10

шматка

преди 5 години

Що мачкате нягр.те бе.До вчера ги бихте сега направо ги газите.Оная уфсъ конгресменка която се изказа за нашите роми няма ли да се изходи по въпроса с автопилота

9

Анонимен

преди 5 години

Нищо, ще измислят нещо да оправят този проблем. Бъдещето е това! Аз не мога да шофирам, ако пробвам сигурно ще бъда опасна и за околните, затова чакам с голямо вълнение тези автономни коли.

8

Анонимен

преди 5 години

Щом слънцето му е проблема, пускай го само на нощно кормуване.

7

Анонимен

преди 5 години

Баси! Още ли има хора, които не знаят защо Луфтвафе бомбардираха англия само по изгрев слънце?

6

пецата

преди 5 години

Няма да излезе нищо с този автопилот , не се оборудва асфалта със специални сензори или мантинелите които да бъдат като отправни точки то няма как да се надяваш на спътниковата връзка и на сензорите които се влияят от външни фактори като климат (мъгла, силен дъжд,рязко падане на t)Човека е преминал милиони години еволюция за да предобие своите "сензори" във всякакви климатични условия.Компютъра може да има сподобноста да обработва данните но няма толкова чуствителни сензори създадени още

5

Аз

преди 5 години

Да не в *** тоя новия автопилот?

4

Анонимен

преди 5 години

Миналата седмица беше расист, сега Слънцето му пречи. Май накрая ще се окаже, че наистина изкуственият интелект се е развил дотолкова, че съвсем естествено е открил.....мързела!Ами дайте му като начало слънчеви очила, обаче ако другата седмица се окаже, че му пречи дъжда или въртенето на Земята или Марс е в ретрограден период , да знаете няма да го бъде.:-)

3

Анонимен

преди 5 години

Нов? Автопилот има от 2012...

2

Анонимен

преди 5 години

Не знам, не ми се е случвало...

1

Анонимен

преди 5 години

"Независимо от това обаче ярките слънчеви лъчи заслепяват тази камера, блокират работата на целия автопилот и той се изключва. За дефекта се знае от миналата година"Аз затова съм твърдо против въвеждането на подобни системи на този етап. Пишман инженерите не мислят за елементарни неща, а се очаква хората да им вярват на басните за "интелигентната им система".