134

тя

преди 5 години

Ако е спрял и после тръгнал , нямаше да удари колата с такава сила! Той е ударил преминаващите , нищо не подозирайки с голяма скорост и ги е смазал!

133

Анонимен

преди 5 години

Mestan veche vsiaka godina ste pravi teater na grobovete na ubitata ot bsp malka Turkian i na bebeto, ubito lichno ot Mestan....

132

Анонимен

преди 5 години

Mestan si mislel che patiat e samo za nego napraven, da minava samo toi kogato, kolkoto, kadeto i kakto si iska, poneje e nai-vajen i pocheten v dps....a vsichki ostanali sa dlajni da mu spirat i da mu davat predimstvo....

131

Анонимен

преди 5 години

"Мога да уверя, че прокуратурата ще приложи еднакъв аршин, както досега е реагирала, по отношение на сходни инциденти, при които по непредпазливост се причинява смърт"Да преведа на про ст български език - ще го пуснем след 48 часа като забравят овцете и семейството като размисли ще поеме вината и няма да имат претенции за убитото дете. А местан ще го пуснем да отиде на почва в Турция, тъй като има изкълчена китка и трябва да се лекува.... Това беше от шоуто за днес, хубава седмица на всички

130

Анонимен

преди 5 години

Ужас.. Жена му Ширѝн Места̀н е била председател на Държавната агенция за закрила на детето.

129

николай

преди 5 години

Защо този хитрец не изяви съжаление, поне някакво.. Каза само, че не трябвало да бъде на това мякто. И никаква дума на съжаление. После адвокатитет ще го научат какво да говори, но първата му реакция показва какъв човек е.

128

Анонимен

преди 5 години

Тоя несретник ще има да плаща изкълчената китка на Лютвито години наред.Така де, кое е по важно от етническия мир, ***'аму стара?Може ли на ага пътя да пресичаш?

127

Анонимен

преди 5 години

ОПРАВЕТЕ СИ ЗАГЛАВИЕТО!От Т- образното кръстовище за село Загорско до пункт "Маказа" има 49 км разстояние!!Как може да пишете, катастрофата е станала "край "Маказа"? :)Знам, че сте бягали от час по български в училище, сега разбирам, че и часовете по география сте пропускали. :)

126

Ташко Ерменко@

преди 5 години

Лютви в затвор за 20 години. За предумишлено убийство при тежък рецидив и системно нарушаване на правилата.Палци горе!

125

Турк

преди 5 години

Аз съм турчин живеещ в България,и мога да кажа че Местан си е виновен и трябва да лежи! Хора събудете се утре може да е вашето бебе!! Законите са за всички. няма доган няма местан затвор до гроб и това е !

124

Ангел

преди 5 години

Най накрая това Турско изча.дие Местан ще загуби и малката популярност която има .Смарта на това бебе ще бъде запомнена .Местан е вече труп!!!!!!

123

Анонимен

преди 5 години

Помните ли, какъв шум се вдигна, когато бащата на Румен Радев имаше пътен инцидент (при съвсем друга скорост и без жертви), каква олелия вдигнаха медиите и какво плюене беше срещу Президента?Бас държа, че сега медиите НЯМА ДА СА толкова пристрастни и "отвратени от поведението" на Лютвито. Утре няма да има никакви новини по случая. Както при случая с детеубийството на представителя на другия етнос Московски.

122

Щирлиц

преди 5 години

Някой учудва ли се?

121

Анонимен

преди 5 години

Има ли изобщо спирачен път БМВ-то?Отговорът на този въпрос ще отрезви някои попревъзбудени коментатори...

120

Анонимен

преди 5 години

Свидетелят казва, че колата на Юсеин Ахмед, БМВ-то, се е движела с много висока скорост! Очакваме КАТ да каже колко точно е била скоростта! И ИМА ЛИ ИЗОБЩО СПИРАЧЕН ПЪТ НА БМВ-ТО?

119

Анонимен

преди 5 години

А какво става с максим стависки? Да имената му са с малки букви...

118

Анонимен

преди 5 години

Ще мерят с аршина с който мериха Московски! Това ли ни каза говорителката?

117

AHMAK

преди 5 години

***, как, моля ви се ще има алкохол и нарокотици?! Това е Местан, не някой си квартален, гамен с БМВ 636 93-та година. Ако е бил на дрога и алкохол, нямаше да е Местан. Друг е въпросът, а именно "думата АРШИН, нормално ли е да се ползва от представитвл на държавата? Имаме си наш начин да изкажем подобно мнение! например: " Мога да уверя пр.окурарурата ,че ще се вземат ЗАКОНОУСТАНОВЕНИТЕ мерки , без да отчиаме, кой на какъв пост е !"

116

Анонимен

преди 5 години

"Полицейски разследващи органи работят под личното ръководство на окръжния прокурор на Кърджали ......"Най- краткия смешен и абсурден виц е от 2 думи:"Полицията разследва"

115

Анонимен

преди 5 години

Суджука и Цацата и Ушев Цецо - Консултанта седят мирно на телефона и чакат с вазелина заповеди от шефа си Ердоган!