114

Анонимен

преди 5 години

значи е невинен.

113

Анонимен

преди 5 години

Ако имахме закони и работещи прокуратура и съд и по конкретно корумпягите от ВАС, тоя щеше да търка нара още щом основа втората етническа турка партия противоречаща на конституцията - ДОСТ!!!!Вместо това Суджука си пиеше кафето с Местан и направиха коалиция БО-СТАН!!!Боко и Цецо ще си отдъхнат от Апартаментгейт!

112

Васил Левски

преди 5 години

Лидерът на малцинствената партия на турците в българия Лютфи Местан е арестуван от българската полиция!И все още някой да твърди, че няма репресии срещу турското малцинство в българия????

111

nikonik

преди 5 години

Защо този *** не е в затвора за престъпление против републиката и шпионаж. Цацооооо??? Бокооооо????

110

Анонимен

преди 5 години

По разбитите магистрали на Суджука с 140 км в час и ей това е резултата.....

109

Анонимен

преди 5 години

Мисля ,че Цацаров трябва да повдигне обвинение срещу акушер гинеколога който е извадил бебето по рано от термина.Лютвито е невинен

108

Анонимен

преди 5 години

Какво се правите на ударени и не кажете в прав текст ,че Местан е убил хора в катастрофа. Ако не беше политик веднага щяхте да го съобщите, а сега го дъвчете и предъвквате.

107

Анонимен

преди 5 години

Стига злоба. Случилото се е трагедия. Тук личността на Местан не превръща трагедията в нещо друго.

106

Край

преди 5 години

Когато се вклячваш от път без предимство не очакваш по главния път някой да се движи с 200 км./час.

105

Не извратен тип

преди 5 години

Бебето не е било във столче,не е било и във легалце от количка,освен това бебето има досие във полицията за неправилно хранене и свръх рев със който е разсеял шофьора,хайде кокаиновите кардинали на републиката да се самосезират,че да не ги сезира Ердоган и освободят Лютвито

104

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега да ви видим ,сънародници от юг.При несправедлив процес , неадекватено разследване и съмнително решение на следователите ,ще постъпите ли доблестно както габровци ?!

103

Мнение

преди 5 години

Като катастрофирах лаптопа оставен на задната дясна седалка премина през предната и се заби в жабката. А скоростта не беше никак висока.Съжалявам, че не снимах автомобила! Всички необезопасени деца, който се возят в автомобили са подложени на огромен риск. Оказва се че не ги убива самия удар, колкото нехайството на родителите им. Разбира се, че Местан е виновен. Най-вече затова, защото се е движил по път без предимство.

102

Анонимен

преди 5 години

А Московски кога?

101

гггннннхйййй

преди 5 години

Просто карайте по-бавно и по-спокойно бе хора!

100

До 102

преди 5 години

До ДИВАКБог да прости детето. Обаче от нас зависи да не допускаме такива неща да се случват. Местан би трябвало да дава пример, а не да се врязва в кола с бебе. Местан има повече отговорности като политик. Вместо да се грижи за децата на избирателите, той взе да ги убива на пътя.

99

До 98

преди 5 години

До До доказване на ....Вярно е. До доказване на вината. Обаче излезе ли му приказката на Местан, а тя вече излезе, сега има да доказва на хората, че не е камила. Дори и законът да го оправдае, скандалът е скандал. А това, което е станало, не е скандал, то е кралят на скандалите - политик, участник в ПТП, в което загива бебе.

98

ДИВАК

преди 5 години

До само гледайте - детето е християнче , може да е и мюсюлманче , има ли значение за религията , та то е само едно дете с кристално чиста душа и от бога избрано да бъде ЧОВЕК ! Бог да прости ДЕТЕТО !

97

причините

преди 5 години

Медиите се хващат за това, че и двамата шофьори бе били употребили алкохол. Е, и? Това да не би да е оправдание? Това е отхвърляне на една възможна причина за катастрофата, но не изяснява КОЯ точно е причината. Толкоз по-зле, ако в трезво състояние шофьорите не са преценили поведението си на пътя. Хайе сега да видим какво ще ни излъжат медиите - как по независещи от никого причини е убито едно бебе.

96

турчин

преди 5 години

ако в турция някой убие дете близките му имат право на кръвнина включително и смърт за убиеца

95

До доказване на ....

преди 5 години

Местан може да е причинил по желание смъртта на бебето, може таткото на бебето да е желал Местан да им стане близък, близък та чак на директен удар да се опре, ама:До недоказване на невинността Местан е неивнен.До доказване на девствеността Местан не е девственДо разкарване на грешноостта Местан ебезгрешник