи с него!

21

Анонимен

преди 5 години

Да познаем ли какво ще стане? Ще има обаждане от Ердоган до Бойко, после от Бойко до онзи поръчков прокурор с голата глава , когото тъкмят за нов главен прокурор и т.н. по веригата. Накрая ще излезе че другия шофьор е виновен , за да не разваляме етническия мир и рахата на Ердоган

20

Рашко

преди 5 години

Най-малко с 320 се е движело това "момче", нема как да е иначе. Лютви не може да е виновен. Това го знаеме от опит, когато други "важни" клечки са участвали в ПТП-та. Не бих се учудил ако се окаже, че и загиналото бебе е виновно. Така де, възнесло се е вече, що да не опере пешкира?!

19

Анонимен

преди 5 години

искаме снимки, един политик задържан, макар и за 24 часа

18

АТАКИСТ

преди 5 години

Що го охранявате ....? Нали е невинен?

17

Анонимен

преди 5 години

Един от най-вредните елементи в най-новата 30 годишна история на България.............Местан-ага..........................вече и живота на това невинно детенце ще му тежи на съвестта!!

16

Анонимен

преди 5 години

До колкото разбирам катастрофата е станала на междуселищен път и при катастрофа с 80км/ч, ако детето е било обезопасено в необходимото столче нямаше да загине. Освен на Местан и на родителите ще трябва да им се повдигне едно обвинение за престъпна небрежност с летален резултат

15

Анонимен

преди 5 години

Спрял на знак СТОП , след което ,тъкмо завил и последвал удар . Да бе да , а колата му, смачкана отпред , само така ще е станало.

14

Анонимен

преди 5 години

Освен че е опасен за България, Местан-ага вече е опасен и за децата на пътя..............защото е некадърен шофьор като яхне колата, се мисли за голямата работа!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Местане, Местане, нестига че си провален политик и некадърен шофьор...............ами накрая стана и убиец на дете!!!Не вярвам на БГ-правосъдие, но Аллах гледа отгоре и ще те накаже, рано или късно!!

12

Анонимен

преди 5 години

Имам обосновано предположение, че Местан-ага е пил ракия и е блажил със свинско, преди да се качи на колата.....................освен това, той си е мислел че е богоизбран..................................но никой не може да надхитри законите на физиката!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Това е опит за убийство на Местан - Аллах го опази