70

Анонимен

преди 5 години

Станишев работи плътно с Герб защото имат едни и същи чужди началници,и заповеди по отношение на БГ. Браво на Нинова и БСП.

69

.

преди 5 години

По същия начин по който Корни изхвърли Станишев, ще изхвърли другия месец и ГЕРБ.

68

Анонимен

преди 5 години

GГЕРБАВИ СУДЖУЦИ,КАТО ВИ Е ТОЛКОВА МИЛ ЕВРЕЙ-СЕРГЕЙ ,ЗАЩО НЕ СИ ГО СЛОЖИТЕ ВЪВ ВАШАТА ЛИТСА ,ТАМ ИДЕАЛНО ЩЕ СЕ ДОПЪЛНИ С ОТСАНАЛИТЕ (БЪЛГАРИ) МАЙДЕЛ,ГАБРИЕЛ И ОЯДЕНАТА СЕДЕРУГА АЛ ЙО,КОЙТО ТВЪРДИ,ЧЕ (НЯМАЛО) ТУРСКО РОБСТВО

67

Малкия Йончев

преди 5 години

Така е др.Станишев в къщи - Храни "***",да те лае!

66

?!?

преди 5 години

Едни гадове три поколения храненици от българина прецакват друг хрантутник. Така се дели марфата и всичко е в името на народа!

65

Циник до Ф.С.Б.

преди 5 години

Ей такива имах предвид...като под мен!Вика браво на ***....щото тя не го е крала!Т ъ п им е електората!Но още е прекалено много!

64

Анонимен

преди 5 години

БСП имат топки. Браво! Абсурдно е да си помислим дори, че ГЕРБ могат да направят подобно нещо. Те могат само крадат, крадат и пак крадат. Защото са алчни, алчни и пак алчни.

63

Анонимен

преди 5 години

Ако Нинова , Йончева и още накои загубят ги чака Съд. Те ще хвърлят много подкуп за да се задържат.

62

Анонимен

преди 5 години

Представете си какво ги чака БСП,щом елиминираха шефа на социалистите в Европа?И каква листа само - с конкурс да бяха ги търсили,нямаше да намерят такива карикатури като лоената топка Златева, лъжливото овчарче Стоилов и да не забравим- най-вече алената звезда на КТБ и сърдечна слабост на рицаря на печалния образ Станишев - интимната изповедничка на талибаните, другарката Йончева!!!

61

Циник до Ф.С.Б.

преди 5 години

Мда....гьобелсова....или по-скоро Сталинистка цензypa ...са на път - да ни отнемат изконното право да мислим ...и свободно да изказваме мнение.Как иначе - да си обясня - кой направи СтаниШеФ - шеф на ПЕС? Европарламента се превърна в репресивен апарат, който не иска и не може да се "самосезира" - та стигнаха дотам - да допуснат в редиците си - комунистически потомствени провокатори като СъРГей СтаниШеф! Навремето щяха да го тикнат в Моабит...днес му плащат - да купува швейцарски вили! Не знам

60

Станишев

преди 5 години

е единствения премиер изкарал мандат докрай, за разлика от Луканов, Виденов или Орешарски! Това значи че е по-добър! Той няма да иде да тъпче флага на ЕС и да развява съветско знаме на Бузлуджа!Той е европолитик, а не популист!

59

Анонимен

преди 5 години

Като видя физиономията на Станишев след номинациите и на Цвъкио след оставката целия ми ден е красив.А и на Корумбашев разбрах,че му били камшика-кеф!

58

Ф.С.В.

преди 5 години

Разбирам че си на по високо ниво на интелигентност- Но хората няма в кой да вярват вече- Комунизъм фашизъм Демокрация - всичко е Бля Бля - Сега М Габриел ще създаде платформа с цел да спрът фалшивите новини - А всъщност Тя ще спре социалните мрежи и ще превърне ЕВропа в една голяма Северна Корея- Повечето Правителства паднаха благодарение на социални мрежи- Но Световната Властт се учи в движение- Сега знаят къде е заровено кучето - Само не знаем кой е мъжът на М Габриел- странна ционистка сянка

57

ivailo

преди 5 години

По принцип, какво става в БСП малко ме интересува... Ноо, изваждането на тоя кариерист Станишев от листата на левицата за евроизборите е много добро дело на Нинова !!

56

АНТИ

преди 5 години

Станишев, може да е всякакъв, но ..._________________________________________Станишев не е всякакъв, той е хитър евреин, по хитърот евреина Луканов !

55

Анонимен

преди 5 години

Накой да ми припомни, но именно Гечев не беше ли икономически министър при Виденов?! Може ли този човек изобщо да стъпва в Европарламента? На него САЩ дори не му дават виза.

54

Западните Балкани

преди 5 години

Този ли беше предложил Пеевски за поста в ДАНС? Мисля, че това е достатъчно, за да бъде изхвърлен от БСП, ако беше истинска партия, а не холдинг за грабене на държавата.

53

Циник до Ф.С.Б.

преди 5 години

Ти си един от малкото , които могат да мислят!Сложих ти плюс!Говоря за посттекезесарите - които си искат пак БКП ...да ги дои и стриже!Прочети още веднъж какво съм написал!

52

АНТИ

преди 5 години

Срещат се крадлив комунист и крадец.Крадеца:Честит луксозен апартамент, старши майсторе !Крадливия комунист:Новобранец!Стой далеч от хотелите ми !!Крадеца:Как да ги позная, хотелите ти ?Крадлив комунист:Охраната им, ще ти обяни, по трудния начин.

51

Гледна точка

преди 5 години

На Деница Златева злобата и е събрана в устенцата!Ха-ха комунистите се пускат от злоба!